Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz szaszlaci #2581 üzenetére

    a hőmérséklettel kapcsolatosan szerintem bízzunk a gyártóban, h tudja mit csinál ;] és a hűtése az érzékelővel illetve a ventikkel úgy van összehangolva, hogy biztosítsa az ideális hőmérsékletet. :)
    ha meg majd nem lesz megfelelő légáram, akkor a hűtés felhangosodik, és remélhetőleg észrevenni, h nem gyere be lesz a megoldás a szűrő.
    nekem igazából az a fura, h az acer kikapcsolás után quick módban iszonyat hangosan megy kb. 2 percet. normál módban meg alig halkabban asszem 4 percet.
    az lg meg megy hangosan kb. 20mp-et, aztán van egy 3 perces rész, amikor még nem szabad kikapcsolni, de hangja semmi.
    a benq is elég sokat ment kikapcsolás után.
    tudja fene...
    nekem még mindig nagyon szivárványoz az lg (valszeg a nagyobb fényerő miatt, mert a technikai paramétereit tekintve elvileg jobb az acernél), a színeket sikerült belőnöm valamilyenre (még mindig elégedetlen vagyok vele, de majd kialakul), elképesztő mennyiségű zöldet pakolt rá, tiszta sárga gyk. nem is volt. aztán minél több beállítási lehetőség van, annál jobban elszőrözik az ember. :DDD
    ami egyelőre színespatikus az lg-ben:
    halk
    egész jó kontrasztot hoztam vele össze
    óccsó izzó (az ed ígérete szerint megrendeli és küldi pár héten, uszkve egy hónapon belül, de találtam 28k-ért webshopban, lehet rendelek egyet én is)
    van márkaszervize kb. 60 km-re (a benq szervizeltetése pesten anno rémálom volt, az acert meg garanciába nem kellett).
    és nem tudom, említettem-e, de nagyon halk :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák