Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz rmihaly #53019 üzenetére

    Ha napközben újra nincs itthon senki, akkor ahogy írod, nem túl jó arányban hasznosul, mert alig lesz fogyasztásom.
    De nyilván rajtam kívül mindenki megoldja valahogy hogy a csúcstermelést elhasználja (ok, tavasszal és ősszel lightos fűtésnél a napelemes termelési csúcsnál mikor még nem forróak a panelek, még lehetnek is olyan részek amikor elfogyasztja, de nem ez a jellemző).

    Nekem az a verzió se jön ki, de a b-re meg végképp nem látom hogy a 7700(~7200)Ft-os számlával hogy jött ki a 8 év. Bocs, de nem sikerült követni :B . Nyár végi árak, de nem hiszem hogy sok olcsóbbat találni mostanság.
    1.900.000/7700/12 az 20,56 év nálam. Ha ezt árnyaljuk azzal, hogy amikor a legtöbbet termelem, az a hálózatba megy, és nem tudom elhasználni... azt nem nagyon tudom mennyivel számoljam.

    Ne hagyjuk ki azt se, ha támogatás nélkül sikerül felrakatni, de már 2023tól akkor is bruttóban számolják. Mert sokáig nem fogják ezt hagyni. Sőt, a jelenlegi formában a napelemes terjeszkedést se nagyon tudják lekezelni, de az más kérdés, majd hidrogént bontunk vele nappal :D .

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák