Hirdetés

Aktív témák

  • ro_bert17

    őstag

    válasz BullZeye #8937 üzenetére

    Ez itt hit vita. Erre a megfelelő topic.
    "De azért ez a vírusos dolog nem teljesen igaz. Ha a gyártó előtelepíti a gépet, és rak rá vírusírtót, akár a legnagyobb vírusbányákat is böngészhetem, az megvéd." - ha a gyartó atombiztos, 6 m vastag betonszarkofágot telepít a gép köré, a felhasználótól sose fogja tudni teljesen megvédeni a saját gépét.
    "De ilyen még nem volt" - mármint hogy sose kapott be vírust az általad telepített gép? Ezt Te garantálod? :D
    "Ha mondjuk nem kéne kifizetni még az 1 év kötelez Mcaffe-t az árba kalkulálva, akkor az más tészta lenne, de fizeted is, és még szar is...hát na, ez azért ciki Sony részéről IS." - mert Te mindent használsz a gépen, amiért fizettél? :)

    (#8938) Bikkrom: akkor ezek alapján nem értem miért maradt az ajánlottak között itt a totyikban olyan noti, aminek szintén HDD sorozat hiba szerűsége volt? Csak mert levonó? Ráadásul ha lenne valamilyen publikus hiba statisztika, akkor alapozott lenne az ellen javaslat, de egy vírus gazda dil...áns véleményére had ne kelljen már adni, és ez alapján egy gyártót kritizálni.
    Tehát ha ő haragszik, ahhoz joga van, és tegye azt nyugodtan. De Te, aki jártasabb vagy, és emiatt ne tarts jónak egy terméket, az Téged fog minősíteni.

Aktív témák