- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz Kuruc2 #32910 üzenetére
Tudom, hogy nem azért írtad. Teljesen korrekt hsz az, én örülök neki, meg sajnálom, hogy nem volt szerencséd pedig láthatóan nem vaktában lövöldöztél... LG-knél korábban is talán valamivel több ilyen panasz volt, lehet ez a slim design vagy csak szimplán az összeszerelés vagy a középszerű minőség az oka, de sajnos bárhol előfordulhat, márkától és ártól függetlenül (nyilván jószerint csökkenő gyakorisággal).
Hogyne fordulna elő feljebb is. Persze 200k felett nem rendszeres ez, vagy ha igen, akkor az szériahiba és kerülni illene a típust - ilyen volt az egyik 24"-es EiZO, mondjuk az talán S-PVA panellel, de 250k-s árral, akkoris. A 22"-es kistestvére 180k-ért meg híresen homogén és penge volt e tekintetben... 2209WA is annakidején. A "költséghatékonyodással" jöttek be ezek a bakik is nagyobb gyakorisággal, sajnos nem csak az LG-knél...
U2410 meg megtévesztő, ott nem láttam durva bevilágítást, csak a monitor minimális fényereje kb a nappali ajánlott fénysűrűséget adja, így matt sötétben videózva ne lepődjünk meg, hogy durván fénylik a glow-tól...[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
Új hozzászólás Aktív témák
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest