Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    Mikor a sajátomat megvettem, hónapokig nézegettem, hogyan lehetne a képet jó minőségben felnagyítani, mert hát mi az a 80 Coll.
    Aztán sikerült egy elfogadható megoldással (dupla homorú lencse az objektív elé). Jórészt éles is lett, a színek torzulását nem vettem bele az értékelésbe. Viszont azt vettem észre, hogy héé, látom a pixeleket. Szép éles meg minden, de nekem ez nem kell! Pedig olyan 90-100 Coll közé ment a nagyítás.
    Levettem, és mikor közelebb ültem, egyből megint láttam a pixeleket. Akkor jöttem rá, hogy talán nem véletlenül ilyen képmérettel adhatják ezeket a gépeket.

    A 3D az egy jó kérdés, megítélni nem tudom. 2D és 3D-re jó gép elég ritka. Mivel utóbbihoz vagy 3x nagyobb fényerő kell, az egyiket nem túl élvezhetően fogja teljesíteni.
    Persze elé lehet rakni egy szűrőt akár, ha túl fényes..
    Meg azért elég nagy tolóereje a 3D-nek az Imax és a BluRay. Utóbbinál ott van a Sony, elég agresszív fajta, mint tudjuk.

    fiATHaLON: mikor a sárga közepet olvastam, tudtam, hogy ez egy LCD-s gép.
    Sokat feltennék rá, hogy az az 1-2 év alatt nem tisztították ki, de ment vagy 1500 órát.
    Utána csodálkozik, hogy poros és alig megy át a fény, sárgás lesz. Ha szerencséje van, bele is égett a por, azt pedig már tisztíthatja..

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák