Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    Köszönöm az információkat és az ajánlatokat is. :R
    Sajnos mivel rokkant vagyok így az anyagi lehetőségeim is erősen korlátozottak, szívesen vennék drágább vagy megbízhatóbbnak "tűnő" modellt, de sajnos van egy max költség ami fölé nem mehetek semmiképpen, és itt azt is bele kell kalkulálnom, hogy itt a régi készüléket is le kell szerelni, aminek ugye megint csak van költsége.
    Amit még figyelembe kell vennem, hogy a szerviz és alkatrész háttér mennyire adott a gyártó részéről, illetve a szerelők mennyire vannak a típussal kibékülve, mint pl a most tönkrement esetén katasztrófa volt a szerelők és a gyári márka szerviz hozzáállása.
    2 ismerőősnél pl Samsung klíma döglött meg 3 év használat után, a szomszédban Fujitsu klíma van de ők is sokat panaszkodnak rá mert nem jól hűt, hiába javították már többször is, ott is a márka szerviz szerelte fel, szóval elbizonytalanított attól is.
    Gree Lomo Plusz-t meg azért kérdeztem, mert idén 3 szomszédomnál is ezt szerelték fel, de ott még nem nagy tapasztalat van a készülékkel kapcsolatban, azt tudom, hogy a 3 készülékből 1 üzemel, a többi tulaj németben dolgozik, szóval onnan se nagyon jönne még tapasztalat.

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Új hozzászólás Aktív témák