- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
válasz beach head #6450 üzenetére
Ugyanúgy fogsz szívni az utángyártott patronokkal a Canon és HP esetében is. Annyi különbség van, hogy itt a patronnal együtt cseréled a nyomtatófejet, így új patronnal tovább tudsz nyomtatni(feltéve, ha a patron jó).
Nem az Epson miatt voltál bosszús, hanem az utángyártott patron miatt. Ha azokon rendes a chip és nem csak úgy össze lett volna hányva, akkor a nyomtató vígan elfogadta volna eredetinek.
Másrészt pár kivételtől eltekintve a színenként cserélhető nyomtatók egyike sem megy ha csak az egyik patron is üres( így védi a nyomtatófejet)....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
beach head
senior tag
válasz QwErTy42 #6451 üzenetére
Az a baj, hogy a "márkásabb" patronszettet sem hajlandó elfogadni ( EZ print), de mindenkép új kell mert úgyis be van száradva picit a fej már, és régóta nem lett használva. Egy doboz eredeti patronszett meg 12-14 ezer forint kiszállítással, abból meg már kijön egy új nyomtató... Az igaz, hogy hp meg canon utángyártottból kevesebb van,, de annyiból jobbak talán, hogy ha beszárad a fej akkor nem kell kidobni az egész nyomtatót, mivel úgy is ritkán nyomtatok.
[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
válasz beach head #6452 üzenetére
Erre akartam kilyukadni en is.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Köszi a tanácsokat a HP 4615-re!
Most tesztelgetem. Nagyon jó. Bár kicsit hangos, de ez lehet köszönhető annak, hogy pici a szoba ahol használjuk, azért nem vészes. Mennyi szolgáltatás! Még egy Canon i990-nél voltam leragadva. Nos ez itthoni használatra egyenlőre szupernek tűnik.
Ami a lényeg simán lapadagolóból behívja és menti olyan formában a papírokot ahogy csak szeretném. S nem is kell számítógép a másoláshoz. Nagyon ott van számomra.Amúgy ha alig-alig nyomtatok színeset, attól még a színes patronokat bent hagyhatom? Nem száradnak be?
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz QwErTy42 #6456 üzenetére
Köszi!
Biztos? Mintha úgy olvastam volna valahol, hogy megy ez a típus egy feketével is.
S ha nem és kifogyna a színes attól még benttarthatom őket üresen és akkor nem reklamál? Ha hirtelen nem lesz pénz színesre)
Amúgy a viszonylagos hangossága normális?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz Gergőke88 #6458 üzenetére
Itt és ennyiért
Köszi.
Amúgy a viszonylagos hangossága normális?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz Gergőke88 #6460 üzenetére
Ó most látom tényleg és ott is ingyen szállítják...akkor nem is mentem rá szerintem a linkre...edigitáltól már többször rendeltem valszeg ezért sem volt kérdés, valamint mást is rendeltem az lehet mm ben nem lett volna, de ettől.függetlenül, a franxba... Még annyi, hogy mennyi ideig hagyhatom üresen a színeseket benne, úgy hogy kárt ne tegyek?
A hangosság igazából beüzemeléskor volt fura, akkor elég zakosnak, kattogónak tünt, de gondolom mert jól.működik ez nem.lehet gond.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz Gergőke88 #6465 üzenetére
Még egy láma kérdés:
Beüzemeléskor kikapcsolt állapotban vettem ki a festékpatron helyéről a fóliát meg a benne lévő műanyag védőt és kézzel húztam ki a fejet, hogy be tudjam rakni a patronokat.
Most olvasom a teljes használatiban, hogy patroncserét bekapcsolt állapotban kell megcsinálni, de első üzemeléskor nem tudom nem volt-e baj, hogy kikapcsoltan raktam be? Mondjuk a ragasztószallagtól és a műanyagtól lehet el sem mozdult volna oldalra...
Kárt nem okoztam?
Rendben működik egyébként.F.K.T.
-
Rolibvb
csendes tag
Valaki tud ajánlani olcsó lézer nyomtatót? Lehet mono is!
-
bandus
veterán
sziasztok!
otthoni használatra keresnék egy best buy nyomtatót, maximum 200 oldal/hónap oldalszám lenne nyomtatva, fekete-fehérben. mit ajánlanátok?
elsődleges szempont természetesen az ár
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
beach head
senior tag
olyan nyomtató létezik, amelyiknél a fej a patronban van és utángyártott változatot is lehet kapni hozzá?
-
QwErTy42
addikt
válasz beach head #6472 üzenetére
Igen. De a nyomtatófejet nem gyártja után senki sem. Azok a nyomtatófejek mind kivétel nélkül gyári nyomtatófejek, ergo egy használt patront kapsz. Ennél még az is jobb, ha a sajátodat tölteted meg, mert akkor legalább azt tudod, hogy hányszor lett az a szerencsétlen patron megtöltve...
bandus: Nincs. Vegyél lézert. Azt érdemes lehet megnézned, hogy milyen a kellék ellátottság.
-
beach head
senior tag
válasz QwErTy42 #6473 üzenetére
ez a 22es csapdája asszem. lehet hogy egy lézer nyomtató plusz külön scanner lesz a megoldás... Vagy eredeti patronozás. Nemtudom az ilyen házi újratöltés mennyire jó dolog, de biztos van ezekben is olyan gyártói kis ajándék, hogy egy patront csak x-szer enged használni..
-
QwErTy42
addikt
válasz beach head #6474 üzenetére
Nem, nincs. Annyiszor töltöd meg, ahányszor csak akarod. Viszont azokat a kis p-csányi nyomtatófejeket, amik a patronon vannak, nem arra méretezték, hogy kibírjon 10+ ezer oldalt, viszont nem is kerül 20 ronyba, mint egy normális nyomtatófej...
-
beach head
senior tag
válasz QwErTy42 #6475 üzenetére
Hát igen ezért is hajlok a nyomtatófejes patronok felé, hogy ha beszárad (mert ugye relatíve ritkán nyomtatok, de valami azért jobb volna, annál a nyomorult érzésnél, amikor épp kéne nyomtatni valamit és csak kuncsorogni tudsz ismerősöknél, önkormánynál...) akkor olcsóbban meg lehet úszni mint a beépített fejeseknél. Eddig csak HP ink adavantage 2515 és 3515 öt találtam 20000 alatt kb 5000 ftos (fekete plusz 3 szines) patronárral...
-
QwErTy42
addikt
válasz beach head #6476 üzenetére
Gyáriból ez a legolcsóbb az egybefejes patronok között.
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Milyen nyomtatót lenne érdemes venni 15 ezer alatt,melybe nem kerül majd 4-5000 ft-ba egy patron. Van most valahol akcióba? MM-tesco extreme digital stb??
Nem szeretnék úgy járni,mint pár éve,hogy 6-ért vettem nyomtatót,utána meg a gatyámat is ráköltöttem a patronokra.
kösziLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
beach head
senior tag
Canon pg-540es patront (8ml) használó nyomtatóknál egy online áruház szerint 23.9 Ft a lapköltség míg hp-nél a HP CZ101AE /650/ (6ml) patron esetén (ezek csak a fekete patronok mindegyikhez) 8,77 Ft a lapköltség, tehát majdnem 3szor olcsóbb a HP. Kérdés, hogy milyen minőségben nyomtat...
-
QwErTy42
addikt
válasz BoharJoe #6485 üzenetére
Tegyük hozzá hogy Te sem voltál teljesen egyértelmű a megfogalmazás terén.
Az előző géped alapján szerintem jogosan következtettek többen is arra, hogy Te multifunkciós gépet keresel és nem egyfunkciósat... Multisat valóban nem kapsz ennyiért.Hozzá kell tennem, hogy ügyesen találtál valamit.
A kellékanyag árát és kapacitását azért nézd meg! (ahogy nézem 15 rongy a 3000 oldal, nem is rossz )
[ Szerkesztve ]
-
beach head
senior tag
Tudja valaki mi a különbség a hp deskjet 2515 és a 2516 között?
-
BoharJoe
csendes tag
válasz QwErTy42 #6486 üzenetére
Ok van benne valami, de tegyük hozzá, hogy sehol nem írtam, hogy multi lenne a cél. A színes megoldást meg, mint nem kizárt opciót írtam.
Igen 15k/3000 oldal ami azért nem a legjobb a maga picit több, mint 5 forintos oldal költségével nem számolva a 400W-os üzemi fogyasztást ami azért szépen leosztva dob még a költségeken...
Gergöke88: idö közben jobban beleástam magam a témába és ebbe botlottam.
Goldoltam hátha itt kisújjból jobban vágjátok a jelenlegi piaci körképet...
Valóban sokat zabál készenlétben, de nem erre van a Power save üzemmód?
Nem tudom a kérdésre a választ, ezért is kérdezem.Köszi!
-
Gergőke88
addikt
válasz beach head #6489 üzenetére
A 2516 mellé van USB kábel.
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Eljutottam odáig hogy fogom és kivágom az ablakon az epson 510W nyomtatómat. Nem is a nyomtató tehet szerintem a hibáról, egyszerűen nem megy rendesen utángyártott patronokkal. Néha elfogadja, néha hibát ír ki, aztán megint resetelni, a patronokat irtó gyorsan elfogyasztja stb...
Tudtok ajánlani olyan nyomtatót, ami Wifis és vagy rendesen használható utángyártott patronokkal vagy nagyon olcsó hozzá a gyári patron?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
donpe
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon nyomtató témában, korábban voltak fotó nyomtatóim de valahogy "lemorzsolódtak". Most viszont lagzi után bőven lenne kép, amit ki kellene nyomtatni. Tehát keresnék egy következő paramétereknek megfelelő nyomtatót:
Felhasználás: - 98%-ban fotónyomtatás (10x15 és A4)
Elvárások:
- Wireless kapcsolat (közvetlen telefonról is tudjon nyomtatni)
- magas képminőség
- kis méret!
- olcsó patronok, gazdaságos nyomtatás (utántölthető?)
- max30-40k Ft környéki ár, lehet olcsóbb isTudtok valami ilyesmit ajánlani?
Köszi!
-
sgery
őstag
Ami kimaradt:
Havonta kb 30-50db fekete fehér nyomtatás, 10-15db színes levél nyomtatás, átlagosan pedig 2-5db színes keret nélküli nyomtatás (ebben vannak képek is).
Fontos, hogy wifin csatlakozzon illetve jó lenne, ha a lapadagolója nem nyúlna ki belőle (úgy értem, hogy nem felül hátul beleállítós) mert polcban van és kevés a hely.
Ezen kívül olcsó legyen tankolni Benne vagyok abban is, hogy csak gyárit teszek bele, ha nem 15e egy szett patron pár havonta...
Árban pedig max 50e-ig mennék el.Köszönöm előre is
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Rasdi
újonc
Sziasztok! Férjemnek szeretném venni egy új nyomtatót. A mostani egy HP Color LaserJet 1600-as, ami a több éves aktív munkát követően kezdi feladni a harcot. Havi szinten több száz oldalt kellett bírnia, meg voltunk elégedve vele, de már mindenféle tünetet produkál. Amire gondolok, bírja a több száz oldalt havonta, mindenképp színes legyen, ha lehet vezeték nélküli.
Nem tudom, merjek e multifunkciósba gondolkodni, mivel vettem magamnak három éve Canon MP560 multifunkciós tintasugaras nyomtatót, ami /Amerikában gyakorlat/ ételszínezék patronnal is működik, ez pillanatok alatt meghalt, olyan hibakódot küldve ami egyenlő a kukával. Természetesen hozzávaló, eredeti chippes ételfestékpatront használtam, itthon vásároltam, mégis garanciát vesztett lett, de ez már más történet.Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
epzon
őstag
a hibát valószínűleg az ételfesték+tölthető patron kombinációja okozta, és olyan nincs hogy ez eredeti lenne, ott valaki akkor becsapott téged, de nem a canon
szóval a multis gépekkel nincs kiugró arányban több probléma mint a sima nyomtatókkal, a kérdés, hogy szüksége van egyáltalán rá vagy nincs
havi több száz színes nyomatnál már erősen megfontolandó az EPSON L szériás gépek
ezek 50eft-tól kezdődnek de kapsz a készülékhez több ezer oldalra elegendő kezdő festéket és utána 2-3000 Ft a 4000 oldalas utántöltő EREDETI festék azaz kevesebb mint 1 Ft egy oldal,itt egy kisvideó róluk
-
beach head
senior tag
megtörtént a csere, hp 2515re a behalt epson sx200at. kíváncsi vagyok tovább bírja-e, mondjuk első ránézésre lerí, hogy anyaghasználatban sokkal gyengébb a hp, pedig nagyjából egy árban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest