Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vinczepeter2
csendes tag
Én az ilyen klímásokat nagy ívben elakartam kerülni. Ajánlja azt, amit magának is feltenne és rakja fel úgy, mintha ő ülne mellette 0-24-ben, leszarom a családját.
Szerintem az a korrekt, ha nyílt lapokkal játszik. Ha pedig azt látom, hogy már az elején átakar verni akkor nem nála vásárolok. Ráadásul aki egyszer hazudik, annak hogyan hihetek később.Szerintem hosszútávon becsületesnek jobban megéri lenni. Elégedett ügyfelekkel az ügyfélköröd bővül, több munkát kapsz és a gerinced is megmaradhat. Fordított esetben hamar elterjedhet rólad, hogy hazudós kókler vagy, még ha nem is.
Aztán lehet fejben számolgatni, hogy mennyit ér meg az a bónusz.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
Nem tolom túl de kínai gépből mint windy is írta még mindig a Gree ami legjobban ajánlható és több ezer telepítés után is minimális hiba lép fel.
Én Syen-re álltam rá mert szintén Gree gyártás de a kevesebb garanciáért cserébe olcsóbb is. Daikin-t is ajánlhatok csak amibe kerül egy Daikin abból megvan felszerelve nekik egy Gree CX vagy Syen Muse lazán...Ráadásul panel telepen vagyok, legtöbb lakásban 18nm a nagyszoba oda felesleges a japán gép csak ha kifejezetten van lóvé nekik, egy Syen Bora vagy Gree Pulse bőven elég vagy picivel többért ott a Muse vagy ComfortX
Még mindig jobb mint az RCOOL amit pénteken megyek javítani és ami úgy ciripel kint mintha tücsök farm lakna benne.
Ezen felül nekem öcsém is klímás és évente nem kevés Fisher-t raknak abból is Summer-t meg Comfort Plus-t és persze Nordic-ot. Van bőven gép ami átmegy a kezünk alatt és ő sem véletlenül tolja most a jó áron kapható Syen-t vidéken.[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest