- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Plusz tegyük hozzá a Y570 elég jó anyagokból van, plusz van ott is fém bőven...
"Lenovot semmiképpen nem akarok"
randras: De miért? Egy elég minőségi notiról van szó, ár/teljesítmény alapján szerintem verhetetlen árban van, plusz a magyarországi szervizhazató az egyik legjobb....
polip: Azért ne írd le, nekem volt már sok, egyikkel sem volt semmi gond, nekem bejönnek. Az Asus N55 meg szerintem mind anyaghasználatban, mind tudásban/árban elég jó.
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
Saw említette, hogy munkára és nem játékra keres gépet, ezért ajánlottam neki üzletit és nem egy otthoni játékgépet, ha pedig erősebb VGA-ra lenne szüksége, akkor egy Quadro 2000/3000 vagy egy erősebb FirePro tervezői kártyával ajánlanék neki gépet, persze az nem 200e-be kerülne...
Mivel én nem játszok noten, ezért a "fém ház, az i5 meg a többi sallang", sokkal fontosabb számomra, mint a GT555...
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz randras #35448 üzenetére
Okokat leírták előttem, plusz ugyanezt pl. Samsung-ból megkapod 150k környékén. Az általad kinézett gép nem csak nem ajánlott, de még brutálisan túl is van árazva.
N széria már jobb választás lehet, ha annyira ragaszkodsz az Asus-hoz, de én ajánlanék egy Lenovo-t, HP-t, Toshiba-t, Samsung-ot inkább.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
polip
addikt
válasz B-L-A-C-K #35451 üzenetére
én az anyaghasználatban nem a külső fém bizbaszokra gondolok, hanem a hardverre!
a wifi karira, a procira, alaplapra, stb. ezek a prémium gyártóknál (lenovo toshiba dell stb) a beszerelés előtt bevizsgált, letesztelt, A kategóriás cuccok!
amik nem mennek át a minőségellenőrzésen, azt visszadobják a gyártónak, akik ezt nem öntik tajvannál a tengerbe, hanem féláron, negyedáron eladják más gyártóknak (acer, msi asus) akik tesznek rá, hogy nem ment át a toshiba rendszerén az adott hardver!!!
ezért van az, hogy ugyanaz a konfig olcsóbb acerben, msiben, asusban, mint mondjuk toshibában
pl az asus felső kategóriás UL-es gépeinek gyalázatos wifije...stb
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
válasz GaborGh #35452 üzenetére
Mivel én nem játszok noten, ezért a "fém ház, az i5 meg a többi sallang", sokkal fontosabb számomra, mint a GT555... <-- ez teljesen világos, de lehetne éppen ezt is írni:
Mivel én játszok noten, ezért a "fém ház, az i5 meg a többi sallang", sokkal kevésbé fontos számomra, mint a GT555...
ezért igazán értelmetlen összevetni egy konzumer gépet egy business géppel
mint ahogy egy sportkocsit sem egy teherautóhoz mérnek
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Nem olyan régen kérdeztem Tőletek, és akkor a Lenovo Y570A és az ASUS N55SF volt a két ajánlott notebook, de inkább az első a minősége illetve a szervizelése miatt.
De nekem most más elképzeléseim adódtak...arra gondoltam, hogy mégiscsak meg szeretném tartani az asztali gépemet mert a GeForce 555 nagyon-nagyon elmarad a jelenlegi HD6850-emtől.
Így arra gondoltam, hogy kérnék Tőletek egy olyan ajánlatot, amiben minimum i3 processzor van, minimum 4 giga RAM, lehetőleg matt kijelző, minőségi külső borítás, ha lehet akkor fém! A videókártya így már nem lenne annyira fontos, annyi lenne a lényeg, hogy a Full HD videókkal simán megbirkózzon mert akkor ezen nem játszanék, hanem csak neteznék rajta, hasonló dolgok, Budapestre hordoznám magammal. Jó lenne, hogyha a billentyűzet világítós lenne, hogy sötétben is jól látható legyen. Továbbá fontos lenne az USB3.0 illetve hogy SSD-vel bővíteni tudjam, ehhez kötődik hogyha megmaradna az asztali számítógépem már nem lenne probléma, hogyha csak HDD Caddy-val tudnám bővíteni, lehet, hogy azon is elgondolkodnék, hogy a HDD-t úgy ahogyan van kiszedném, és SSD-re cserélném. + webkamera, kártyaolvasó (de ezek gondolom, hogy mindegyikben vannak)
Oprendszer nem fontos.Milyen árban lehet kapni egy ilyesmi notit? Jó lenne, hogyha minél olcsóbb lenne, olcsóbb lenne mint egy Y570?
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Üdvözlettel,
Intercreptor[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ja értem, csak kicsit furcsa volt, mert végül is ugyan azokból az anyagokból tevődnek össze a hardverek majdnem...
Nem tudom, nekem 10"-12"-esekből volt egy csomó, plusz vagy 2-3 db 15"-os, én megvoltam velük elégedve...
Intercreptor: Azért egy árkategóriát jó lenne mondanod mennyi az az olcsóbban...(De nehogy azt mond hogy 10-20 ezerrel, mert akkor nem is érteném miért ne érne meg ez a kis plusz egy Y570-et...)
[ Szerkesztve ]
-
polip
addikt
válasz GaborGh #35452 üzenetére
Saw említette, hogy munkára és nem játékra keres gépet, ezért ajánlottam neki üzletit és nem egy otthoni játékgépet, ha pedig erősebb VGA-ra lenne szüksége, akkor egy Quadro 2000/3000 vagy egy erősebb FirePro tervezői kártyával ajánlanék neki gépet, persze az nem 200e-be kerülne...
nagyon sokan kénytelenek konzumer gépet választani, mert:
- baromira kevés a business gépek nyújtotta VGA teljesítmény, lásd a probook-ot amiről beszéltünk
- nem tudja/nem akarja megfizetni a komoly tervező kártyákkal szerelt, 400ezres gépet
- kell neki a VGA teljesítmény, a GT555 viszont egy k. erős kari
- zömmel egy irodában használja, keveset hurcolja, így nem szempont a cseppálló bill és a fém ház (ami egyébként messze nem véd meg semmitől, max nem karcolódik a fedlap)ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
-
igmond
tag
Sziasztok!
Tanácsot, vélemény szeretnék kérni Tőletek! Notebook vásárlás a célom, kb 150-160ezer ft körül. Eddig egy Asus X51R-AP109 notebookom volt, már 5 éve szolgál és csak annyi bajom van vele hogy behalt az aksija. Néztem ki laptopot, asus márkánál maradtam mivel nekem bevált, illetve ismerősöknek is van. Ezeket néztem ki: [link] Nem akarom nagy dolgokra használni, film, net, tanulás, de azért nem baj ha elmennek rajta a játékok. Ez a grafikus chip ami ezekben van talán nem rossz annyira. Sajna azonban olvasgattam a fórumot és láttam, hogy nagyon rossz véleménnyel vannak emberek az Asusról. Így egy kicsit elbizonytalanodtam. Ha azt mondjátok jók ezek a notik ezekből lesz az egyik, de ha van más ezzel a specifikációval amit ajánlanátok azt megköszönném!!!!! -
B-L-A-C-K
titán
válasz Willie #35460 üzenetére
Persze, értem. Ahány ember annyi variáció. De elmondom én mit tennék a helyedben adott helyzetben. (ó még rímelt is...) Ha megmaradna az asztalim, és nem kell játékra a noti, azaz mint említetted csak Full HD videókkal simán megbirkózzon plusz internet, akkor szerintem bőven elég egy 100 ezres árkategória is, és az a plusz 60-70 ezret tudod értelmesebb dolgokra is költeni. Vagy add el az asztalid és lesz egy Y570. Én amúgy utálom ha több gépem van, legyen egy, és azon legyen minden cuccom, ne több gépem.
De mivel én én vagyok, te meg te így más az elvárásaink, de gondoltam ha érdekel én mit csinálnék a helyedben megosztom.
[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
válasz B-L-A-C-K #35462 üzenetére
Igazad van, és köszönöm! De én nem tudom nélkülözni az asztalit, az említett videókártya okok miatt, meg hogy van egy Dell U2311H monitorom, amit semmiképpen sem akarok eladni, és az 1920x1080 felbontást pedig szerintem nem hajtaná ki egy nVidia 555. S úgy néz ki, hogy egy notebookra mindenképpen szükségem lenne.
100.000 Forintért tényleg kapható olyan notebook, ami megfelelne az elvárásaimnak?? Ja amúgy...most jut eszembe, hogy az üzemidőt kifelejtettem...jó lenne, hogyha hozna egy minimum 4 órás szintet.[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
Most hirtelen elképzeltem, amikor az intelcompal mittudom én ki legyártat 500 ezer wifi kártyát, azt pár kis koma, vagy robot végig tesztelgeti, és a hibásakat kiszúrják, dobják az acer műanyagládába. Vajon gyártósornak, vagy darabnak lehet minőségbiztosítása?
Mellesleg nekem pl. volt asus ul laposom, és semmivel sem volt gyalázatosabb a wifije, mint a mostani T410-nek. -
Baroc
tag
Sziasztok!
Grafikus teljesítményben (nem benchmark, hanem aktuális használat) erről a Pavilionról mi a véleményetek? kb egy árban van az y570-nel, ezért néztem ezt is.
-
GaborGh
őstag
Szerintem pedig nagyon jól össze lehet hasonlítani egy Consumer vs. Business gépet.
Egyetlen hátránya van az üzletinek az otthonival szemben azonos áron, az pedig a gyengébb VGA, minden másban (minőségben, garanciában, tesztelés, matt kijelző, anyaghasználat) többet ad...
Én ezért legszívesebben mindenkinek üzletit ajánlanék, persze akinek kell az erős dedikált VGA, az kénytelen beérni egy Consumer-rel azonos áron, persze ezek között is vannak jobbak és ajánlottabbak, mint pl. az Y570 és N és G Asus, XPS, Envy...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Willie #35463 üzenetére
Nekem egy HP530-asom van ideglenesen most, több mint 4 éves, és az is 720-as videókat lejátssza szaggatás mentesen...Most ami full hd-s filmeket normálisan letud játszani, az egy új 100-120 ezres notinál szerintem az összes. Az aksi időket viszont nem tudom ilyen téren mi a legjobb, de hátha valami okosabb majd megmondja mi lenne így neked a legjobb...
GaborGh:
"persze ezek között is vannak jobbak és ajánlottabbak, mint pl. az Y570 és N és G Asus, XPS, Envy..."
Pl.: mi?
Úgy imádom amúgy végre kijött 1-2ő normális noti amit meglehet venni jó áron, erre van 1-2 fanatikus aki mindenkit beszélne le róla...
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz GaborGh #35466 üzenetére
Azt azért nem akarom elhinni, hogy egy N vagy G szériás Asus-ba a selejt és silány minőségű hardvereket pakolnák bele, amit a Dell, HP, Toshiba kukára ítélt...
(#35467) B-L-A-C-K
Már megint félreértesz, vagy félre akarsz érteni, pont arról beszélek, hogy a Consumerek között is vannak jók és ajánlottak és erre példákat is írtam a teljesség igénye nélkül...
Pont, hogy ezeket szabad megvenni és nem lebeszélésnek szántam...
Nem értem, most mi ezzel a baj?[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz GaborGh #35468 üzenetére
Én nem kötekedni akarok, és az írásodat is tudom értelmezni, de ha valamire nem azt írod amit gondolsz akkor szerintem egyértelmű nem azt reagálom rá amit elvársz.
"persze ezek között is vannak jobbak és ajánlottabbak, mint pl. az Y570 és N és G Asus, XPS, Envy..."
Nem tudom lehet én vagyok a hülye de egyértelműen azt írod hogy a Y570 és N és G Asus, XPS, Envy közül vannak jobbak és ajánlottabbak is....
Szóval ha máskor úgy fogalmazol ahogy gondolod is, nem értelek félre, de szerintem nem csak én hanem másik se.
[ Szerkesztve ]
-
-
GaborGh
őstag
válasz B-L-A-C-K #35454 üzenetére
A bármilyen célra azért az elég tág kategória, én ezt leszűkíteném inkább játékra és olyan 3D-s munkára, ahol relatíve olcsón erős VGA-val ellátott notera van szükség, mert a szoftver profitál a gyors VGA-ból és kihasználja a Cuda magokat...
(#35470) B-L-A-C-K
A mondat elejét sajnos lehagytad, így megváltozik a szövegkörnyezet és sajnos félre lehet érteni...Helyesen:
A Consumerek között is vannak jobbak és ajánlottabbak, mint pl...*és következett a felsorolás*...[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
Még mindig ott tartunk, hogy egyetlenegy különbséget tudsz felhozni a consumerek javára, az pedig az erős VGA, melynek nemcsak pozitív, de negatív hatásai is vannak pl. plusz hő, fogyasztás, rövidebb élettartam, azért ezeket is érdemes megemlíteni és ezért is tartósabb egy üzleti note...
Szóval akinek munka, megbízhatóság, hosszabb élettartam a fontosabb, az üzleti szériák között keresgéljen...
[ Szerkesztve ]
-
polip
addikt
válasz GaborGh #35466 üzenetére
Egyetlen hátránya van az üzletinek az otthonival szemben azonos áron, az pedig a gyengébb VGA, minden másban (minőségben, garanciában, tesztelés, matt kijelző, anyaghasználat) többet ad...
ez már ne haragudj, de baromság
- otthoni használatra a matt kijelző fos, sokkal rondább képe van, mint egy glaretype kijelzőnek
- otthoni használat a multimédiára van kihegyezve...hol szól olyan szépen egy business gép sokszor ultragagyi hangszórója, mint egy JBL vagy egyéb konzumer hangszóró?
- HDMI csatlakozó (a konzumereken ált 1.4-es, ami lekezeli a 3D tv-t is, míg az üzletinél 1.3)
- WiDi támogatás a konzumereknél...Szerintem pedig nagyon jól össze lehet hasonlítani egy Consumer vs. Business gépet.
persze jól, csak tök értelmnetlen
össze lehet hasonlítani jól egy traktort is egy ferrarival, de minek?
-
ratkaics
senior tag
válasz GaborGh #35475 üzenetére
Sziasztok!
Lassan kellene valamilyen gép az öreg Dell Inspiron9400 helyett. Elmondanám a sarokpontokat. Minimum 17" kijelző. A gépet alapvetően netezésre és sok HD (1080p-t is) film lejátszására használnánk. Tehát fontos, hogy akadásmentesen menjenek rajta a nagyfelbontású filmek. Ezen kívül más fontos dolog nincs. Amire esetleg még áldoznék plusz pénzt, az egy szebben szóló hangrendszer lenne. Szóval én úgy gondolom (legfeljebb kijavítotok ) ezekhez az igényekhez akár egy erősebb Brazos processzor is elég lenne, de ha biztosra akarok menni, akkor mondjuk egy egyszerűbb Liano APU-s masina lenne a jó megoldás. Milyen konkrét laptopokat ajánlanátok nekem?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
őstag
Nem tudom, nekem volt egy fényes kijelzőjű notim. Utáltam otthon is. De ugye ízlések és pofonok.
A gépemnek szerintem elég jó a hangzása.
Van hdmi csatlakozó a gépen. Meg szerintem minden más is
Szóval én is azt mondom ha lehet üzleti gép.
Ha valaki játszani akar és kisebb a keret akkor jöhet az y570 vagy az N55. Jók, de nem mondanám hogy jobbak ár érték arányban mint az én gépem. -
keszegduda
őstag
Üdv!
Ismerősömnek szeretnénk notebook-ot vásárolni, mert külföldön fog tartózkodni.
A keret 100-120 esetleg 130 lenne. Egy megbízható, ismert, bevált típus kellene, főleg skype és internet használatra win7 környezetben.Kezdésnek ezeket nézte:
Tudom hogy tesco, de ez most legyen máodlagos szempont!
Ezen típusok közül melyik mondható kiforrottnak, érdemes-e belevágni?
Köszi!
-
justaview
senior tag
- otthoni használatra a matt kijelző fos, sokkal rondább képe van, mint egy glaretype kijelzőnek
Azért ezt így általánosan kijelenteni, elég merész, megalapozatlan és ráadásul félrevezető is.
Az, hogy a gyártók (tisztelet a kivételnek) az átlag 150-es kontrasztarányú selejt kijelzőiket a csillogó felülettel akarják szebbnek mutatni, nem azt jelenti, hogy azok jobbak a matt társaiknál.
-
Z86
őstag
"- otthoni használatra a matt kijelző fos, sokkal rondább képe van, mint egy glaretype kijelzőnek"
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy kevésbé szép a képe*, cserébe viszont látom mi van rajta. A fényes kijelző az egyik legnagyobb létező szopatás, még a 16:9-es képarányt is messze túlszárnyalja.
Az egyetlen körülmény ahol a fényes kivitel előnyei túlsúlyba kerülnek, az a fényforrásoktól mentes elsötétített szoba. De ez meg hosszú távon D vitamin hiányt okoz...* bizonyos körülmények közt
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
Én személy szerint jobban szeretem a matt kijelzőt és felületeket, zavar ha tükröződik, csillog, ha saját magamat, vagy a környezetemet látom benne, világos helyen és szabadban emiatt sokkal jobban használható, nem gyűjti az ujjlenyomatokat és a port, kevésbé látszódnak rajta a karcok, de ez csak az én véleményem...
- otthoni használat a multimédiára van kihegyezve...hol szól olyan szépen egy business gép sokszor ultragagyi hangszórója, mint egy JBL vagy egyéb konzumer hangszóró?
10e ft-ból olyan hangfalpárt lehet venni, ami az 500e ft-os multimédiás note JBL csipogóit porig alázza...
- HDMI csatlakozó (a konzumereken ált 1.4-es, ami lekezeli a 3D tv-t is, míg az üzletinél 1.3)
3D parasztvakításnak kiváló, másra kevésbé és pont hogy a üzleti gépek fő vonása a csatlakozók garmadája Alfától-Omegáig és ha ez kevés lenne akkor ott a dokkolhatóság...
össze lehet hasonlítani jól egy traktort is egy ferrarival, de minek?
Eléggé rossza a hasonlat!
Ha már ragaszkodsz az autókhoz, akkor egy Business Audi S8 V10/12 vs. Consumer tuningolt kihegyezett, csomagtartó telepakolva hangszórókkal, Sport Swift 1,6 GTI...Én inkább maradok az elsőnél...
[ Szerkesztve ]
-
Tizedes1
aktív tag
"Az egyetlen körülmény ahol a fényes kivitel előnyei túlsúlyba kerülnek, az a fényforrásoktól mentes elsötétített szoba."
A matt kijelzőm, ami az x200s-ben van, nappal és éjszaka is a legalacsonyabb fényerőn működik. Ha elindítok rajta egy filmet, vagy képet akarok nézni ,akkor állítok rajta.
De még így is azt mondom, hogy lejjebb venném, ha tudnám.Én eddig még nem tapasztaltam előnyét a glare-type-nak....
egy acert használtam kölcsönbe 4 hónapig ..... az autóban egyszer próbáltam meg használni.... -
polip
addikt
akárki akármit mond, csúnyább képe van
- kevésbé kontrasztos
- a fekete nagyon nem fekete
- a fehér valami viccebben az árkategóriában (200k) nem kapsz mást, csak TN panelt, az meg így is - úgy is szar!!
akkor inkább glossy, mert az dob valamennyit a dolgon!!
nem mellesleg ha valaki megveszi a mattot és rájön hogy tényleg ronda, nem tudja fényessé tenni, míg fordítva igen!!
amúgy matt kijelzős X300-as thinkpad-em van, amiben baromi jó minőségű a panel és:
- meg sem közelít egy csillogó kijelzőt
- napfényben ez sem látszik[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Mivel én játszok noten, ezért a "fém ház, az i5 meg a többi sallang", sokkal kevésbé fontos számomra, mint a GT555...
Ja, így vesznek emberek Mediont. Azt is ajánlod?
Ez nagyon emberfüggő, és az emberek többsége, akivel személyesen beszéltem a matt-ot preferálta a fényessel szemben. Én kifejezetten az 'otthoni használatra' kategóriába tartozom, és nekem sokkal kellemesebb a matt kijelző. Nyáron rengeteget szoptam a fényessel.
A hangszórók terén egyetértek, de akinek szép hang kell és otthon használja, az többre megy egy hangfallal
- a fekete nagyon nem fekete
Ennek mi köze van ahhoz, hogy matt-e a kijelző? Mondjuk az, hogy a fekete helyeken nem Magadat látod?
keszegduda: Samsung NP300E5, Toshiba L750, Lenovo G570 - első gépnek a matt kijelző az előnye, a második gép Llano-s procival egy picivel alkalmasabb TV-s filmnézésre.
[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
Ezt én is így látom, ha csak nem a TP-knek van f@s kijelzője.
Nem hogy vájt fülű nem vagyok, de vájt szemű sem.
Nagyon ritkán fotózom, de elvből meg sem nézem a készített fotókat a matt kijelzős gépemen. Napfényben meg mindkettőnél jól fel kell tekerni a fényerőt, ami mondjuk utazáskor nagyon hasznos.
Igaz filmet se néztem még a gépen. -
Z86
őstag
válasz Tizedes1 #35486 üzenetére
Én az enyémben az automatikus fényerőszabályzóra bízom az állítgatást, egész jól végzi a dolgát. Hasznos funkció.
(#35487) polip
"ebben az árkategóriában (200k) nem kapsz mást, csak TN panelt, az meg így is - úgy is szar!!"
Tulajdonképpen igen, talán a jövőben ezen a téren is fejlődés lesz tapasztalható. Én pl. inkább erre adnék jelentősebb több összegű pénzt, mint erősebb procira vagy VGA-ra.Amúgy a HP 8530w kijelzőjét direkt napfényben is egész jól lehet olvasni, bár akkor a fényerőt maximumra kell állítani (és a porszemeket is érdemes eltávolítani róla, az sokat segít).
(#35488) GaborGh :
Szerintem kiváló délutáni program[ Szerkesztve ]
-
justaview
senior tag
Az, hogy Te ezt gondolod, persze nem baj, a nagyobb gond az, hogy ha ezt a kijelentésedet még néhányan be is veszik és eszerint kezdenek gépet keresgélni.
Mielőtt tovább terjeszted az általános igazságnak hitt eszmédet, hogy a matt=f@s + gyenge kontraszt, valamint a glare=jó kijelző, javaslom, nézd meg a VPC-F21Z1E/BI kijelzőjét élőben (nem kell 3D-ben, csak úgy simán). Vagy, ha Ausztriában jársz, ránézhetsz a VPC-F23S1E-re is. Rájössz majd, hogy az általad szupernek kikiáltott glaretype laptop-kijelzők 99%-át a szemétbe lehet dobni mellettük. De itt a fórumon biztos tudnak neked mondani más márkákból is hasonló példákat szép számmal.
-
runner 125
nagyúr
..szerintem csontig van már rágva ez a matt vs. fényes téma.
Eddigi csekély tapasztalatom alapján igazán napsütésben egyik sem látszik. Kísérletezgetni persze lehet, de nálam az, h fényes vagy matt az adott gép kijelzője, utolsó szempont lenne.
(Mondjuk én szabadban nem is használok notit, max telefon, abban meg ips van.)Viszont, azt aláírom, h a fényesnél a színek telítettebbnek, kontrasztosabbnak hatnak.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Z86
őstag
válasz runner 125 #35494 üzenetére
Akik újak a témában, és most keresik életük első laptopját, azoknak fontos lehet felhívni a figyelmüket erre a kérdésre.
-
spyduck
nagyúr
válasz runner 125 #35494 üzenetére
Legyen nagy felbontása, nekem csak ez számít
Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest