Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macska

    tag

    válasz FireKeeper #1819 üzenetére

    "Ma már igazán 3.0-ás Pendrive-ban érdemes gondolkodni, mivel közel maximálisan kihasználja az USB 2.0 sávszélességét. Árban, már nincs nagy különbség, és idővel, ha lesz 3.0 USB port, ott a sebesség mind olvasásban, mind pedig írásban számottevően megnő. A mai állapot szerint, ez USB 3.0 32GB-nál vagy felette nagy valószínűséggel igaz, mivel több csatornán ír, olvas egyszerre. USB 3.0 16GB-nál a 10000 Ft körüli Pen drive-ok esetében. 16GB-nál célszerű megnézni a gyártó oldalát, hogy USB 3.0-án mit tud az adott eszköz írásban, olvasásban. Irányadó lehet. 16GB USB 3.0 pendrive olvasásban gyorsabb minden esetben USB 3.0 porton.Az USB 3.0 pendrive-ot nem árt letesztelni az ingyen letölthető CristalDiskMark 3.0.1b tesztprogrammal.

    8GB-nál, vagy attól lejjebb az olvasás, és írás sebessége kicsi, a fent említett 16GB, 32GB vagy felette lévő pen drive-okhoz képest. "

    Esetleg egy dátum a 1hsz. végére, hogy látni lehessen, hogy kb. mikori állapotnak megfelelő összefoglalás.

    + néhány esetleg szempont megfogalmazása, hogy mi alapján válasz pendrive-ot.
    - milyen tárkapacitású kell
    -mekkora összeget szánsz rá maximum
    -gyors kell ??? (Ez idővel meg fog szűnni, mivel USB 3.0 lesz összes, előbb utóbb)
    - egyéni szempontok, (kinézet, ütésállóság, szoftware igény)
    -magyar garancia években ( 2 év, 3 év, 5év) Mivel az élettartam garancia az a gyártón keresztül érvényesíthető, a magyar garancia lejártával.
    (Bár, ha kell, akkor az ember 3-5 év elteltével úgyis cserél pendrivot szerintem, de az is lehet, hogy 5 év múlva, a pen drive, mint eszköz kiszorul véglegesen a technika fejlődésével.)

    Ezt tartottam részemről egy hirtelen összefoglalásnak kb. a mai helyzetet figyelembe véve. Fogalmazd át légyszi, rövidítsd, ha találsz benne általánosságban jellemző hasznos infót.

    macska

Új hozzászólás Aktív témák