Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Sziasztok! Kb fél éve voltam itt a topikban tanácsot kérni, akkor az előfizetésem hosszabbításához egy Samsung S5230-at vettem. Azóta ez a teló kétszer bedöglött, egyszer kicserélték, másodszor most érintőkijelzőt cseréltek. Nekiadtam a feleségemnek, nem sok bizalmam volt hozzá, párszor lefagyott, többször az őrületbe kergetett, mert nem azt nyomtam amit akartam..... A másik probléma, hogy a jó kis 1112-es Nokiám is kezdi megadni magát. Kéne valami, először 1280-as Nokiára gondoltam, de sajnos nincs magyar menüs, illetve a 13e. forintos árat (kiszállítással 15e.) sokallom érte. Néztem még kártyásan a Telenornál Nokia 2323 Classicot. Arra gondoltam, veszek egy 1280-as Nokiát, és mellé egy rádiós mp3 lejátszót (Sandisk Sansa Clip+), és azzal ellennék. A régebbi Samut is a zenelejátszás miatt vettem, bár 40 éves vagyok, de néha szeretek zenét hallgatni, illetve munkaidőben az üres időben lehet rádiózni.
    Régebben már megakadt a szemem a Samsung legolcsóbb zenelejátszós telefonján, a E 2120-on. Ez meglenne függetlenül a Speedshoptól 13e. forintért, van Micro SD kártyám, és elvileg az S5230-hoz rendelt, szétszedhetős (3,5-es jack) agybadugós füles is jó lenne hozzá. Meg az adatkábel. Olcsóbban megúsznám, mint a két külön kütyüt. Mi a véleményetek, érdemes megvenni, vagy inkább egy olcsó teló, és mellé egy zenelejátszó?

    Ami fontos a telefontól:
    - Olcsó legyen! Sikeresen "kinyírok" minden telefont, bár vigyázok rájuk. (N3120C: Középrész eltört, S5230: Érintőkijelző foltosodott, nem reagál, Samsung M110: Beázott, N1112: Középrész előlap tartó pöckei letörtek)
    - Hosszú készenlét, megbízhatóság. strapabírás (Egy zsebből esést túléljen).
    - Jó hangminőség, térerő.
    -Jó ha van rádió, zenelejátszó. Nem mindennap kell, de néha jól jön.
    -Jó ha van BT. (Fiókban lapul BT füles)
    Csak független készülék érdekel.

    Nem kell: Kamera.

    Mit gondoltok, jó lenne egy ilyen készülék? Esetleg más ötlet?
    Vagy az eredeti terv, egy monokróm (vagy egyszerű más) Nokia telefonálni, mellé egy zenelejátszó?

Új hozzászólás Aktív témák