Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • féldekás

    senior tag

    válasz #94529552 #10240 üzenetére

    Elkezdtem a Panasonic felé húzni, mert nem fontos az UHD, mert úgysem tudom kihasználni. A Samsung ku6400-as TV-jéről sem olvastam sok jót, LG UH630V-ről meg kevés írás van. Mivel filmnézésre lenne, és nincs 4k-s film (ha jól tudom), netflixre meg nem fizetek elő, FullHD filmek FullHD TV-n jobbak, meg a HD és SD adások is. Eddig az olvasottak alapján ez jött le. Játékra meg nem használnám.
    Árukeresőn olvastam véleményeket, és ez elég problémás:
    "A Panasonic derék mérnökei mindkét USB portot 2. 0 verzióval álmodták meg - melyek csak a FAT32-re formázott meghajtókat támogatják, ennek következtében a TV az NTFS -sel formázott USB-s merevlemezeket nem ismeri fel. (Ez azért gond, mert FAT32 fájlrendszerre nem lehet másolni az átlag 10 - 20 GB méretű Full HD 3D filmeket - nekünk pedig épp az internetről letöltött 3D filmek megnézése volt a vásárlás egyik fő szempontja. Megjegyzés: ha a laptopot HDMI kábellel kapcsolom a TV-hez, akkor méretkorláttól függetlenül meg tudom tekinteni a filmeket, csak ez esetben a laptopnak is üzemelnie kell a TV mellett. ) Sokat emelne a készülék értékén, használhatóságán, ha a külső merevlemezek használatát támogatná.
    A megadott paraméterek ellenére egy 16 GB-os NTFS pendrive-ról a 3D filmeket a TV probléma nélkül lejátssza."

    Ez nekem majdnem kizáró ok, de van egy öregebb laptop, azt odarakom mellé összekötöm HDMI-vel és a probléma megvan oldva.
    Annyi kérdésem lenne, hogy külső merevlemezt Mi Box-ra lehet kötni?(Ez egy jó alternatív megoldás lenne.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák