- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTomszi
csendes tag
Sziasztok!
Első projektor vásárlás előtt vagyok, igazából csak egy két véleményt szeretnék kérni tőletek, az alábbi kiszemeltekről , ill ajánlatot, ha ebben a kategóriában van valami jobb...:
DLP
530 Euro : Optoma H141x
699 Euro : Acer H7550Bd
699 Euro: Viewsonic PJD7820HD
635 Euro: BenQ TH681
585 Euro: Acer H6517BD
720 Euro: BenQ W1070
LCD
699 Euro:Epson EH-TW5300Igazából nem tudom eldönteni, hogy érdemes -e kiadnom több pénzt gy BenQ1070-ért amiről sok jót halottam, vagy nincs hatalmas különbség közte és egy újabb kiadású optoma H141x esetleg HD26 között. Mert akkor nem adok ki 190 euróval többet érte.
Illetve, hogy tud-e olyan képet a szeptemberben megjelent Epson 5300 mint a Benq 1070.
Amivel szemezek az az Optoma 141 az ára miatt, az Acer H7550DB a tudása miatt és a BenQ1070 vagy 681 a minőségük miatt. Az LCD -től tartok picit a 2D képminőség különbség miatt.
Használat: 2D Full vagy HD-ready filmek, 3D full HD filmek, illetve PS4 játék
Előre is Köszönöm!
Üdv mindenkinek,
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest