Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • beach head

    senior tag

    Sziasztok

    Nagyon hosszú a téma és igazából nem sok kedvem és erőm van végignyálazni:)
    Nem nagyon vagyok járatos a nyomtatókban szakmailag (az alapokat kivéve), ezért kérdezném hogy ti milyen multifunkciósat vennétek mondjuk úgy 10000 max 15000 ftig otthoni használatra.

    Ami eddig feltűnt hogy 2 féle van aminél a vezérlő vagy mi a patronba van és aminél külön.
    Nekem epson sx200as van minden ahhoz tartozó nyűggel, nem nyomtat ha szines kifogyott (igaz szereztem most egy resettelőt hozzá de azért ez nem megoldás teljesen) és van a másik verzzió mint az itt említett hp pl hogy külön tud színeset és feketét nyomtatni.

    Az előzőnél az előny a sokféle olcsó utángyártott patron, de nem mindegyiknél garantált a minőség, illetve ha beszárad az egész akkor nincs mit tenni.

    A másodiknál ugye ez nem áll fenn de ahogy olvastam drágábbak a patronok.

    Mivel rég nem nyomtattam és már volt benne utángyártott is ezért most eléggé hibásán elcsúszva kihagyva nyomtat ez a dög többszöri karbantartómenüs fejtisztítás során is.
    Tudtok valami trükköt( esetleg fejtísztítást) ajánlani hozzá vagy érdemesebb inkább egy újabbat venni.
    És ha újat kéne akkor melyiket javasolnátok az említett ár körül, és olcsóbb patronbeszerzési lehetőséget is figyelembe véve?

    Nem nyomtatok sokat inkább alkalmanként csak ha szükséges ez-az, leginkább szöveget, szóval a képminőségnek nem kell az eget verdesnie:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák