- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Ez a hogh szintű játék majd kap még 5 pachet és a grafika alapján elég lesz neki 6GB VRAM 4K + HD text+ultrával is. Nevetséges. Volt már ilyen máskor is.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
válasz Grave_444 #173105 üzenetére
Ez így van, de ha 8GB VRAM-on a textúrák nem töltődnek be rendesen, akkor a probléma egyértelmű Ezért nem hagyatkozok én se a VRAM használatra, mert az nem jelent semmit. A VRAM csak akkor fogy el, ha a textúrák nem töltődnek be vagy harmadára / negyedére leesik az fps vagy akadozós lesz a játékmenet és ezek kombinációja.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz kolopele #173109 üzenetére
Régebben többször adtak ki értelmetlenül sok VRAM-mal felszerelt kártyákat, erre én is emlékszek, de ma már ez nagyon ritka szerintem. AMD pont a jó mennyiséggel adja ki a kártyáit, az NVIDIA meg kicsit alul lő az RTX generáció megjelenése óta (2xxx és 3xxx széria).
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz PuMbA #173110 üzenetére
Ebben igazad van. Én már amúgy többször leírtam azt, hogy a 3060 Ti egy nagyon erős FHD kártya (a legtöbbször persze RT nélkül), de általában le lettem hurrogva. Úgy néz ki, mégis igazam lesz, 1440p - re sokkal inkább való egy 3080, vagy mondjuk egy 6800 a másik oldalról.
[ Szerkesztve ]
-
-
PuMbA
titán
válasz Grave_444 #173112 üzenetére
A mostani textúra minőséghez be lehet osztani, de 4K felbontáshoz a mai textúrák többsége nagyon gyenge. Erről ugye szúrtam be nem rég videót, hogy a Cyberpunk-ban hogy néznek ki. A 1080p monitoromhoz nem elég a textúrák többsége, de a 8GB RAM-hoz igazodtak 2 évvel ezelőtt és ezért le kellett rontani őket ennyire.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Adott az alábbi konfig:
MSI B450 Tomahawk,
Ryzen 2700X,
MSI 5700 Mech OC 8GB,
32GB Crucial Ballistix DDR4,
Seasonic 450W (SS-G450)Szeretnék a videokártyán majd fejleszteni - és várhatóan a hardver többi részén is, pl. tervezett egy 5700x proci + nyilván némi tápegység fejlesztés is. A monitor egy 21:9 -es képarányú 2560x1080-as felbontással rendelkező darab és az marad is. Árban ~200k lenne a sáv teteje nagyságrendileg, új, áfás számla kell. Ahogy nézegettem egy nagyságrendileg egy 6700 XT / 6750 XT ársávja. Ennél van jobb ár per értékű darab? Van nem sokkal drágábban akár PowerColor Radeon RX 6800 Fighter, de itt meg már bejön a 3070 is a képbe. Ha ez számít, valamivel jobban preferálom az AMD kártyákat - de jelenleg az egyik gépemben van egy 5700, a másikban egy 2060-as, szóval elviselem a zöldeket is, ha a az a jobb vétel. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz rdmftw #173115 üzenetére
Köszönöm, hát, Forza sorozat, mostanában Snowrunner megy, néha Sniper Elite, GTA, RDR 2. Nem vagyok egy nagy hardcore gamer, aki minden AAA címmel játszik, inkább pár nagyobb cím. Forza Motorsport 7 biztos nyerő lesz, de néha beesek az AC sorozat elé is. Nem tudom ez segítség-e.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz CactuS #173114 üzenetére
A 6800 jobban megéri, mint a 3070, nyers erőben jobb + több VRAM van rajta. HW Unboxed videója alapján teljesen vállalható a Fighter, a gyári ventigörbe mellett a VRM-ek kicsit melegek, de még vállalható, a GPU/GDDR6 hőfokjaival nincs gond, és halk a kártya. Ha belefér, jövőállóság miatt ezt választanám egy prémiumabb 6700XT/6750XT helyett
Ha nem, akkor marad a 6700XT/6750XT, személy szerint újonnan nem vennék 3070-et, nem éri meg a 6700/50XT-hez képest.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
UserX
addikt
Hát 'lovam haljík meg', ha RT ON/OFF között BF V-ben a játék hevében látok különbséget!!!
Most néztem vidiket, pedig van... 'Egy RTX 3060 tulaj!' -
UserX
addikt
válasz konkav #173038 üzenetére
1030-ból-tudtommal nem létezik 4 gb-os, csak DDR4-es és DDR5-ös. Nyilván az utóbbi a befutó!
Alternatíva lehet még az RX 6400, bár újonnan k-ra nem éri meg (60k) és vannak megkötések:
'A Radeon RX 6500 XT-hez hasonlóan a Radeon RX 6400 is ragaszkodik a PCIe 4.0 x4 interfészhez, 4K H.264/H.265 kódolási és AV1 dekódolási képességekkel azonban nem rendelkezik, melyet vásárlás előtt azért nem árt majd figyelembe venni.'
Ez azt jelent, hogy a te lapodban min. 10 fps.
Jön ez is 'elvileg', huszon x-ért:
Nem tudom, hogy mennyire könnyítettem meg a döntést. Summázva, én maradnék az eredeti tervnél! 1650 LP!
-
kolopele
nagyúr
válasz PuMbA #173124 üzenetére
Változó ez nagyon, nekem pl. teljesen felesleges szebb grafika mint ahogyan az AC Odyssey kinéz, semmit nem hiányoltam belőle, na meg a játék élmény a legtöbb esetben nem is feltétlenül a grafikán múlik, jó példa erre a Mafia 3 (nekem), mert minden hibája ellenére háromszor játszottam végig. Aztán ott vannak a N64 - es játékok, egy Zelda bármikor kenterbe veri ezt a "hájpolt" Cyberpunkot, hiába gyengébb sokkal grafikailag. A Fortnite meg.....a többség leveszi low - ra, mint minden ilyen online őrületet.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz rdmftw #173120 üzenetére
Mivel van kártyám nem Sos, de 5-6 hónapot nem akarnék várni, 1-2 még beleférne. A 7700/7800 lehet tudni, hogy mikor jelenik meg, meg kb. milyen áron? Azt furcsa is volt, hogy a 7xxx szériából csak a legnagyobb kapható csak.
-
-
Grave_444
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs