Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balages74
csendes tag
sziasztok,
NAS vásárláshoz szeretnék egy kis tanácsot kérni. Tudom, hogy rengeteg hozzászólás van a témában illetve valószínűleg nagyjából a hasonló árkategóriás termékek tudják amit szeretnék, de azért örülnék véleményeknek, tanácsoknak.
- kb 100e Ft lenne a keret
- 4*3.5" HDD-hez, támogasson régebbieket is (jelenleg Seagate 750GB-os diszkjeim vannak)
- DLNA feliratokkal, 2 TV-re, HD, esetleg 3D stream is
- transmission vagy rtorrent (2-300 torrent futtatás 50/5mbites neten)
- fájlmásolgatás 2-3 gépről (nem munka, inkább mentés jelleggel)
- relatíve halk (közel lenne a TV-ehz) és kis fogyasztású
- fileok webes elérése vmi biztonságosabb csatornán pl sFTP, DDNS szolgáltatás jó ha vanEzeket nézegettem főként, de persze más is szóbajöhet:
- QNAP-TS431 (megrendeltem egy webshopból akciósan 68e Ft-ért, de törölték a megrendelést mondván, hogy kifutó modell, nem tudnak beszerezni...)
- Synology DS-414j (kissé gyengébbnek tűnik a sima 414-nél, az viszont jóval drágább)
- Zyxel NAS540 (állítólag nagyon lassú a raid építés ideje ill. felemás, részben régi részben új a webes felülete, valaki próbálta már az 5.0.3-t, az is ilyen?)
- HP PL Micro G8 (tartok tőle, hogy fogyasztás/zajban nem lenne olyan kedvező mint a többi, ill nem tudom annyira megbízható-e mint a gyári software megoldások)
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Balage
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest