Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • premete

    veterán

    válasz Borote #24970 üzenetére

    Persze, az enyém is "csak" 0.95 kg. volt, az állvány és a billentyűzet még 0.5 kg. Volt benne egy atom 1.6-os cpu, 1 GB ram és 32 GB ssd; Kb. annyi így együtt, mint a laptopom, csak rém lassú, kényelmetlen dugdosni bele a billentyűzetet, kiszedni a tokból az állványt, széthajtogatni, rátenni a tabletet, ami nem olyan stabil egyben, mint a laptop, és nem teljesen ugyanaz az 1600 Mhz.mint a 2x3200 Mhz, 1 GB ram, vagy 8 GB ram, 32 GB ssd, vagy 128 GB ssd: mindezt azért az "élményért", hogy összekenhessem ujjlenyomatokkal a kijelzőt, vagy a 3g usb sticket dugom bele, vagy egy pendrive-ot, vagy egy dvb-t usb-t, ami hd adásnál már kimerevedik, mert nem bírja az atom cpu, wlanon netezve 3 órát bír, nem 6-7 órát, és a windows 7-tel és pár alap programmal a 32 GB-os ssd tele is van.
    Bagatell különbségek: annak, aki mekiben képmutogatásra és f@szbukra használja, és a leghosszabb mondat, amit leír rajta: a "mien kirájság." :)
    Transformer- szerűség nekem is tetszene, ami levehető kijelzőben, kis akkuval, külön kis cpuval megállna fél kilóban, majd visszatéve az alsó részére, abban benne lenne minden, ami egy mostani, jobbféle laptopban.

    Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

Új hozzászólás Aktív témák