Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jooker82

    nagyúr

    válasz Sly Bp. #16570 üzenetére

    Te a kp500 at úgy méred mint egy 35000 es legolcsóbb érintős mobilt,v mint az iphonet???
    Légyszives vedd figyelembe mielőtt bármit is irsz h a legolcsóbb érintős telefon és ne az arena teljes fémházához v a iphone,v a htc hoz kell összevetni.A jóval drágább nokia 5800 gyengébben van összerakva rosszabb anyagból...Mérjed pl ahhoz.
    Árához képest igenis megfelelő anyagból van,nem recseg ropog...Én a médiába 4 et is megfogtam kipróbáltam egymás után,mivel 4 szinbe van kinn.Mindegyiknek jó fogása,jó összeszerelése volt és megfelelően gyors szoftja.Az hogy neked nem jön be az magánügyed,azért még nem kell másoknak katasztrófálisan irni róla.Aki 30-40 ezres kategóriában keres telefont annak tökéletes.Nem mindenkinek telik rá h hetente cserélje a telefont meg h iphonet v más százezren felüli telefont vegyen.A topicjában szinte mindenki megvan elégedve vele.A samsung teloja is biztos jó,de hallottam róla javás gondokat..meg pár vmit.
    Azért mert a te igényeidnek nem felel meg,azt kell irni róla h katasztrófa???Legalább irdd utána h a te igényeidhez mérten katasztrófa,ne vezess félre másokat. A secret tényleg jobb de ez már más tészta.

    [ Szerkesztve ]

    LG G2 32 GB 4.4 AOS

Új hozzászólás Aktív témák