Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Predator2

    addikt

    válasz dkess #87965 üzenetére

    Helló

    Elméletileg igen, bár a tp link weboldaláról levették, és így ellenőrizni sem tudom.
    HW:3.2

    Ilyenkor látszólag csatlakozik csak nincs internet? Avagy nem kap IP -t? Vagy kiír valami hibát az eszköz amivel csatlakozni próbál? Ilyenkor a többi eszközön rendben lehet netezni illetve egymást elérik LAN -on?

    Nem csatlakozik, nem kap ip-t. Van olyan eszköz amin működik, van amin nem lehet csatlakozni.

    Van valamilyen szabályszerűség ilyenkor? Például mindig ugyanazzal az egy eszközzel játssza el? Avagy ugyanolyan fajta eszközzel - itt lehet gondolni pl. Android vs. iOS eszköz stb. stb.

    Semmi ilyen nincs, sajnos.

    Mit néznél át/meg ilyenkor? Szívesen linkelek be képernyő képeket hátha látsz valami rendellenességet a beállításokban.

    Most jön a "varázskérdés" - mi alapján gondoltál eredetileg arra, hogy "elöregedtek a kondik"? Ez elég konkrét dolog volt ...

    Többször olvastam már, hogy a router hibák többségét az elko-k elöregedése okozza.
    Illetve, hogy sokadik modem cserén vagyok túl (4db-ot cseréltem/szolgáltató most az 5. ketyeg mellette. Ellenben a router még a régi.

    Mi a véleményed, véleményetek erről a routerről? [link] Pont akciós, ennél többet nem szívesen áldoznék rá, ha már mindenképp cserélni kell. Ebben a 30k-s ársávban van jobb vétel ennél az asusnál?

    THX

    >> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

Új hozzászólás Aktív témák