Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Eladó olcsó winyók:
IDE 40-es Maxtor 100/79 2db bad és 2db bizonytalan. - 1K
SATA 80-as samu 100/45 39db bad. - 2K
SATA 160GB Hitachi 100/21% - 2,5kMindegyik formázható.
15"-os Scott LCD monitor. Talpa nincs meg, viszont falra akasztható. - 5k
Planet printszerver 3db paralellportal megáldva. - 3k2,53Ghz/533 Celeron - 1K
2,8GHz/533 Celeron - 1,5K--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
elistvan
őstag
Eladó cuccok:
512-es Samsung DDR400-as ramok (3db)
2x1Gb Corsair Value select DDR400-as ram
PIV 3GHZ 1Mb cache 800-as FSB-s CPU+gyári hűtő
Asus Geforce 6600GT 12Mb AGP vga[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
atollox
csendes tag
Mercury PVM266aM-P (int.vga)
Celeron 2,4GHz/128K/400MHz +stock cooler / AC MX2-vel újrapasztázva
Inno3D GeForce MX/440 8X TV+DDR
256MB/266MHz Samsung DDR1 RAM
Mercury 4/2 midi ház /w. 300W Mercury PSU ..előlapi usb/audio nem működikEgyben: 5000Ft
[ Szerkesztve ]
-
atollox
csendes tag
Alig használt Wacom Intuos4 rajztáblák lesznek hamarosan eladósorban.
~10db, jövő héten pontosítok.
Addig is várom az ajánlatokat.
PHARE cucc, lejárt az 5 év fenntarthatóság, kihasználatlan hardver így eladásra kerül.
Pofátlanul olcsón!
-
netseft
aktív tag
HardverApró hirdetéseim
Kép minden termékről
Ár mindenhez és leírások
Megbízhatóságom, tudnivalókA legtöbb termék áron alul eladó, utolsó darabként.
Xerox nyomtató - még rövid ideig piros pontért, tehát ingyen elvihető
Bővebb információ, kérdés-válasz privát üzenetben.
[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
Bull Boss
őstag
ingyen elvihető:
- rossz hűtőszekrény
- kb 40kg crt monitor belső elektronika (állitólag pesten valahol ezért pénzt is adnak)
- illetve volna egy Hajdú Electrolux / minimat tipusú automata mosógép is [link][ Szerkesztve ]
-
csoky21
csendes tag
Sziasztok
Keresek eladó független, vagy Vodás Samsung S8500 Wave-et.
Válaszokat privátban várom, Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
van valakinek elfekfőben micro hdmi- Hdmi kábele? teló-TV kapcsolatra kellene
-
Blade021
csendes tag
Eladó a SAL XB12/A típusú szubcsövem,szép állapotban. Nagyon jól szól,nem fogsz csalódni benne.
Beépített erősítő, szabályozható hangváltó
• Szub-basszus hangsugárzó:
• 300 mm átmérőjű hangszóró
• impregnált cellulóz membrán
• gumi perem
• nagy méretű polipropilén porvédő sapka
• 50 Oz-os mágnes
• kettős hangtekercs
• méret (mm): 410 x hossz.: 480
• Beépített erősítő:
• szabályozható frekvencia-átvitel: 20-80 Hz / 20-180 Hz
• kisszintű és nagyszintű bemenetek
• beépített közösítő, a jobb és bal csatorna jelének fogadására
• fejegységről távvezérelhető bekapcsolásÁr:24k
Az ár fix!
Csere nem érdekel!
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
Ha valakinek van kedvenc filmje amit megvenne dvd-n, jelentkezzen nálam egy győri üzlet bezárja kapuit és összedobhatnánk a postát ha közösen rendelünk! Miskolcra bejuttatást megoldom. Lista: [link]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Ivanh
senior tag
keresek AM2 alaplapot, és PCI-E videókártyát, priviben keress, ha van ilyesmid eladóba!
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
detroitrw
addikt
Eladó alkatrészek:
Videkokártya: Ati Radeon 128-mb AGP
Proci:AMD Athlon 1700+1400Mhz
Ram: 1Gb DDR-ram
Vinnyó : 80Gb Samsung IDE
Alaplap: Asrock K7S8X
Táp: Codegen 300Wpróba garisak!
ajánlatoka/kérdésekett privibe
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
PIC programozásban valaki tudna esetleg segíteni?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
deltta
csendes tag
Eladó: JVC KD-R35 cd-s usb-s fejegység. Dobozában, papírjaival, kiemelő villával, rádiókerettel, iso csatlakozóval. Képet kérésre küldök. Árat privátba megbeszéljük, alkudni lehet.
Tulajdonságok:
4 x 50Watt-os tljesítmény
MOS-FET erősítő
24 bites DAC
HS-IVi tuner
Előlapi AUX bemenet
2.5V-os Vonalkimenet
CD-R/CD-RW lejátszás
MP3, WMA lejátszás
ID3 és WMA cimke megjelenítése
CD Text kijelzés
Címgörgetés
Ismétlő lejátszás
Véletlen sorrendű lejátszás
Levehető előlap
3-sávos Parametric iEQ
Hangzás vezérlés
CEQ hangzásvezérlés
Gombok megvilágítása:piros
ISO csatlakozó
Előlapi USB csatlakozó -
Red_Bull
aktív tag
Eladó ez a 7db eredeti DVD film (Trainspotting,Bűnvadászok,Egyenesbe Jövünk,Penge 2, Rosszfiúk,Nyomás Utána, És Megint Dühbe Jövünk)
Csak egyben eladó, összesen 1500Ft
[ Szerkesztve ]
-
kicsitrash
aktív tag
keresek normális low profile vga kártyát.
-
WildBoarTeam
senior tag
Hy!
Keresek biciklire való csomagtartót. Olyat, amire a gyerekülést rá lehet varázsolni.
Valahol elkeveredett az enyém, már áttúrtam minden helyet, de már meguntam a keresését.
Olcsóért jöhet.
Ajánlatokat inkább PÜ-ben, emailt gyakrabban nézek.blabla
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék 14"-os notihoz táskát,vállszíjjal, 1,5k körül. Még a héten jó lenne, miskolci átvétellel.
Ajánlatokat PÜ-be, ha mód van rá.
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
benvolio
őstag
Nem tudom megfordul e itt valamilyen telefon boltos, mert keresnék új Sony Ericsson WT19i Live with Walkman mobiltelefont. Illetve ha valaki tudja, hogy Miskolcon is kapható e valahol akkor jöhet privibe.
Üdv! -
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Hoztak javitasra egy Acer Aspire 5536G laptopot, amin bekapcsolas utan se kep se hang, es ahogy neztem a vincsi sem porog fel, csupan a procihuto indul el majd leall. Annyira nem ertek a laposokhoz, de egy baratom azt mondta hogy valoszinuleg az inverter adta be a kulcsot. Szetszedtem ennek a linknek az alapjan Acer Aspire 5536G szétszerelése igy most egy rajztablan van, az alaplapra radugtam a tapot, es a DVD olvasot, az mukodik ki-be zarodik,
mivel vincsi nincs radugva, felporog majd leall, azutan ujrafelporog mad leall, de ezt csak probabol csinaltam.
Hogyna lehetne kiprobalni hogy a kijelzo jo-e, ha esetleg a maga az alaplap romlott el.
Ki foglalkozik laptop javitassal? A gep nem az enyem es lehet hogy kukazni szeretnek, en viszont szeretnem megmenteni. Ja a 320 Gb Hitachi vincsi hibatlan. -
kicsitrash
aktív tag
válasz Steelmanus #32087 üzenetére
rádugsz egy monitort...
egyébként ha leáll, akkor nem inverter gondja lesz. és a vinyóhoz sincs köze.
magától nem kapcsol ki... akkor inkább valami áramellátási zavara van (beépitett táp), vagy túlmelegszik (attól függ, mennyi idő múlva kapcsol ki).
-
-
PLaci58
addikt
Az FS Amilo 1705-nél ez tipushiba szokott lenni. Alaplap hiba. Venti felpörög, leáll és csak a töltés megy, semmi más. Meg lehet próbálni nyomkodni az IC-ket,hátha csak forrasztási gond.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
csoky21
csendes tag
Sziasztok
GÖNCI BARACK házi pálinka, ha érdekel valakit akkor bátran jelezzen, privátban meg tudjuk beszélni az árat illetve a mennyiséget is.
Ugyan itt van eladó SZILVA pálinka is
Köszi, T
-
Steelmanus
addikt
válasz kicsitrash #32089 üzenetére
Megtettem, de ismeretlen eszkozkent latta a W7 64 bites rendszerem, ATI HD 3200 IGP a lapomon, a legfrissebb AMD 12.6 Legacy driverrel.
Na ettol a beepitett taptol felek en is gyanitom hogy az nem mukodik rendesen.
Valaki mar szetszedte elottem, lehet szerviz, mert latszottak a csavarokon, nameg pont egy a lapot rogzito bak le is van torve, a vincsikerethez a vinyot csak 3 csavarral rogzitettek a 4 helyett stb..(#32091) PLaci58 Akkor azt mondod hogy dugjam ra a kijelzot, vincsit csak ugy szabadon - rajztablan - es probaljam egyesevel nyomkodni az IC-ket?
Ilyet meg nem csinaltam, ha valamelyik a nyomkodas utan helyre jonne, akkor a kijelzon mit kellene latnom, a haver azt mondta hogy vilagitsak ferden ra egy lampaval hogy lehessen latni a hattervilagitast, mukodik-e. Mindjar huzok egy borkesztyut es elkezdem nyomkodni.
Nincs rajtam semmi statikus ruha megprobalom.
Ha bekapcsolva hagyom, elindul a huto, maajd leall de egy kisido mulva elindul es megy folyamatosan ebbol arra kovetkeztetek hogy a proci mukodik, a memoriakat eltavolitsam?[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
Eladósorba került Sony CX-116 típusú digitális, FULL HD-ben rögzíteni képes, érintőképernyős kameránk. Nyaralás miatt vettük 2 éve, de azóta kb. 5x használtuk, porfogónak pedig igen csak drága mulatság Eredeti ára 124.990,- Ft volt, teljesen újszerű állapotú, minden tartozéka, doboza, papírja, jótállási jegye megvan. Egyelőre csak ilyen szinten "hirdetem", mert nem vagyok otthon. Várnám privátban a Földön járó ajánlatokat, tekintve, hogy tényleg alig használt.
[ Szerkesztve ]
-
Ronyman
aktív tag
Nem inverter hiba! Mivel akkor működni kellene a gépnek. Abban az esettben lehetne inverter hiba, ha a gép működne, csak a háttérvilágítás nem. Ekkor az a módszer, hogy oldalról ránézünk a laptopra, hogy látunk-e halvány képet. Az inverter a kijelző háttérvilágításáért felelős. Ettől még a gépnek bootolnia kellene.
Ha nem bootol akkor valószínűleg a boot folyamat során valahol elakad. Lehet alaplapi hiba is, de ajánlom, hogy nézd meg más memóriával is a gépet, ugyanis egy hasonló acer travelmate 5520g esetében a gépben lévő egyik memória hibás volt, aminek hatására ugyanazt a hibajelenséget produkálta, amit te leírtál.
Ajánlatos küldő monitorra rakni a gépet és azon vizsgálgatni.
-
Steelmanus
addikt
válasz Ronyman #32095 üzenetére
Ahhoz hogy kulso moncsira tegyem, nem kell az eredeti kijelzot radugni gondolom, csupan a memoria, vincsi kell es kesz. Ha bootol akkor a sajat kijelzomon latni kell valamit, ezt megtehetem ugy is hogy csak a csupasz lap + vincsi + 1 db memo, mert ketto van benne, vagy szereljem ossze a gepet csak a kijelzojet nem teszem fel es ugy probaljam?
Gondolom igen, mert kell a bill, vagy siman errort ir es ugy mar tobbet tudhatok. -
Ronyman
aktív tag
válasz Steelmanus #32096 üzenetére
Nem kell a kijelzőt visszaszerelned, csak kösd rá simán a monitorodat. Elvileg a vinyó meg a billentyűzet se szükséges, de azért a bill. szalagkábelét kösd be, de elvileg nem lenne szükséges az sem. Nem kell összeszerelned, menni kellene neki így is.
-
Blade021
csendes tag
Eladó a SAL XB12/A típusú szubcsövem,szép állapotban. Nagyon jól szól,nem fogsz csalódni benne.
Beépített erősítő, szabályozható hangváltó
• Szub-basszus hangsugárzó:
• 300 mm átmérőjű hangszóró
• impregnált cellulóz membrán
• gumi perem
• nagy méretű polipropilén porvédő sapka
• 50 Oz-os mágnes
• kettős hangtekercs
• méret (mm): 410 x hossz.: 480
• Beépített erősítő:
• szabályozható frekvencia-átvitel: 20-80 Hz / 20-180 Hz
• kisszintű és nagyszintű bemenetek
• beépített közösítő, a jobb és bal csatorna jelének fogadására
• fejegységről távvezérelhető bekapcsolásÁr:20k
Az ár fix!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest