Hirdetés

Aktív témák

  • _adaml21_

    őstag

    válasz RobinHD #14270 üzenetére

    Igazából azért fogalmaztam ilyen nyersen, mert 2-3 hete írtál először kb. ide, és akkor azt kérdezted, hogy milyen notebookot ajánlanánk neked az egyetemre, mellesleg már megjegyezted, hogy kinézted ezt a samsungot. Mindenki mondta itt, hogy ezért a pénzért kaphatsz jobbat is, ha még egy kicsit ráadásul hozzáteszel akkor olyan notebookot vehetsz, ami körberöhögi ezt a samsungot minden tekintetben. Nekem ráadásul még privit is írtál, és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
    Priviben is, meg itt is azóta mást sem csinálsz, minthogy a tanácsainkról tudomást sem véve folyamatosan a samsungot szajkózod, mást is megpróbálsz "megtéríteni", annak reményében, hogy nem egyedül szívod meg (legalábbis nekem ez jön le).
    Vedd azt, hogy úgy látod jónak, én személy szerint csekély tapasztalataim alapján soha senkinek nem ajánlanám, de szerintem sokan mások sem. Az, hogy magadat győzködöd itt, meg szerintem teljesen felesleges, mert úgy érzem, te már alapból fejben eldöntötted, hogy a samut veszed meg. Használd egészséggel. Pont.

    Samsunggal nincs semmi bajom, de mindenki szereti a bevált márkákat választani, amik már bizonyítottak, ne adj' Isten még volt is olyan gép használatban.
    Meg lehet venni, de ÉN személy szerint nem venném, ennyi az egész.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák