- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
-
LógaGéza
veterán
válasz 150tomi150 #48898 üzenetére
Nekem is az van, ugyanilyen procin, nagyon tudom ajánlani!
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
MiklosSaS
nagyúr
Gors kerdes, mi eri meg jobban a 3930K 125K HUF-ert vagy a 4930K 150K-ert ?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
LógaGéza
veterán
válasz MiklosSaS #48903 üzenetére
Én 4930K-t mondanám, az új utasításkészletek elég sokat tudnak dobni úgy az egészen.
Csak emiatt szántam rá magam a Haswell vásárlásra[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz MiklosSaS #48905 üzenetére
Amúgy ne hallgass rám, hülyeséget beszélek Itt még Sandy - Ivy pár van, a 2011-ben nincs Haswell
Szóval a kérdés, hogy neked megér-e a 32 vs 22nm-es csíkszélesség, és a PCI-Express 3.0 szabvány támogatottsága +25k-t"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
aram01
nagyúr
sziasztok am2-es foglalatnál melyik a legkisebb fogyasztású 4 magos?
köszi előre isIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
LógaGéza
veterán
válasz bandi0000 #48912 üzenetére
3930K vs 4930K volt a kérdés, nem tudom honnan jött a 4960x - de szerintem ugyanaz a helyzet, mire kihasználnád a PCI-E 3.0-t, akkor lehet teljes gépcserén leszel túl - esetleg annyi, hogy a 4930K kevesebbet eszik, nem is kevéssel, ezáltal nem melegszik annyira...
Teljesítményben ahogy nézem 3-4% különbség van."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
teamdeam105
újonc
Helló mindeki!
Azt szeretném kérdezni, hogy ebbe a gépbe milyen procit vegyek:
- Asrock n68c-s ucc
-300 W-os táp (pontos nevet nem tudok)
-500 GB HDD
-6 GB DDR3 Ram
-VTX 3D Readon 6607
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Casanova*
veterán
válasz MiklosSaS #48917 üzenetére
ha tényleg hosszútávra tervezed,akkor mindenképp 4930K procit vedd! sok évig bőven elég lesz! első nagy szerelmed lesz. jó lesz ez a 2011 platform! nagyon komoly konfigod lesz.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz MiklosSaS #48919 üzenetére
külföldi oldalakon nézz körül! járj utána rendesen,nehogy mellé nyúlj a drága deszkával. asus lapot vennék,biztos,ami biztos. giga lapok nem mind jók,mint asus lapok. fene tudja! ne kapkodd el!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
MiklosSaS
nagyúr
-
csirkepokk
tag
Sziasztok!
Valaki hozzáértőt kérdeznék.
Van egy 3570K procim, érdemes lenne cserélnem egy 3770-re?
A gépem javarészt játékra használom. -
Casanova*
veterán
válasz csirkepokk #48927 üzenetére
nem fölösleges! 3570K procidat húzd fel 4,5 ghz-ig!
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz teamdeam105 #48916 üzenetére
Szerintem egy gyengébb féle Phenom II X4 ami viszonylag keveset fogyaszt.
Androidos Outlookból küldve
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Platform váltás előtt állok, érdemes i5 3570k-t venni vagy már inkább az újabb 4. generációs i5 4670k?
HyperX
-
Gery15
addikt
válasz kristof123 #48933 üzenetére
Valahogy én is inkább afelé hajlok, csak gondoltam kérek egy kis megerősítést.
HyperX
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
Vegyes felhasználásra és 4-5 évre tervezek gépet összerakni magamnak...a keret mondjuk 65.000 Ft.
(alaplap, processszor, memória, vga )Mivel ez CPU-s topic...ezért azt írom amire gondoltam: FM2 Athlon II X4 760k ( 3,8ghz ).....ilyen árban még nincsen I3-as proci.....a core 2 duo meg ilyenek nem hoznak lázba mivel világ életemben AMD-s voltam amugyis.....
Jó választás lehet még ez a 4 magos proci ?------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
veterán
Árban nincs ellenfele a procinak. FM2+os lapot nézz alá, mert belemegy még a Kaveri és lehet a Carizzo is, úgyhogy ha elterjed a HSA, Mantle, stb, akkor tudsz majd APU-ra fejleszteni benne. Hétköznapi dolgokra így is elég lesz szerintem még egy ideig.
Vagy most egy Haswekk Pentium (1150-es foglalat) és később bele egy i5, az is tuti elég lesz, főleg, ha a HSA és Mantle nem ver igazán gyökeret.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ennek a procinak a gyári hűtése elegendő e, ha nem akarok tuningolni?[link]https://www.youtube.com/@Rolika82
-
ST05
őstag
válasz -Rolika- #48942 üzenetére
lapbol nem nagyon lehet mellényúlni, sokminden költözött a prociba ( vrm vezérlés memo vezérlés stb)
tehát az egyszerü lapok is szépen ellátják feladatuk,, kimenetekben és szolgáltatásaiban
megfeleljen... ( miylen alaplapot topikba sok hozzáértő van ott majd ajánlanak Neked vmi jóárast bizonyára) -
-Rolika-
senior tag
Thx all
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Daffchy
őstag
Egy X5650 42000HUF-ért mennyire jó választás manapság? Szépen meghúzva egy tuningos lapban.
MSI R7970 Lightning BE-hez jó párosítás lenne? Vagy már nem érdemes 80-90 ezret invesztálni egy öregedő cpu+lap párosba?
-
ST05
őstag
válasz Daffchy #48948 üzenetére
hát igen ,jópofa, hogy 6 mag 12 szálon, bizonyára valaki ki is tudja ezt használni,
csak nem mi gamerkedni Xeon az munka"gép" nem erre van kitalálva
mindennapokra, és gamingelni a hasi nagyon el van találva...
gondolnád, hogy jelenleg i7-4770-el vga nélkül 27 Wattot húzok ki a falból ??
egyébként a kiváncsiság engem is hajtana, mit tudnak ezek kszenonok , de a tesztek/mérések elbizonytalanitják az embert..[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
jópofa kérdésem:
fx 9350 vagy i5 4670K ?
árral sem lehet nagyon vitázni mert kb egy árban vannak!
(fogyasztással ne jöjjön senki, mert ha már ilyen gépet rak valaki össze az már ne a fogyasztással verje magát a falhoz!)[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Hamis HDD WD40PURX AliExpressről
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest