- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
válasz BogyóBP #166648 üzenetére
"Ennél a modellnél pl több helyen is olvastam hogy hibázgat a hűtése"....nem tudom melyik mesés könyvben olvastad,de nálam jó sok db. volt már az efféle(TUF) vga-ból a 3060-tól a 3080ti-ig, mivel ezzel is foglalkozom és gépeket raktam velük össze soha semmi panasz nem volt rájuk,pedig az első darabok már jó régen kimentek....szóval én a tapasztalatnak hiszek nem az internet meséjének amit általában loserek írnak...
Szerk. most ezzel nem azt mondom ,hogy nem létezhet belőlük hibás,mert van,úgy mint minden másból is...de én nyugodt szívvel ajánlom..azt meg,hogy egy-két rívó loser beír a netre valamit azt nem vedd 100%-nak, nagy ez a bolygó,sok dióda is lakja..[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz ScomComputer #166651 üzenetére
Hutese mennyire halk?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
ScomComputer
veterán
-
fanti
addikt
válasz kolopele #166647 üzenetére
Csak arra gondoltam, hogy az a proci + 1660 Super 1440p-ben nem okoz procilimitet...éppen annyira visszatekeri a garfikát, hogy meglegyen az 50-60 fps 100% GPU terheléssel, és azt még kinyögi a procija is éppen...
Vagy...1080p és csutka grafika...és akkor sem jön procilimit, mert a nyelve is lógni fog a 1660 Supernek.
[ Szerkesztve ]
-
Atiska
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy a sapphire vga - k téren mi a véleményetek?!?
Nem ismerem a gyártót, tudom minden gyártónak megvannak a maga kis kukacai én mindig gigabytot vettem vagy Asus-t.. De most le kellene cserélnem egy rx580 8 GB ös kártyát illetve ez a szándékom és egy 6700 xt vél szemezgetnék 200 k környékén... Előre is köszönöm a válaszokat!! -
errorcode06
őstag
válasz KAMELOT #166662 üzenetére
Én is ezek a kártyán gondolkodom, de nekem pl nem fér be a házba a nitro, azt meg most nem akarok cserélni.
Tényleg annyival rosszabb mint a nitro 2 venti miatt?[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
BogyóBP
addikt
válasz Atiska #166660 üzenetére
A nitro nagyon jó kártya. Semmi hangja sincs és alig megy fel 57 fokig játék alatt a hőmérséklet. Gondot inkább a hozzá írt meghajtok jelentik amik hol jók hol nem.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz KAMELOT #166654 üzenetére
Nem szabtam meg árkeretet, de nem akarnék egy használt autó árát rákölteni feleslegesen. Nézegettem a 3008 at is de az már elég húzós áron van.
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #166668 üzenetére
Támogatom, azért is, mert "57c-ig megy fel csak a hőmérséklete" a nitronak.Ezt nem tudom elhinni, mert volt nekem is. Az meg, hogy halk ....kinek mi a halk, de ahhoz, hogy ez a keresztmetszeted valós legyen, ott már nem lehet halk egy kártya sem(kb 3% a kivétel, de nem sorolom ).
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
GEIL
addikt
válasz KAMELOT #166670 üzenetére
Egyetértek........autónál 2.000.000 Ft...videokártyánál a 200.000 ft a "lelki határom".
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
fanti
addikt
válasz BogyóBP #166665 üzenetére
"A nitro nagyon jó kártya"
Nos, tehát akkor. A Sapphire kiemelt AMD partner ha jól tudom, jó termékeket tervez és gyárt.
A Pulse sorozatuk IS JÓ! Teljesen vállalható minőség, korrekt anyaghasználattal.
A Nitro sorozatuk erre még tesz egy lapáttal az erősebb hűtésével, és az esetlegesen olykor több fázisú (mint a Pulse) tápellátásával.
Nyilván ennek ára is van, ami 5-10% felárban mutatkozik meg.AMD GPU meghajtók.
Tény, hogy korábban előfordult az, hogy a driveres csapatnak becsúszott hiba miatt újabb verziót kellett kiadnia.
De ugyanez megtörtént a zöld oldali drivereseknél is, emlékezzünk csak a driverhibából elégő, pár évvel ezelőtti kártyákra, ahol a ventivezérlés volt hibás, vagy pl. most a 3090-esek is füstölgettek valami játékkal a debütálásukkor? Vagy nem is emlékszem jól...? Fene tudja, de így rémlik.Tehát mindkét oldalon voltak, vannak és lesznek is hibák, de szerintem nem kell abban a pillanatban feltenni egy drivert (ahogyan egy alaplapi BIOS-t sem) a megjelenése utáni percekben.
Mondjuk a hibák döntő többsége user error...ezt hidd el.Én pl. ScomComputer barátomat szoktam bevárni. Ő nagyon tapasztalt, mélyen benne van ebben a dologban, így megvárom a tapasztalatait, és ha minden okés nála, akkor én is frissítek.
Most is nekem a 22.6.1-es WHQL driver volt fent, mihelyst ScomComputer megerősítette, hogy tesztelte keményen, és nincsen hiba a 22.8.2-ben, tettem föl én is az éles rendszeremre is. Ennyi. -
hahakocka
senior tag
válasz ScomComputer #166668 üzenetére
Szintúgy 4 amd S 2 Nv kari után egyszer volt driver probléma összeakadt az új win 10 frissítèssel újra raktam a wint S azóta jó az èpp mindig legújabb amd driver. Èn mindig letöltöm az előző drivert S aztàn restart majd új fel restart S kèsz.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz kolopele #166675 üzenetére
Igen volt vele gond anno is az "nvidia sharpening"...okozta egyes vga-kon...de én csináltam hozzá egy reg.fájlt amivel a régi sharpening-et visszaállítod így nincs vele gond...
Meg okozhat az MSI-ab is gondot,abból is tettem ki egy új beta-t(mivel készítő ukrán,nem igen tud vele foglalkozni,ez is a dev-be tolta be)...
régi nvidia sharpening
MSIAfterburnerSetup465Beta1Build16292
A többit a megfelelő topikokban beszéljük meg !
Mindenkitől elnézést kérek az OFF-ért ![ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
lo_jo
senior tag
válasz Ferke77 #166684 üzenetére
Azért azt is tegyük hozzá, hogy megjelenéskor 320HUF volt egy euro, most meg 410. Ha forintban ugyanaz az ára, akkor az azt jelenti, hogy 25%-kal olcsóbb. De én is így jártam anno. Megjelenés után fél évvel vettem a 960-at már jóval az újkori ára alatt, aztán a 1060-ra váltás a bányászat miatt elhúzódott, úgyhogy örültem, amikor fél évvel a start után újra a megjelenéskori ára környékére esett és volt is épp lecsapható készlet amazonon. És akkor még a forint sem száguldott ekkorát.
-
errorcode06
őstag
Visszatérve a nitro, pulse vitára. Ha csak a pulse fér be a gépbe (nem akarom áthívni Flex bácsikámat), mennyire élhető a pulse, egy rx 580 nitro+ special után?
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
LK
addikt
válasz Faterkam #166679 üzenetére
Érzem, hogy 1 hónapon belül jócskán fel fog pörögni a topic sebessége. Naponta tele lesz ilyen linkelni érdemes ajánlatokkal a Net. Remélem így lesz.
errorcode06: nekem Pulse kártyám van, olcsó és jó, ha nem feszeled túl és hajtod mint állat, jó lesz, én nagyon elégedett vagyok vele[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy Nvidia 980-am van, szeretnék gyorsabbra váltni, de nagyon keveset játszom, havi kb 1-2 alkalommal, ezért nem vinném túlzásba. A procim még egy régi i7-6700k, milyen kártyát vehetek mellé ami "kihajt" ?
Köszi!:-)
-
marcusa
addikt
válasz Dark KillerX #166691 üzenetére
Köszi! Én is a 2060 - 2070 körül nézelődtem.
#166692 KAMELOT
Köszi neked is! Megy rendesen, nincs gond, de most a Dying Light 2-nél nem engedi High-nál feljebb állítani a grafikát és youtube videós végigjátszásokon sokkal jobban néz ki mint nálam High-on. És gondoltam, hátha egy 2070-nel mondjuk ez változna. Kb 50-70ezer Ft között kijönne a csere, ennyit nekem megérne... Vagy rosszul gondolom?:-)
-
manya777
tag
Üdv. Nemrég frissítettem a pc-m néhány alkatrészét. A VGA maradt a régi 1060 6GB os verzió, meg a táp is Corsair RM 650. A proci új, i5 12600k, RAM 32 GB ddr4. Kérdésem hogy egy RX 6600 az jelentős előrelépés lenne a gtx 1060 hoz képest? Játékra használom főleg PUBG. Vagy abban az árban amiért most kapható van esetleg jobb választás?
Köszi.[ Szerkesztve ]
i5 12600k - Asus Maximus VI Hero , 2x16 Gb ddr4 3200 Ram.
-
GEIL
addikt
válasz Lorden #166699 üzenetére
Van alternatívája, csak drágábban viszont ott van Raytracing is....stb ....és a mai árakat elnézve a 20-30 ezer Ft már "nem jelentős" eltérés.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest