Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hrabo86

    tag

    válasz Milan24 #42103 üzenetére

    Nem semmi, elég zavarónak néz ki...
    Pedig az LG 55UM7100 a leírás alapján Direct LED-es megvilágítást kapott. Durva hogy mégis a széleken ilyen bevilágítás legyen, ezt inkább várná az ember az Edge LED-től.
    Nem lehet esetleg, hogy kicsit erősebben fogod meg a dobozból kivételkor/lefektetéskor felfekszik valamire ami megnyomja összeszereléskor, vagy felszereléskor szorítod meg erősebben, vagy valami ilyesmi okozza?

    Viszont pont az ilyenek miatt vagyok én is nagy dilemmában most, nem is kaptam még választ a pár nappal ezelőtti kérdéseimre. :(
    Ennek az LG-nek a nagy testvérében gondolkozok én is, és bár annak a panelja VA, tiednek IPS, de ugyan úgy Direct LED-es mindkettő és pont ez lenne elvileg a jobb.
    Főleg a 70"-os méretű Sharp-nál félő, hogy az Edge LED még inkább ilyeneket produkál, de nem tudom, aztán lehet még mindig jobb, mint az LG Direct LED-je.
    Jó lenne ha valakinek lenne tapasztalata ezekről... :F

    Amúgy személyesen vitted vissza? Mennyire kellett győzködni őket a cseredarab ügyében? Valamint kértél plusz garit rá? Jó lenne tudni, hogy annak az árát is visszakapja-e az ember / átírják a cserekészülékre, vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák