Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Sziasztok!
    Pár éve végigzongorázva az aktuális menő-trendi csúcsvételeket ugyanezen a fórumon (még a Sony W805, LG Nano55) stb húzónevek közül a Samsung NU7500-as volt a befutóa.
    Igaz, hogy új kora óta nem sokat néztem, mert kb. egy hónapos korában egy 65" Qled miatt száműzve lett egy sose használt hálóba, viszont most felmerült, hogy adjuk el és cseréljünk.

    Mi lehet az értéke manapság egy Samsung 55 NU6500-nak így nagyságrendileg és mi lenne az az utód, amire egyrészt érdemes cserélni, hogy ne érezzem átverve magam, hogy visszaléptem, másrészt pedig nem is akarok egy hasonszőrű 55"-ért 150-200-akat kiadni, hogy aztán majd azt is jól ne nézzem soha.
    Nem lenne rossz akár 65" felé mozdulni, ha már csere, még akkor is, ha nem a full-full csúcsmodellről van szó.
    Ami nagyon hiányozni fog a Samsungról, az a bluetooth-os minimál designos fém távirányítója, szóval nem bánom, ha fekete műanyag, mert 2023-ban vagyunk, de jó lenne valami hasonlóan minimál, körtárcsás BT távirányító az utódhoz is.
    Természetesen a Samsunghoz se ragaszkodom, bár nekem a TIZEN rendszerrel konkrétan semmi gondom, mert az elmúlt 10 évben csak ilyen TV-im voltak és már vakon kezelem.
    Köszi bármi tippet!

Új hozzászólás Aktív témák