Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grabber

    addikt

    Ma megint bementem megnézni a tv-et kicsit más szemmel. Főleg oled vs qled. Oledet szeretnék venni,csak a keretbe nem fér bele. Abból engednem kell.
    Fekete a Qled-en nem volt annyira rossz. Csak egy enyhe bevilágítást lehetett látni a világos alak mellett. Fénxes áruházban észre lehetett venni,otthon ez sötétben jobban kijön. De rosszabbra számítottam.
    Nézegettem a qledeket és a Q67 színei oldalról alig torzulnak. Saccra 30 fok körül van egy kis szín fakulás,de ha még oldalabbról nézem sem ronda kép. Annyira kiszorított helyről biztosan nem néznék egy tv-t sem. Ez a csak szemből jó nézni a tv-t igaz,ha a csúcs minőséget keresem. De ha ebéd közben az étkezőből nézném oldalról,azért onnan sem lenne rossz.
    Eddig 49" tv-t néztem 3méterre. Itt az 55 volt már a javasolt. De újra megnézve 2. Körben a tv-et,már a 65 sem lenne a nagy. Az a 75" tv-t is meg tudnám szokni :D

    Viszont az összes Qled mozgás megjelenítése nekem baromi fura. Darabos vagy mi. Valaki ezt meg tudná mondani hogy mi lehetett a baj? Rossz lejátszó az áruházban,rossz képfrissítés vagy panel? De zavaró volt a kutya mozgása. Olednél nem láttam ilyet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák