- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Üdv!
A laptopom (ThinkPad T400) mellé szeretnék egy külső monitort. A laposban 4500MHD IGP van és D-SUB. Egy P2414H-et néztem ki az összefoglaló alapján. Túl nagy falat lenne ez a monitor a ThinkPad-nek vagy simán elmegy vele (kihasználva a monitor képességeit)? Azért választottam ezt a monitort, mert az asztali gépet is fejleszteném idővel és ahhoz is használnám majd.
Előre is thx a válaszokat!
-
Yllgrim
őstag
27-30"-os 4K-s monitort keresek foleg jatekra, lehetoleg nem TN panelest, 200e max ertekben, milyeneket tunatok ajanlani, 60Hz-et jo lenne ha tudna.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
framling
tag
meghalt a samsung 305t-m, és költséghatékony nagy felbontású monitort keresek. max 150k-ig, de lehetőleg minnél olcsóbban. Ez megadja, hogy 2560x1440, BenQ GW2765HT vagy Acer K272HUL vagy esetleg más?
-
Sage83
aktív tag
Hi
Melyik lenne jobb választás Dell u2412m vagy ASUS PB248Q??
Mindenes monitornak kéne...Photoshop,web,Bf4...stb
Válaszokat előre is köszönöm!!
Üdv
Sage83 -
t-zotya
csendes tag
Sziasztok
Monitor vásárlása előtt állok és szeretném kikérni segítségeiteket meg tanácsotokat.
24" monitort szeretnék venni
Max 60.000Ft-igMilyent ajánlotok??
-
bari012
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Dell P2414H, vagy DELL UZ2315H?
Köszönöm! -
D.Orion
veterán
Üdvözletem!
Anno 2011-ben itt sikerült kiválasztanom egy Dell U2312HM monitort. Sikeresen használtam idáig. Azonban nemrégiben lett rajta egy oszlopra kiterjedő pixel hiba. Sajnálatos módon nem javítható, mert a kijelzőre integrált elektronikában található a kiváltó ok. Panelcserével lenne csak javítható, de az nem olcsó.Így úgy döntöttem, hogy új monitor után nézek. A felhasználási forma nem változott sokat a régihez képest, csak a tv kártya került ki a képből. Árban 50K-ig mennék el, de jöhet LG is.
Előre is köszönöm.
-
Geresics
addikt
válasz t-zotya #56901 üzenetére
Ugyan picit túllő a kereteden, de megéri azt a pár ezrest: Dell P2414H
(#56902) metal01
Nem a monitorral, hanem a felbontással kell megküzdenie. Játékhoz gyenge az az IGP, de böngészéshez, és egyébhez (office, stb.) teljesen jó. Szóval vedd meg bátran!(#56913) D.Orion
Ha megteheted, hogy picit jobban a zsebedbe nyúlsz, akkor Dell P2314H vagy ASUS PB238Q szerintem.[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
syler123
veterán
válasz Geresics #56914 üzenetére
A Dell P2314H-nek vagy ASUS PB238Q-nak egyenletesebb a háttérvilágítása? Még működik a jelenlegi monitorom, de a későbbiekben tervezek váltani, ez a kettő, amit nagyon ajánlgatnak és ez a max ár amit rászánnék, de rettentően zavarnak a Samsung tv-men is a bevilágítások, a jelenlegi monitoromnak egyenletes a háttérvilágítása, mert ez még ccfl-es.
-
Geresics
addikt
válasz syler123 #56915 üzenetére
Szerintem mindkettő azonos szinten van, de minden boltos azt ajánlja közülük, ami "neki jobb". Véleményem szerint bármelyikből kifoghatsz a másiknál jobb példányt, szóval azt javaslom menj be egy boltba, nézd meg mindkettőt, és válassz a saját szád íze szerint!
Szerk.: hozzáteszem nem volt alkalmam egymás mellett megnézni a kettőt sajnos, így a véleményem szubjektív, és nem tényszerű!
[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
syler123
veterán
-
Atilla001
senior tag
válasz syler123 #56915 üzenetére
Üdv!
Annyit biztosan tudok, a PB248Q alacsony fényerőn szinte bevilágításmentes. Már 30% on kiégeti a szemem. De alacsony fényerőn sem PWM-es. Ha feltekered a fényerőt és sötétben feketeségeket nézel, mindnek lesz. A 200k-s EIZO-nak is. Sokkal zavaróbb az IPS glow a sötét színeknél ami technológia.
Nekem a DELL nem vált be. Ja, és az ASUS gyári "kalibráláson" is teljesen oké, nem úgy mint az a DELL amit én láttam.Védd a természetet!
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Asus MX299Q milyen játékra.
Azt állítják elég gyors. A jelenleginél szeretném ha gyorsabb lenne és persze kisebb imput lag. ezek a szempontok érdekelnek.
Játékra kell!
-
Geresics
addikt
válasz D.Orion #56921 üzenetére
mindkettő 59eFt.
P2314H
PB238Q
(szándékosan két külön boltot linkeltem, nehogy részrehajló legyek )
24MP55: a talpa rettenetesen gyenge! 22"-osban használom a cégnél, azzal még elmegy, de elképzelni sem tudom, hogy milyen lehet 24"-osan...
23MP65: ez az áll-kávamentesség szerintem rettenetes, de van akinek bejön...
Szerintem hosszú távon megéri, ha egy hónapig még spórolsz, és a Dell-t, vagy az ASUS-t veszed, elvégre az ember nem félévente cserél monitort.*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Vegitaa
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung SA350H 24-es monitorom. Többnyire word-özésre használom a gépet, de jó 10 perc olvasgatás után már ki akarnak folyni a szemeim...
Ráadásul kvázi alacsony (1440x900) as felbontásban használom, tehát jó nagy betűk is vannak...Tudnátok ajánlani valami monitort, ami kellemesebb a szemnek efféle használat során?
Köszi!
-
To_Pet
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy fullHD-s, 24"-es monitort játékra? A keret 45 ezer ft körül van.
Nem hardcore gamer vagyok, csak szeretek játszani.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
nobela
senior tag
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
Keresek 120Hz-s monitort miket ajánlanátok?
PSN: salieven
-
huby80
senior tag
Sziasztok
Létezik 144hz IPS monitor már? Érdemes varni rá? Vagy gamer monitornak jo egy jobb TN es is?
-
XxMr4r0nxX
csendes tag
Vélemények erről a monitorról? [link]
(Az IPS paneles monitorok ilyen árkategóriában nem vonzanak ezért gondoltam erre a TN re...)
-
ggbuffon1897
őstag
LG 29UM55-P
erről van vkinek tapasztalata?
-
LilProphet90
senior tag
válasz ggbuffon1897 #56942 üzenetére
Samsung S24D300H vs. LG 24MP56HQ-P - melyiket érdemes?
Egy ilyen Samsungot használtam egy ideig, bejött. Az LG meg ugye IPS, de rengetegen írják a backlight bleeding effektet. Melyiket ajánljátok?
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
CO2
csendes tag
Üdv!
americanidiot volt szíves ajánlani ezt a monitort megvételre
BenQ VW2245Z
(edigitalnal akarom venni jelenleg csak rendelésre)DE
közben találtam 1 ilyet IPS panellel
LG 22MP55HQ-P
erről kérnék véleménythasználat: film 80% játék 20%
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
Hali, újra itt.
Tudtok ajánlani 22-24-es montort, valamilyen VA panellel (sorry, nem kedvelem az IPS feketéjét) elfogadható színhelyességgel 50-80k között?
HDMI, hangszóró kell rajta, minimum fHD.
Köszi. -
hedgehog
senior tag
Sziasztok!
Láttam a 22-es kategóriában szeretitek ajánlani a LG 22MP55 sorozatot. Tudnátok hasonlóan ajánlottnak minősülő monitort az eggyel kisebb (18-19") kategóriában is? (korlátozott a hely sajna)
Köszi!
-- aka p3d3str1an
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen processzort vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Napelem
- Androidos tablet topic
- Synology NAS
- iOS alkalmazások
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- LG 27MR400 Monitor
- Alienware 500hz
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs