Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz Comic #72553 üzenetére

    A két említett VGA-t biztosan jól kihatja majd az i5, és feltételezhetően a Ryzen is, csak hát ugye azzal még nem igen vannak tapasztalatok. Én azt mondanám, ha ráérsz a vásárlással, várj vele nyár közepéig, addigra többet lehet majd tudni a Ryzen-ről, és a gyakorlatban manifesztálódó képességeiről. Egyelőre igen kiforratlan az egész, én pénzt nem áldoznék rá jelen pillanatban.

    Ugyanakkor - és innentől már erősen szubjektív minden mondatom - én nem nagyon adok a rizsára, így nem várnék a Ryzenre sem. A felsorolt VGA-k miatt ha jobb is lesz a Ryzen játékok alatt (ami azért erősen kérdőjeles jelen pillanatban) úgysem a CPU dönti majd el a 3D teljesítményt, így azt venném, ami bevált, ami biztos, ez pedig jelen pillanatban az Intel.

    VGA-ból az nVidiát venném, mert valahogy az is mindig úgy alakul, hogy papíron jók, vagy egyenesen jobbak az AMD kártyák, néhány év múlva azonban egy nVidia jobban teljesít a legtöbb játékban, mint a kortárs / kategóriatárs AMD megoldás. Biztos a driverek miatt van, és persze ezen állításomon is lehetne vitatkozni, de az én 10+ éves tapasztalatom ez.

Új hozzászólás Aktív témák