Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aspe

    csendes tag

    válasz zsolt501 #6993 üzenetére

    Köszönöm a választ!
    Gondoltam, hogy így van, de biztos ami biztos kérdeztem. Bár a kérdéses gombot még mindig nem igazán értem. Vagy csak azért nem mert nem tudtam műkodésre bírni. Hiába nyomtam meg. Az kapott SSID-re nem tudok csatlakozni. De ez legyen a legkevesebb csak szeretem tudni a gombok működésének mivoltját.
    Többektől olvastam, hogy torrentezés közben nem megy a net vagy szakad, problémák vannak vele. Azért választottam ezt a routert mert erről összeségében jókat írtak, dicsérték. Előtte volt két másik routerem. Egy Belkin az a Wifi-t szakította meg, ha padlógázon jött le az adat meg jelentek meg a web lapok. Ellenben a torrent az jött rendesen. Ez volt benne a leg érdekesebb. Ha megállítottam minden vissza állt, bejöttek a weblapok, wifi elérhető volt. Lámpa villogás normális. Ritkán órákig tudott tölteni gond nélkül, gyakrabban meg csak egy-két percig. teljesen random volt.
    Az SMC ami a legelső volt, na az annyira nem bírta a digit, hogy néhány perc alatt bele döglött a letöltésekbe. Lámba villágított meg villogott, minden zajlott látszólag mintha rendbe lenne csak net nem volt. Torrent is lement nullára. Sokat "teszteltem". Kapcsolatok száma, stb. De az volt tapasztalat, hogy 500k (remélem jól írtam a tempót) felé ment akkor annyi lett neki. Csak a áramtalanítás oldotta meg. Szóval gyakorlatilag használhatatlan lett. Biztos elfáradt mert öreg volt. :DD
    Lényeg összefoglalva mi lehet tenni ha ezen is előjön a probléma? Illetve egy kiegészítő kérdés. Vissza lehet tenni az eredeti firmware-t? Ha igen akkor honnan lehet "beszerezni"? Mert a linksys oldalon nem nagyon találtam. (WRT54GL v1.1) Jelenleg a 4.30.7 van rajta.
    Köszi, előre is? Remélem nem voltam túl fárasztó?

Új hozzászólás Aktív témák