- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Ha az Iponban a 660Ti 54eFt, akkor odaadják annyiért, mert ha már nincs nekik, még a kosaradból is kikerül. Ez tapasztalat. Volt mindkettőben részem!
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Zoll21
tag
Üdvözlet
Gyors kérdésem lenne van egy gainward hd 4870 gs 512mb karim és szeretnék öcsémnek csinálni egy gépet, elég lenne e hozzá egy athlon II x2 250-260 vagy inkább kapjon egy athlon II x3-at esetleg egy phenom II x2 550-et
1280x1024-es felbontáshoz 4gb ddr2 ram lenne a gépbe
wrold of tank, cod2,4,6 league of legends
előre is köszönöm a választKeress telefonon vagy email-en bármikor.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Nekem is küldtek 2 visszaigazoló emailt+ sms-t. Valószínűsítem hogy már sínen van.
Én tegnap fél ötkor rendeltem.(#28197) xTc 08.12-én is volt akció de arról én is lekéstem.Figyelni kell, vagy állíts be árfigyelőt és akkor mindjárt látod ha lezuhan az ára.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
WP14
őstag
válasz marcusa #28207 üzenetére
Semmi kifogásom, ha mindenki megkapja olcsón, legyen mindenkinek szerencséje
Csak nem találom benne a logikát, hogy mi ebben az üzlet? Ha nem adják mégsem annyiért, amennyi az akciós ára, akkor úgyis szinte mindenki visszamondja, ha meg ők nem tudják biztosítani azon az áron, nem fogják drágábban megvenni, szóval van bennem egy hatalmas kérdőjelInkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
Faterkam
addikt
Most egy napig volt akciós, gyorsan be is linkeltem, hogy akinek kell vegye. Még ma délelőtt is annyi volt. Ez annak jó aki gondolkodik a vásárláson, de még nem döntött. Gondolom ez az ár bizonyos darabszámra van csak, ha elfogy leveszik!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
hattrickuser
aktív tag
Sziasztok!
Ebbe a topicba irányítottak. Ez lenne a kérdésem: [link]
20k a keret. Ezt a 2 típust találtam ilyen árba nvidia-ból.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Sondi1986
addikt
válasz hattrickuser #28213 üzenetére
Ha nem lényeg hogy nvidia kártya legyen akkor AMD HD7770 vennék 20k biztos kifogsz valami használtat.
De mindenképp Nv kell és netalántán munkára akkor GTX550ti vedd.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz hattrickuser #28213 üzenetére
GTX 550ti és GTX 650 egy szinten vannak,viszont a GTX 650 újabb és kevesebbet fogyaszt,ráadásul az újabb játékokban picivel jobb is,szóval egyértelműen az újabbat,vagyis a GTX 650-t vedd!
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Helló,
az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e a következő kártyával szemeznem FullHD-hoz, avagy elég-e a 2gb verzió? ASUS GTX660 TI-DC2-3GD5 GTX660TI 3GB GDDR5 PCIE. Itt a topikban olvastam utalást arra, hogy a 660TI a 192bites memóriasávszéle miatt csak 1,5GB memóriát képes normálisan használni. Erről tud nekem valaki valami infót/linked adni?
Előre is köszi.
-
marcusa
addikt
Szia!
Már jó párszor leírtuk, de természetesen leírjuk szívesen újra.
A 2GB-os változat a flexibilis memóriakezelésnek köszönhetően 1,5GB-ot használ 192bit-en, a maradékot 64bit-en. A 3GB-os változat a teljes 3Gb-ot 192bit-en. Viszont FHD-ig semmi hátránya nincs a 2GB-os változatnak, felette kezd el jelentkezni ennek a hátránya. Ha nem sok különbség van árban a kettő között, akkor megéri a 3GB-ost választani, ha mondjuk 5k-nál sokkal többel drágább, akkor nem.:-)
-
-
hattrickuser
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Kacérkodom a gondolattal, hogy hosszú-hosszú évek után újra beruházok egy korszerű(bb) VGA-ba, viszont nem tudom, merre kéne elindulni. Ergo: tanácstalan vagyok.
Van egy Asrock b75m-gl alaplapom egy G840-es Intel procival, mindemelett még van 2*2 gb 1333 MHz-es Kingmax RAM és egy 64 GB-os 830-as Samsung SSD. Ja, és egy 350W-os FSP táp etetné ezt az egészet.
Mivel a konfigom összerakásakor (kb 8-9 hónapja) nem vettem bele egy normális VGA-t, mondván, hogy most úgy sem kell, jó lesz az IGP, így most úgy gondolom, eljött az idő a videókártya vételére. Atiban gondolkodnék, 30 ezer forint körül (van némi tűrése ).
Jelenleg a Diablo 3-al játszom/játszanék, néha egy kis TF2. Az új vagy használt kártya kérdéskör... Ha van a használtra garancia, akkor az is jöhet (legfőképp mivel remélhetőleg olcsóbb).
A monitorom 1280*1024-et tud max, de ezt is, és a processzort is nagyobbra cserélném a (közel-távol) jövőben.
Olyan VGA-t szeretnék, amit most megveszek, és egy jó ideig nem szeretném cserélni, szóval a kiválasztásakor a jövőbeli tervezés fontos! További szempont, hogy az új(abb) játékok is, ha még döcögve is, de azért fussanak (a jövőben is).
Sajnos - mint gondolom sokan mások -, nem vagyok túlságosan eleresztve, így jól meg kell gondolni, hogy mit mikor és mennyiért érdemes megvenni.Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
fraba
aktív tag
válasz marcusa #28228 üzenetére
Igen, ez kétség kívül így van. Főleg, hogy az i3 nem is támogatja a PCI-E 3.0-t. Mondjuk, tudom, az parasztvakítás, de ha már a VGA és a MB támogatja, miért ne (próbálnám) használnám ki?
i5-3450-t néztem most ki így hirtelen. Csak hát.... egy vagyon :/(#28229) KAMELOT ezt hol találtad? árgép sokkal többet mutat!
[ Szerkesztve ]
-
pityu6
tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri lecserélni egy 6850-es karit egy 6970-re?Ez már 2Gb-os,+ 12k-t kéne rádobnom. -
MaxxDamage
félisten
Az mennyire normális, hogy vettem egy Asus GTX770-OC kártyát , szép doboz / meg minden, beraktam gépbe azt GTX660Ti -t ír , igaz friss Win7 Pro. 64bit , csak nVidia driver lett felrakva , semmilyen más driver, de Experience is GTX660Ti -nek látja.... ilyenkor mi is van ? nem értem...
Meg Aida64 - PCI / AGP Video részt meg se nyítja / nem jelenít meg semmit , GPU -re ezt mutatja:
Rakjam fel alaplapi drivereket is az a baja ?
(full 0perces konfig, most raktam össze....)Köszönöm a gyors helpet / észrevételt !
(minek jöttem át Notiról PC-re..pff)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest