Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
válasz 4264adam #74700 üzenetére
Értem. Akkor viszont én adom lejjebb Mert ennél több pénz nem lesz rá az tuti. Tehát akkor mondjuk úgy, hogy értelmesen lehessen játszani (nem low beállítások mellett hanem mondjuk legalább mid) a mai játékokat (BF4 pl. legtöbbet) 4k-ban. Vagy mondjuk inkább úgy, hogy ekkora keretből (50 + a kártyám(7850 OC 2gb)) ami kb 75 ezer, mi a lehető legjobb és legésszerűbb választás? Tehát akkor ASUS nem? Van még lehetőség egy GIGABYTE AMD Radeon R9 380 4096MB D5 GV-R938G1 GAMING-4GD-re is. Csak az ha jól látom nem OC (az ára is kicsit olcsóbb). Az a baj, hogy innentől felfelé kb. 30 ezret ugrik a dolog Vagy merjek használtan venni?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
JanR
addikt
válasz Highground #74701 üzenetére
Vegyél használtan R9 380-t, vagy GTX 960-t 4GB-s verzióban. A legtöbbje pár hónapos és több mint 2 év kisker gari van még rájuk.
De amúgy a hardverkernél akciós most a Sapphire R9 380
-
Joshi
titán
válasz Highground #74699 üzenetére
Nézd meg a konfigomat, na ez még éppen elég a 4k-ra. Nekem a TV-ém 4k és az Assetto Corsa, Project Cars. Dirt Rally amivel játszom, de fullra nem tudom tenni a beállítást. FPS játékokat egy wqhd (2560x1440) monitoron játszom, na arra megfelelő. Egyébként a 980Ti topikban azt mondják, hogy a 980Ti most tökéletes FHD-hoz kompromisszumok nélkül.
Te is vásárlás után érdeklődsz? Ügyes vagy. Ja egyébként R9 290-ről váltottam, az AMD procit meg dobd a kukába az is vicc kategória az Intelhez képest.
Ennyit a 4k-ról. -
Májkii
senior tag
válasz Highground #74701 üzenetére
380-ból Sapphire Nitro,MSI Gaming vagy használt 290-ből Sapphire Tri-x,Vapor-x. Ezek jók.
-
Highground
aktív tag
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Joshi: Igen ügyes vagyok, mivel qrva olcsón hozzájutottam ehhez a monitorhoz. És bár TN paneles (szörnyülködés on), mégiscsak 28", garis és 4k-s. Ez egy TN paneles "mezei" 24"-es után nem semmi látvány(még IPS nélkül is). Ez kb. ugyanaz a helyzet mint a vga esetében: "szegény ember vízzel főz" Nekem nincs több mint 100 ezrem egy vadonás 290-esre, majd utána még plusz lóvéra hogy lecseréljem egy 780 Ti-re. Ugyanez elmondható a prociról is... nem volt annyi pénzem hogy egy ennek megfelelő i-5-ös vagy főleg nem i7-est vegyek. A TV-t már nem is említem mert az nekem nincs is Nem hogy 4k-s, de még 1k-s sem Ugyanis nem nézek TV-t, és hozzá kell hogy tegyem, amennyiért én hozzájutottam ehhez a monitorhoz, annyiért közel sem kaptam volna wqhd felbontású monitort (tudom, mert nézegettem hetekig). Ergo: Nem kell azonnal hülyének nézni ám Mondhatjuk: "Ezt adta a gép"Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Joshi
titán
válasz Highground #74705 üzenetére
Miután okultál szinte egyértelmű a következő lépés: el kell adni az olcsón szerzett 4k monitort jó pénzért, és az árából venni egy FHD monitort + vga-t.
ui.: egyébként mit hittél? Hogy 4k "kompatibilis" lesz a konfigod?
-
4264adam
veterán
válasz Highground #74705 üzenetére
Az jó dolog, hogy olcsó volt a 4K de ahhoz mai szinten erőművet kell építeni hozzá. BF4 eleve nem AMD proci témájú mikor az I7 4.5Ghz-en térdre zuhan alatta 64 fős pályán. VGA-ból pedig GTX 980 alá semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Bence_de
újonc
Sziasztok!
Szerintetek mire cseréljem le a Sapphire r9 270X Toxicomat? Szeretnék újra NV kártyát, tehát csak NV jöhet szóba. A gép további adatai Intel core i5 4690K, 8Gb ddr3, MSI Z97i Ac alaplap.
Előre is köszönöm
-
bajzal
őstag
GTX 750 Ti 2Gb vagy R7 360 az erősebb kártya? 35-40-ért szeretnék venni újba videókártyát.
-
adyh
tag
Hali
GIGABYTE GV-N75TWF2OC-4GI GTX750Ti 4GB GDDR5 OC PCIE
vagy
ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5 GTX750Ti 2GB GDDR5 PCIEárban kb egyforma, igazából asus párti vagyok, de a másik van olyan jó minőségű?
"Az akaraterő megteremti az utat"
-
4264adam
veterán
válasz Bence_de #74708 üzenetére
GTX 980TI-t vennék. Viccelek, mert ár korlátot nem mondtál. GTX 960 4GB / GTX 970 utóbbi 100k
bajzal: Szinte egyforma, de a GTX750Ti-t ajánlom a most megjelent játékok jobban futnak rajta.
adyh: Arra a GPU-ra nagyon sok a 4GB, felesleges. FHD belépő szint. ezt venném ennél többet nem ér a 750. 45-ért inkább picivel drágábban a GTX950
[ Szerkesztve ]
-
andro93
aktív tag
Sziasztok, 7970 Lightningról mi a véleményetek? Aprón árulnak most 50-ért, nagyon elgondolkodtam egy ilyen beszerzésén. Nyáron eladtam a 290-em, de most nem költenék 290-re vagy 390-re, egy ilyen tuningolva elérné a 290 teljesítményét?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jelenlegi konfigomhoz (lásd adatlap) milyen VGA-t érdemes venni legfeljebb? Játékok Fallout 4, Witcher 3, Skyrim, FSX. Felbontás: 1080p. A konfig többi részét nem szeretném egyelőre cserélni. Ár másodlagos, de nem szeretnék feleslegesen erős kártyát venni. Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Xorith
tag
Üdvözletem!
Szeretném a segítségeteket kérni urak!
Most egy Gtx 650 kártyám van ami igencsak régi már. Szeretném lecserélni, de rengeteg a választék és nem mozgok otthonosan az ilyen témákban. Leginkább játékra használom. Olyan 70k körül szeretnék venni.
A segítséget előre is köszönöm! -
UNauthorized
csendes tag
Sziasztok!
szerintetek mi a legerősebb gpu amit ez a konfig elbírna?:
Gigabyte GA-MA78LMT-US2H
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3668&kw=GA-MA78LMT-US2H3.5#ovamd athlon x3 450
http://cpuboss.com/cpu/AMD-Athlon-II-X3-450Eddig gtx 760 volt tervben,de az lehet too much lenne.
-
4264adam
veterán
válasz UNauthorized #74733 üzenetére
Nagyon sok lenne. GTX 460-at vennék mellé
-
verycool
tag
Sziasztok. Az érdekelne ez a kártya miért drágább a legtöbb 960 modellnél? MSI GeForce GTX 960 4GB GDDR5 128bit PCI-E (GTX 960 4GD5T OC)
-
verycool
tag
-
4264adam
veterán
válasz UNauthorized #74740 üzenetére
nagyon sok lenne. Egy Xeon proci húzottan tud kihajtani egy 660-at. esetleg eladod az AMD-t lappal együtt. Xeon proci max 12k. Alaplap 8k.
-
PetiPécs
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az i5-3470 processzorról? Mivel lassan itt a karácsony úgy gondoltam kicsit bővítem a gépem.És szerintetek mellé hogyan illene ASUS gtx 660-at 8gb 1600Mhz rammal. Viszont emellé a konfig mellé milyen alaplapot ajánlatok? Max 20k-ért. Használtan persze itt a hardveraprón.
Üdv! -
Pityu Mester
csendes tag
Nvidia GTX980 4GB DDR5 videokártyát vennék. Melyik márkát ajánlanátok?
-
Májkii
senior tag
válasz Pityu Mester #74747 üzenetére
Gigabyte WF3, Gigabyte G1, EVGA ACX 2.0, MSI Gaming.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Life is Strange: Double Exposure - Már játszható az alap kiadás is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Politika
- Horgász topik
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest