Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Linem

    senior tag

    Már sokan váltottak 60-ról 144 hz-re. Viszont az én esetem kissé speciálisabb. A 4k felbontást eddig preferáltam, és mióta megvan a 4k monitor, azóta is nagyon sok mindenben szükségem van erre a felbontásra.
    Most azonban felmerült bennem az igény a játékok miatt, mert egyre sűrűbben multizom, és emiatt jobb lenne 60-nál nagyobb fps. A 4k 144 Hz-es alapmonitorok 300ezernél kezdődnek. Ennyit biztos nem szánnék egy monitorra. Most nem tudok dönteni, hogy a 4k felbontás, vagy a képfrissítés lenne-e fontosabb, mert mindkettőre szükségem lenne egyszerre, de anyagilag nem fér bele. Esetleg, ha mindkét monitort használnám, az jó megoldás lenne? A windowshoz és UHD tartalmakhoz a jelenlegi 4k 60 Hz-es monitort, játékhoz pedig a 2560x1440-es 144 Hz-es monitort venném. :F A kettő vajon működhet egy gépről problémamentesen?
    Melyik megoldást választanátok, és miért? :U

Új hozzászólás Aktív témák