- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz fairi #114966 üzenetére
Köszi !
Az a 75% AdobeRGB (a VG279QM esetében) általánosságban jó értéknek számít, vagy ilyen téren ebben az árkategóriában tudnak ennél más monitorok többet is ?
Nem vagyok benne biztos, hogy mi a jó megoldás. A Philips-nél a képarány és a képátló volt a szempont, az Asus-nál pedig a frissítési frekvencia, a színkezelés részleteinek egyik monitor kapcsán sem jártam utána.
Érdemes esetleg lekorlátoznom kicsit a Philips-et pusztán azért, hogy egyforma legyen a kettő (aztán majd megszokom), vagy ilyen szempontból inkább az lenne a helyzet, hogy az Asus-al mellé lőttem, rossz monitort választottam ?
Nem mondanám hogy rossz, amit látok, inkább csak az eltérés zavaró, ha a kettőt egymás mellé teszem. Ha csak a VG279QM-et használnám, nem vagyok benne biztos, hogy ezt egyáltalán észrevettem volna.
Illetve az mennyire számít extrém dolognak, ha az ember szoftveresen (nVidia control panel-ben) nyúl bele a fényerő / kontraszt beállításba ? Ezzel valahogy sokkal kellemesebb eredményt sikerült elérném, mint (csak) az OSD-vel. Nagy hülyeség ez, vagy bevett gakorlat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest