Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marinea2
addikt
válasz CoolBoy323 #16904 üzenetére
Én a helyedbe lecserélném
Igen 30-ért, de elég kacifántos uton módon de a vége ennyi lett
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
TechN7ne
nagyúr
Pedig van,Asus GTX650
-
marcusa
addikt
válasz KAMELOT #16914 üzenetére
Nem-nem, 1 napig 59.200 Ft volt, másnapra megint ahogy most is 82k. Mivel előtte az Asus 660ti volt akciós 65-ért, de senki nem tudta megvenni, mert nem teljesítették a rendelést, gondoltam én is kipróbálom, mert nem terveztem kártyát cserélni... És most küldték a mail-t, hogy átvehetem. Másik kollega velem egyidőben megint azt kapta, hogy nem tudják átadni... Én ilyen kis szerencsés vagyok
:-)
-
ablack
senior tag
Ma akciós Aqua-ban, hátha valakit érdekel:
[ Szerkesztve ]
-
*Tata*
senior tag
válasz Mans20 #16920 üzenetére
Ez a 660TI, ennyiért, hol
(#16921) marinea2 Ez a mail jött egyenlőre:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megrendelését.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kiszállításos rendelések feldolgozása és teljesítése központi raktárunkból történik.
A rendelésben olyan terméket választott, amely a rendelés leadásakor nem volt készleten a kiszállítás részlegen.
A hiányzót berendeltük Önnek, a nemrég érkezett infó alapján a beérkezés néhány munkanapon belül várható a hazai disztribúciótól, külső raktárból,
vagy másik üzletünkből (lehetőség szerint a leggyorsabb helyről), ezt követően fogjuk telefonon vagy e-mailben tájékoztatni a szállításról,addig is szíves türelmét kérjük![ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Ma az iPonból minden mellől eltűnt az ajándék AC3. Már tényleg nem adnak hozzá? Valami más lesz helyette?
-
ablack
senior tag
Az iPon-nál minden héten van szuperszerda, illetve mindig videókártya az akció tárgya?
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a jelenlegi HD4870 vga-mat, egy újra vagy használtra.
Jelenleg egy i5-750 van a gépben 4 giga rammal, de május végén lesz i5-3470 + 8gb ram.
amd párti vagyok vga-ból, szóval örülnék ha tudnátok olyat mondani ami megfelelő lenne.
Ritkán játszom, de akkor szeretek hasra esni, szóval a lehető legjobb ajánlat kéne 30k körül. Szóba jöhet használt, és új is. (gondolom 30k-ból használtan erősebbet tudnék venni)
Nem lenne rossz ha halk lenne és hűs
köszi!
-
Berguson
tag
Tudja valaki hogy mikor várható nvidiáéknál a gtx7xx sorozat illetve atiéknál a hd8xxx sorozat megjelenése?
Köszönöm!! -
Buci21
addikt
HD 7770 a te kártyád, 31-2K körül kapható, lehet húzni, és ezért az árért a legjobb. Ha fHD-ban szeretnél igazán hasra esni, akkor 52K-ért egy GTX 660 a nyerő
HD 7770 - 28K (jó árban van, ennyiért használtan is alig kapsz HD 6870-t, ami csak kicsit erősebb, de sokat eszik és nincs rá gari)
Mivel a HD 7770 fHD-ban nem fogja leejteni az állad (nem visz mindent maxon 1920*1080.as felbontáson), itt van egy GTX 660 is:
GTX 660 - 52K, a kiváló ár-érték aránya miatt írom ide, mielőtt még valaki a torkomnak ugrott, hogy tanuljak meg olvasni[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
Szia!
7770, ha bemered vállalni, akkor használtan, vagy gtx 650ti a te választásod (végképp használtan, újan nem futja ki).
A leendő procid mellé nem ártana szerintem egy kicsivel erősebbet nézni (gondolom fhd-ra kell), érdemesebb nagyobbakat lépdesni előre ugyanis, mert ha nem ülsz éjjel-nappal a Hardveraprón, akkor az erősebbre váltás ha kiderül, hogy kevés neked a 7770/650ti több pénzedbe fog kerülni, mintha egyből az erősebbet vennéd.Többért szét kell nézni, mi a használt kínálat. 560ti, 6950- ha nem számít a fogyasztás,
ha számít: 7850 1 GB 40 alatt, 7850 2 GB 43-44-ért, gtx 660 45 körül (kék-fekete msi, ha szerencséd van giga is lesz ilyen árban).Nekem volt mindegyik a drágább kínálatból, egyikkel sem fogsz mellé, ha találsz belőle megfelelő darabot megfelelő áron (bár a 6950-nél készülj fel a kazánra.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
KAMELOT
titán
-
taknyi
aktív tag
Csak akkor vedd azt amit KAMELOT ajánl, ha nem fér be a házadba a hőcsöves hűtésű. Eddig ő is meg volt elégedve a hűtésével, most már nem, pedig csak nyár eleje van... Aprón hőcsövest garanciával 25K-ért megszerezheted
(#16950) marinea2: gondolom neked semmi, de olvasd el az utolsó két kérését...
[ Szerkesztve ]
World of Tanks privátban http://aprod.hu/hirdetes/world-of-tanks-planetside-hawken-jatekok-ID16eOd.html
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest