Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #15490560

    törölt tag

    válasz #94529552 #9796 üzenetére

    Na látom szépen magadra vetted ... Ahogy írtam nem téged támadlak, csak nekem pont az LG-vel volt gondom több erősen ajánlott készülékkel is. A Philips saját support fórumát is átnéztem több órán át.
    Én az LG-n se használtam a browsert, youtube-ot, hbo go-t, upc horizont, nem akarok képet kivetíteni sehova, appokat telepíteni.
    Van egy hdmi kábelem pc-vel az rákötve a tv-re, úgy használom a Plex Playert, netet, youtube-ot.
    Azt furcsálom, hogy bárki kérdez bármiről: Samsungot lehetőleg ne, Sonyt csak ha nagyon muszáj, de inkább ne. Panasonic kizárva, stb. Viszont az LG 7507 ugyanolyan árban van mint a Philips PUS6561, az LG-ben gagyi panel van, szoftveres hdr, 60Hz-es képfrissítés, stb. Tulajdonképpen egy local dimminges, magic remoteos 6-os széria. Nagyon gagyi a képe (igen itteni ajánlásra megvettem, de még az LB670-nél is rosszabb a képe)! A Philips 10 bites, stb. hardveresen inkább a 7707 szintje. Itt mégis vígan ajánlgatjátok az LG 6-os szériát mindenek felett (inkább mint más Samsung, Sony, Philips) meg a 7507-et. Ezt nem értem csupán. Valami olyasmi alakul itt lassan mint sok Apple rajongónál. Az LG hibáit nem elemzi ki senki (használhatatlan a böngésző, alig van app, 7-es széria alatt gagyi panelok)

    Nem értem miért nem lehet az LG 7-es széria alatt inkább VA paneles Samsungot ajánlani? Azzal sokkal jobban járnának!

    (Ha szeretnél válaszolni kérlek tételesen tedd, ne kerülj ki dolgokat)

    Tisztellek amiért sokat segítesz itt mindenkinek, de úgy érzem elfogult vagy.

Új hozzászólás Aktív témák