Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Euromail

    aktív tag

    válasz Zsetko #72929 üzenetére

    Újabb azért csak jobb vagy nem? mert majd később best buy lehet fejleszteni i7 7700K-ra amikor lemegy az ára.

    Meg ez az a szint ahol még látni némi fps változást de ez se sok fps-ben felsőkategóriás kártyához 1080 1070 középkategóriánál (rx 480, 580, gtx 1060) meg mindegy. Viszont nagyon hosszútávra azért csak számít majd.

    Egyedül multyban mondják hogy nagyon számít de *félre beszélnek mert a szervereket, pingeket internet szolgáltatót, kapcsolatot nem lehet kiszámolni az mindenkinél más ez a fő okozója az laggolásoknak.


    (* Nem mindegy milyen szolgáltatót milyen szervert választol és honnan játszol.Ezek mind változók és nem lehet kiszámolni. Régen bf3, bfbc2 amikkel sokat játszottam.
    Unokatesómnál vidéken akinek jobb gépe volt ugyan az a szolgáltató/csomag volt mind2-nek mégis nála jobban laggolt a játék mindig.
    Meg volt alkalmam kipróbálni pár szolgáltatót amikkel nem éppen jó pingek voltak tcom upc alapból a feltöltési sebességek elmaradnak a digihez képest és még egy beltáv is jobbnak bizonyult tőlük.

    Meg nagyon hiteles youtube videókra alapoznak ahol plusz processzorterhelés van a videokódolás miatt miközben felveszi ezt profin külső felvevővel kéne a hülyének mert így mit tesztelt azt hogy nem arra való hogy internetes játék közben még hatvanhat programot futtassál.
    . )

    Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200

Új hozzászólás Aktív témák