- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
instantwater
addikt
válasz Tikakukac #155200 üzenetére
[link]
A szadomazochizmus vagy szado-mazochizmus, röviden S&M vagy SM a szadizmusra és mazochizmusra való nyitottságot jelenti, pszichiátriailag olyan személyiségtípust jelöl, akiknek a fizikai fájdalom és megalázás okozása vagy elszenvedése örömet és kielégülést jelent.
-
Rheaandi
friss újonc
válasz instantwater #155199 üzenetére
Szia!most is 17-esem volt, (inspiron 5737) de az alaplapja bekrepált, ha találnék hozzá alaplapot azt vennék, de sehol nincs. Azon szoktam tévézni :) Azért szeretnék 17-est.
-
instantwater
addikt
válasz Rheaandi #155202 üzenetére
Értem.
Csak a tisztánlátás miatt kérdeztem, de legalább tudod, mit akarsz, ez jó.Viszont a topikgazdák el fognak szomorítani, mert 17esből nincs nagy választék.
Kell, hogy vékony, könnyű legyen, vagy nem számít a vastagság és súly? Ez nagyban megnöveli a szóbajöhető (nincs is ilyen szó ) gépek listáját.
-
Rheaandi
friss újonc
válasz instantwater #155203 üzenetére
Mindegy, mert vinni ritkán fogom, nyaralni évente 2x kb.
-
tpeter77
addikt
(1) Mikor tervezed megvenni a gépet?
Október-november hónapba szeretnék notebookot venni.
(2) A gépre szánt összeg forintban?
200 ezer körül, max 220 a keret.
(3) Felhasználás?
Gazdasági informatikus képzésen veszek részt, és a régi gépen elavult, ezért újat vennék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Ritkán játszok, és nem full hd, maxra tolva, inkább irodai felhasználás a jellemző.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15" körüli elég. Nyilván IPS lenne jó, de ha árban csak a TN panel fér bele, akkor olyan lesz.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Autóval utaztatom, utazás közben nem használom és táskában utaztatom. Csak asztalra téve fogom használni.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows 10-et használok.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
DVD íróra feltétlenül szükségem van, tárhelyből 256GB-nyi SSD vagy 512GB-1TB 2.5" HDD legyen benne. Ez is árfüggő. 8GB RAM, amit nem árta, ha később bővíteni lehet.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Ha lehet, cserélhető CPU legyen benne! intel i5-6000 vagy i5-7000 széria már teljesen jó lenne.
(10) Csak új gép jöhet szóba.
Igen, új gépet szeretnék venni.HP Elitebook a fő kiszemelt géptipus, elég egy 6. generációs cpu-val szerelt is.
DVD-n van több anyag is, amit használni fogok, ezért mindenképpen legyen optikai meghajtó benne. -
Tikakukac
titán
válasz tpeter77 #155205 üzenetére
Ha új gép és elitebook akkor a 220k-s keret az nem tudom hogyan jön össze.
Cserélhető CPU-nak sem látom értelmét. Anno egy közepes i5-ös T430 remekül ment, ma is. Semmi értelme cserélni. Az, hogy lehet bele rakni 4 magos vadállatot ami utána leégeti az egészet, nyilván, bizonyos köröknek okés, de ez is inkább a hobbisták asztala.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Drakoo
tag
Sziasztok! Édesanyámnak szeretnék vásárolni egy strapabíró laptopot.
Igények: Ne legyen nehéz, könnyen hordozható 15" ig, 150.000 max., billentyűzet világítása legyen, HDMI, SSD, felhasználás főleg film/video nézés, internetezés. 1-2 hónapon belül szeretném megvásárolni. Előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
A modern mũvészetet épp olyan nehéz megérteni, mint a cselekményt követni a betũlevesben.
-
RetepNyaraB
veterán
Üdv, olvastam a foglalót, de hátha egy-egy konkrét modell megcsillan végtelen bölcsességetekben!
Szóval:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Most
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 150-250k, inkább a teteje, ha megéri.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) iroda, kottaírás, némi fotó, csacskaságok.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem fontos
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? fullhd, legalább 14" Persze jobb az IPS, matt; de nem kizáró tényező.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Hurcolva lesz. Utazás közben nem fontos a használat.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Kifejezetten nem kell OS. Illetve lényegtelen.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? min. 1TB kell, OS-nek lehetőleg SSD.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) HDMI, usbC, ha lehet
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) csak új, iskolai közbeszerzésSzóval lehetne akár a legszutyokabb irodai gép, de öt év alatt kerül át amortizáció útján a nejem birtokába. Jó lenne, ha ekkor még nem a szemétbe kellene dobni (persze de, de akkor is ).
Erre varrjatok gombot lécci.Kösz
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Tikakukac
titán
válasz RetepNyaraB #155210 üzenetére
Minden egyben nem megy. 6BN75EA kódú probook 440 G6 250k alatt pont megvan, 256gb SSD-vel. HDD-t meg akkor kendácsoltok bele.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Drakoo
tag
válasz instantwater #155212 üzenetére
14 Az lenne az optimális
Találtam egy ilyet is nem tudom ez mennyire lehet megfelelő erre a célra? Dell Latitude E7440 14" FULLHD / i5-4310U / 8Gb DDR3 / 256Gb mSata SSD / HDMI + DisplayPort 70k
A modern mũvészetet épp olyan nehéz megérteni, mint a cselekményt követni a betũlevesben.
-
-
tpeter77
addikt
válasz Khelben #155206 üzenetére
sehogy nem jön össze az Elitebook, egy használt gépet láttam az árlistán, csak a részleteknél jött ki, hogy nem új....
Milyen gyártó gépei hasonlóan megbízhatóak, mint a HP-k? A DELL-ekben HATALMASAT csalódtam...
Mi mást ajánlanátok? Acer, Asus, Lenovo, MSI.. más?HP-ből ezt néztem ki csak hát angol billentyűzetes.
Ilyenből keresnék magyar gombsorost és Win10 op.rendszerrel. Remélem nem kérek lehetetlent.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz RetepNyaraB #155216 üzenetére
Hogy 1050-el, meg, hogy micsoda? Akkor vegyetek HDD-vel probookot és SSD-t rakjatok bele utólag, lényegtelen. Minden más felejtős. Laitude ennyiért nincs, Thinkpadok is éppen innen indulnak.
-
Tikakukac
titán
válasz tpeter77 #155217 üzenetére
Írd már meg melyik Dell volt az. R15-ös AlienWare? Az is Dell. Meg az 5110 is.
HP-ból is van szemét és nem jó. 220k az nagyon sovány újonnan arra, amit akarsz. Az a HP és az elitebook az 2 külön galaxis színvonal.
-
Drakoo
tag
válasz instantwater #155215 üzenetére
Kinek a hozzászólására gondolsz?
-
-
Rheaandi
friss újonc
válasz instantwater #155212 üzenetére
Remélem nem veszik el a kérdésem a többi között :)
-
Tikakukac
titán
válasz RetepNyaraB #155221 üzenetére
Nagyjából leírtad. Ezt arra tervezték, hogy üssék az irodisták.
-
tpeter77
addikt
válasz Tikakukac #155219 üzenetére
Dell Latitude 5480-ból van kb 400 gépünk, amiből 28 hibásodott meg.
10 gépnek a kijelzője hibásodott meg, mert a kínaiak már nem ellenőrzik a minőséget, csak összeszerelnek.
8 gépnek az SSD-je ment tönkre egyik percről a másikra, előzmény nélkül. Örvendtek neki...
2-ben az akksi ment tönkre, 2-ben az alaplap, 1-ben a palmrest döglött meg.
A maradékban az akksit kell kivenni és visszatenni, mert nem töltött.Szóval mit vegyek, vagy maradjak a HP-nál?
MSI tényleg felejtős?!
[ Szerkesztve ]
-
evilous
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyám tanár, neki keresünk egy gépet az e-napló használatára. A lényeg az hogy könnyű legyen. Nem kell egy erőgép, de azért jó lenne ha nem 5 perc lenne, amig megnyit egy oldalt a Chrome. Eddig az Auchanban kapható Selecline 10.1-es csodát használta, ami erre a célra meglepően jó volt, csak most meghalt az aksija, gari meg már nincs rá.
Jobb, ha van billentyűzet, de nem feltétlenül szükséges, meg a windows se kell az e-naplóhoz.
Szóval tablet is szóba jöhet, ha ebben is tudtok segiteni.Részletesen:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Nem sürgős, mondjuk 1 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
100k, de ha mondjuk 60ért lehetne, az frankó lenne
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
e-napló, office, internet böngészés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
nem lesz játék
A 10.1-es bejött, de az összes kissebb méret szóba jöhet.
Naponta lesz hordozva, tehát minél könnyebb kellene. Utazás közben nem lesz használva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
semmi
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
optikai nem kell, se nagy tárhely. SSD jó lenne, de nem feltétel
nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
új jobb lenne, de a használt is szóba jöhet -
Tikakukac
titán
válasz tpeter77 #155225 üzenetére
És ezek durva hibák? Rossz hír: ezt fogja tudni a HP és a Lenovo is. Ilyen világot élünk. Én nonstop gariztattam be az összes üzleti 400k felett megvásárolt csúcs üzletimet az elmúlt években. Volt gép amiben 1 gyári alkatrész maradt. Ez pont egy elitebook volt.
MSI meg sehol sincs. Semmihez képest.
-
-
PubliCat
tag
válasz instantwater #155232 üzenetére
Akkor ezt benéztem.
De alapvetően egy hátlap levét nem kategorizálja megbízhatatlannak a gépet.. Néha úgyis kell neki a restart, nem lehet folyton csak altatni
"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "
-
instantwater
addikt
válasz PubliCat #155233 üzenetére
Nem azért írtam, mert ő kijelentette, hogy Linuxot használ, hanem azért mert te kijelentetted, hogy a Windows Updatetől lett akku gondod, és arra próbáltam utalni, hogy Linuxon ilyen problémák nem jellemzőek.
Manapság a WinUpdate egy tömegjárvány, ami megkeseríti minden Win 10 használó életét, és állandó rettegésben élnek, hogy egy frissítés után mi fog elszállni.
Neked az akku, másnak nem bootol, megint másnak a hálókártya driver megy el, valaki másnak a fájljai válnak köddé.
[ Szerkesztve ]
-
turgidson
friss újonc
Sziasztok, íme:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? napokon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) kb 200, kiváló ár/érték aránynál 250-ig
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) általános, játék NEM
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? N/A
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6" vagy esetleg 14", FHD, lehetőleg IPS (gyakran külső monitorral lesz használva)
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Néha lesz hordozva, heti 1-2x
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) ne legyen rajta Windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD, SSD+HDD
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) bővíthető memória
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) igen, új gépAz lenne a kérdésem, hogy szerintetek a kettő közül melyik a jobb ár/érték arányú vétel:
http://www.laptopszalon.hu/acer/acer-aspire-5-a515-52g-53qn-nx-h55eu-068-laptop_45015-adatlap
https://edigital.hu/notebook/hp-15-da0039nh-4tu46ea-fhd-notebook-ezust-p617537Természetesen nem csak ez a kettő jöhet számításba. Elsősorban azokkal a dolgokkal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, amik nem derülnek ki a webshopok specifikációjaiból, például, hogy bírja-e a gép hűtése a kiképzést, vagy, hogy milyen az adott márka garanciális szervízeinek a színvonala, stb.
Előre is nagyon köszönöm!
-
Root Banane
tag
Sziasztok!
Egy könnyű és stílusos laptopot keresek preferáltan 14 inches méretben, de mivel ebből alig van használható, 13.3 inch is szóba jöhet.Fontos szempont a jó és matt kijelző (ezzel esett ki az összes Lenovo), hardver terén pedig egy i5, 256GB SSD, MX150/UHD620 lenne a cél.
Tudtok ilyen gépet ajánlatni 250-280 ezer forintos árban?
Eddig az ASUS Zenbook UX431FA és UX331FN a kiszemelt, az új UX433 Zenbookok nem fogtak meg.Köszi!
-
gyépés
aktív tag
Nekem MSI GL73-8RD gépem van. Igaz ez elvileg gamer, de alapvetően munkára + alkalmi játékra vettem. Mondom úgyis vigyázok rá, nem lesz gond. Az asztalomról le nem került, de 2 hónap után ragasztani kellett, mert a zsanér minden nyitáskor szétfeszítette a házat. Fél év után kiesett a jack foglalat, azt "csak" jó erősen visszafeszítettem, azóta jó. Szóval ez az a gép, ami faszán működik, de lassan elporlad, ha csak nézed is. 340k volt. Kétszer ennyiért valamivel jobb minőséget adnak, de nagyon látszik minden gépünkön a tervezett elavulás. Alapvetően konzumer szintre gyártanak, ha munkagép kell, amit hurcolászol, kapja az ívet, akkor ne MSI-t...
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
instantwater
addikt
válasz Root Banane #155238 üzenetére
Nem baj, hogy alig van használható, neked úgyis csak egy darabra van szükséged, nem?
Dell Latitude 7480/7490-hez mit szólsz?
14", matt, UHD620... -
instantwater
addikt
Évekkel ezelőtt volt MSIm, és ahogy a kommenteket elnézem, a minőség nem javult.
Nem bírta a kijelző zsanérja, és szétfeszítette a keretet, aztán elvittem a szervízbe, ahonnan UGYANÚGY jött vissza. .El sem hoztam, mondtam, csinálják meg azt amiért behoztam.
Később az egyik memóriát néha nem látta.És még csak nem is hordoztam, lakásban volt használva.
Ez még a Core2Duos időkben volt, de nem sokat javult a helyzet azóta.
Biliműanyag konzumer vacak.[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz Root Banane #155238 üzenetére
Ha újonnan kell neked, akkor HP ProBook 430/440 G6. Ha használtan kell, akkor HP EliteBook 830 G5 van már 300 000 Ft-ért használtan, Latitude 7490 sajnos 320 000 környékén indulnak 1,5 - 2 év garanciával. 7480 van ennyiért olcsóban is, viszont a old skylake magos gépeket kerülném, mert azok 2C/4T ma már egy legalább Kaby Lake R-hez képest is érezhetően gyengébb, akkor OK, ha pl CAD-et használsz mert a processzor alapfrekije magas, csak a magszám kevesebb. Új gépként az ajánlott üzleti gépek 4 - 500 000 Ft alatt nem állnak meg.
Új gépek közül a ProBook ami belefér, és minőségi. A kijelzővel lehet még probléma, mert ugyan IPS de abból a gyengébb fajta.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
PitkyePadvan
tag
Sziasztok, újra itt.
Az elmúlt hetekben nézegettem laptopokat különböző boltokba és az alábbiakban módosulna az elképzelésem:(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2, max 3 hónap múlva.
(2) A gépre szánt összeg forintban?
~300.000
(3) Felhasználás?
1. programozás
2. böngészés, filmek sorozatok nézése
3. játék
1080p, medium/low részletességgel 30 fps újabb játékoknál megfelelő.
min egy MX150 legyen benne.
Méret legyen normál, FullHD, (1080p) felbontás. Matt, panel típusa mindegy, ha szép képe van.
Sokat (heti rendszerességgel), igen használnám. Egy 4 órás iddle akkumulátor időt elvárnék tőle.
(7) Operációs rendszer?
Nem kell
2 tároló férjen bele (alapból legyen benne 2 vagy lehessen bővíteni):
HDD 1 TB (jó az 5200rpm, úgyis lenne mellette SSD vagy egy jobb SSD (az egyik teljesüljön, később bővítem)RAM min 8gb, lehetőleg legyen bővíthető még 8 gb-al a később
Optikai meghajtó nem kell.
Bluetooth lehetőleg legyen benne.
Lehet angol billentyűzettel is, numpad nem szükséges, ahogy "érintőpad" sem
!FONTOS (ezek nélkül nem veszek laptopot):
- Billentyűzet világítás nagyon fontos lenne
- A billentyűzeten a nyilak ne úgy legyenek hogy a fel és le gomb "1 gombhelyet" foglal el, hanem legyen külön helye a kettőnek
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Új legyen, vagy nagyon keveset használt (<10 nap) mindenképpen garanciával.Köszönöm hogy végigolvastad
[ Szerkesztve ]
Üdv: László
-
Tikakukac
titán
válasz PitkyePadvan #155243 üzenetére
Okés, ez így elég bonyolult. A kurzormozgatók miatt a piac fele kakukk. A másik feléből én meg azt mondom az az MX150 lepkefing lesz a 30fps-hez natívon, szóval jöhet egy 1050 legalább.
És innentől kezdek bajban lenni.
G5 OFF, Predator OFF, maradnak kb. az Asus FX*** meg Lenovo Y530 maradt aztán so vége.Első kettő felhasználásra simán van kínálat, utolsóra az egész instant kuka és gémer gép helószia. Más kérdés mennyire okos ötlet ezt így összehozni, ha mondjuk nem egy napi 4 órát gamelő ember vagy.
-
PitkyePadvan
tag
-
válasz Tikakukac #155200 üzenetére
Hagyjuk, az a fos Asus már sok mindent kibírt, pedig konzumer gép. Maradok Amd párti, nem kell inteles vga ami ezekben a 2-3.generációs gépekben van. Egyébként az Asusba is bele lehetne pakolni 2.gen I5-öt, tehát ugyanott lennék teljesítményben, mint azokkal amiket ajánlasz 35-40e-ért.
Akkor már inkább a frissebb architektúra, de ezt a konkrét gépet amit kérdeztem nem veszem meg. Bár az asszonynak elég lenne az is.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
hallador
addikt
Azért a Lati 5000 nem egy Lati 7000 vagy egy elitebook. Nem csodálkozom ezen. Mi azért vettünk probook 400 asokat mert 2/3 árban van, mint a Lati 5000 és hozza azt a megbízhatóságot simán. Elitebook is van de azok jobbak azért. Mondjuk ha már Lati 5000 akkor annyiból kijött volna EliteBook is. Mert árban pariban vannak.
Ezért nem nagyon vesznek tényleg nagyválllalatnál ilyen modelleket. Nálunk van olyan ügyfél több is ahol 1000 - 1200 Elitebook van vannak hibás szériák, de azt cserélik. 1200 ból átlagosan 10 - 20 közötti szám megy tönkre, probook 400 produkál ilyen számokat amit írtál na de ott ugye az ár az sokkal alacsonyabbra van pozicionalva.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Tikakukac
titán
válasz Victoryus #155247 üzenetére
Szokásos kérdésem: mi a fütty-fütty-fütty-ért kell akkor kérdezni, ha úgyis mindent jobban tudsz?
Először is: nem, nem bír sok mindent. Ezt onnan tudjuk, hogy a slágerlistásak a burkolatok hozzájuk, amik nincsenek. Hiszen azok kukásak mindenen. Az, hogy a te kicsi géped egy kivételes tank és ToughBookokba versz bele szeget... okés.
Legyél AMD párti. Akkor veszel *55-ös probookot, abban az van. Értelme zéró, mert az Intel minden létező módon agyonveri őket, de legyen.
Az Asusba gondolom 0 forintért raksz procit és nyilvánvalóan ezzel új acélvázat is öntesz az egészbe, adsz mellé supportot és megbízhatóságot is. Mert megint nem az van, hogy a nyilvánvaló hülyeséget kell megmagyarázni.
Az meg, hogy mit veszel meg: rajtad áll. Csak ha kérdésed van és kérdezel, ne magyarázd meg azt, amit teljes egészében biztosan jobban tudok, mint te. Megint kérdéssel jövünk és a végén azzal távozunk, hogy hát márpedig én tudom a választ jobban. Ennek mi az értelme?A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz PitkyePadvan #155246 üzenetére
Megfogtál. Minden gép ami ezt így lefedi az nyomorított kurzoros.
A válasz egyszerű: hely. Most rakd teljes méretre és próbáld beilleszteni azt egy téglalapra. Ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest