Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz baro32 #93169 üzenetére

    Több eszköz minden olyan esetben jobb választás, amikor nagy területet kell lefedni és/vagy a WiFi jel terjedésének nem optimálisak a terjedési viszonyok. Pl. födém, vagy vályog fal helyezkedik el a router és a kliensek között.
    Az általad kifogásolt 500 MB-os elméleti max sávszél elérése vagy megközelítése egy WiFi router használata esetén is kizárólag a router közvetlen környezetében (ugyanabban a helyiségben) lenne lehetséges. Lehet az a router bármilyen drága is. Két-három fal, vagy a födém nagy mértékben gyengíti a WiFi jelet. Bármilyen gyorsabb netkapcsolat esetén (500 MB, 1GB, vagy gyorsabb) azon eszközöket, amelyeken különösen fontos az elméleti max sávszélhez közeli gyors és stabil netkapcsolat, azokat javasolt ethernet kábellel a fő routerhez kapcsolni.
    Ha az általam javasolt több WiFi router-es megoldást valósítja meg, akkor összességében sokkal nagyobb területet tud lefedni jól használható WiFi hálózattal, ráadásul az AiMesh-ben megoldott a barangolás is. És a három eszköz nem kerül többe, mint egy AX92U !

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák