- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyaCsancs
csendes tag
Sziasztok!
Nem sokára be fogok ruházni egy gépre, semmi sem konkrét még. Arra a kérdésre keresem a választ, hogy érdemes-e használt videókártyát venni?
A cél:
-mai játékok fussanak, nem kell max graf
-lehetőségekhez mérten minél olcsóbb legyen
-későbbiekben lehessen bővíteni, javítani
prioritás a sorrenddel megegyezik. -
MurdR
veterán
válasz Alister71 #40302 üzenetére
Na ezt holnap megnézem az Intel HD progijában, és ha nem találom akkor kezdődik a google és a PH-s arcok zaklatása
#mittoménhanyasháesz arcszesz:
Még ha csak a Crysis2nél csinálja akkor megérteném. De a CS1.6-nál? Na ne
Alig várom hogyholnap hazaérjek és nekiálljak másik kábelekkel kipróbálni a kicsikét
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Imperius
csendes tag
sziasztok
2 kártya között hezitálok: hd 7870 és r9 270xaz összefoglalóban 10%al erősebbnek írjátok a 7870től, azt vehetem pontos adatnak? csak mert árban ugyan ott, sőt bizonyos 7870 OC kiadásoktól még olcsóbban is van az R9
esetleg tudtok olyan boltot, kiadást, hogy a kártyák mellé játék jár?
találtam olyat ahol bf 4et adnak, de valami kevésbé bugosnak jobban örülnék -
seniman
veterán
válasz SanyaCsancs #40303 üzenetére
Persze,hogy érdemes.Ha nem lenne az nem árulnák őket.Olyat keress amire van még bolti gari,azzal nagy szívás nem érhet.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Kevin's
senior tag
Na sikerült eladnom a kártyám jó árban R9 280X et néztem ki Sapphire 3GB Dual-X OC 73 ezer mit gondoltok erről a kártyáról ?
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Chappy
tag
Heló!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha úgymond "megsül" a videókártya és tönkremegy, anélkül hogy húztam volna, akkor ugye 100% hogy gariban cserélik? Mármint nekem ez lenne a logikus, hisz 50-100 eFt-ért csak nem adnak el olyan szart, ami inkább megsül, minthogy lekapscoljon.
Üdv.
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok vga vásár előtt álok , kérdésem az lenne hogy milyet ajánlotok ?
az én kiszemeltem a R9 280X lenne de ha nvidia ba vagy esetleg más ati-t ajánlotok meghallgatom azt isilletve ha az R9 280X szerintetek milyet vegyek ? Mert rengeteg gyártó van ...
a jelenlegi vga-m az egy Powercolor 7950v2 ref nyákos bios kapcsolos tehát az a típus amiért kapkodtak és mai napig kapkodnak elvileg és nehéz beszerezni , illetve egy eléggé pöpec egyedire sikerült 7950a cél az lenne hogy szintén ilyet fogjak ki 280x ből ,
illetve 1 utolsó kérdés hogy pl 280x ből a powercolor szintén ilyen lett ? mint a 7950 ből ? vagy itt már inkabb vlaami más gyártót ajánlottok ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
chungee
addikt
Reggelt!
Vele elfutnának az mkv-s filmek Háttér C2D E8500, 4GB DDR2.
[ Szerkesztve ]
-
arcszesz
aktív tag
válasz chungee #40315 üzenetére
8400gs 128M rammal?
Sokan gondolják hogy HTPC-be bármilyen ősrégi ócskaság jó, hisz' csak videó lejátszásra kell. Nem így van.
Reális minimum elvárások manapság:
-min. 512M vram, inkább 1G
-viszonylag új videólejátszó motor BlueRay 3D támogatással.
-HDMI 1.4a csatlakozó
-parszáz unified shader a szűrőkhőz
-stb.Szóval valami mai kártyát válassz.
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni: adott a jelenlegi gépem:
Core2Duo E8200-as proci, Gigabyte EP45-UD3LR alaplap, 4x1b ddr 400-as memória, Chieftec 450 W táp.
Jelenleg Geforce 8800 GT (G92) 1Gb ram vga kártya van benne. Ez egyes játékoknál már megtorpan 1600x1200-as felbontáson.
Kérdésem, hogy mire lenne érdemes cserélni 30-40e Ft körül, illetve mit tud még maximálisan meghajtani ez az alap? (Gépcsere nélkül - arra most nincs pénzem.)
A játékok: FarCry sorozat, F.E.A.R. sorozat, hasonló FPS-ek, illetve MS Flight Sim.
Köszönöm!
-
Dzsolo
senior tag
válasz TaylorXIII #40279 üzenetére
Köszönöm a választ!
(#40281) Gainka : lehet cserélni a Phenom II
-
-
-
Helmoras
őstag
válasz regass777 #40325 üzenetére
Az a baj egy ilyen videoval hogy nincs semmi viszonyitási alap, azt hallani hogy állitgatja a venti fordulatot, de hogy neked az otthoni gépeden milyen hangerő van beállitva youtube milyen hangra van beállitva meg egyáltalán milyen közelről vette fel ezt a hangot túl sok kérdőjel, szerintem ez nem reprezentatív, persze ettől még ez lehet hogy hangosnak számít.
-
-
gtamate2
veterán
GTX 550/650. De ha mindenképp szeretnél venni egy másik kártyát ami még kihúzza egy darabig akkor a HD6770/5770-et ajánlom (vagy jó ár esetén a 6750/5750 is szóba jöhet). Ezek ugyan olyan teljesítményűek. a 7750-es szint (picit alatta), de költséghatékony megoldás.
*Sn0w
-
dtraveller
csendes tag
Sziasztok!
Az adatlapomon található konfighoz még hozzá fog jönni egy HD monitor, amihez már kevés az alaplapi videokártya. (Játékra nem használom, ezért nem kell nagy teljesítményű bele.)
Jelenleg ezt a két kártyát néztem ki bővítés gyanánt:
ASUS HD7750-1GD5-V2 HD7750
MSI R7750-PMD1GD5/OC HD7750
esetleg HD7770 családból valamelyik.Ezek közül melyiket ajánljátok és melyik az a kártya AMD vonalon, amit ez a gép ki tudna hajtani, ha mégis meggondolnám magamat a játékkal kapcsolatban.
-
TaylorXIII
őstag
válasz dtraveller #40334 üzenetére
Szerintem mehet a 7770.
-
Lite
őstag
válasz TaylorXIII #40332 üzenetére
Köszönöm! Ez mennyivel haladja meg a 8800 GT-t?
-
Lite
őstag
válasz TaylorXIII #40339 üzenetére
Köszönöm! A 650 elég, vagy 650TI?
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Sziasztok!
Van egy problémám amire nem jövök rá.
Mi okozza a játékok alatt azt hogy megy 40 fps-el és néha megakad a játék/játékok?Memória kevés?
vga kevés?
proci/vga keresztmetszet?Kérném szépen egy hozzáértő segítségét!
Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
marcusa
addikt
-
Devilhun_HUN
aktív tag
phenom x4 3.6 mhz
msi 7790 1gbJátékoknál: bf4/nfs/....stb
[ Szerkesztve ]
Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
regener
veterán
válasz Devilhun_HUN #40345 üzenetére
Phenom vagy Phenom II?
-
nosocsi
csendes tag
Sziasztok!
Valami tipp, hogy miért nem lehet kapni az msi r9 270x gaming 2gb-os karit sehol? Nem hiszem el, h azóta nem rendeltek belőle a boltok, pedig egy elég kedvelt kártyáról van szó. Lehet tudni valamit erről? -
Gainka
őstag
válasz TaylorXIII #40342 üzenetére
Több az a 10 -15 %
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest