Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz Male #34180 üzenetére

    Hát, am eléggé kételkedem a létjogosultságában, pontosabban valódi hasznában, mintsem hogy vajmi keveset ér árához képest. Egy pirinyó kis helyen kerül behelyezésre, az egész klíma felületét nézve. És nem hiszem hogy a levegő szépen azon keresztül fog átjárni, vagy érintkezni vele :) SZóval ködös ez, de gondoltam ha nem drága veszek, viszont sajna az ahogy már kutakodtam. Így kihagyom.

    Egyébként olyan jó tiszta levegőt fúj most, igazán kellemes volt bekapcsolni kicsit.
    Emlékszem tavaly hiába vettem ilyen befújós sprés akármit, és aztán járattam üresen hogy szellőzön, szagos volt, olyan dohos vagy nem is tudom. Na nem erősen de érződött hogy nem az igazi a levegő amit kiad. Egyébként neki estem még a kültérinek is, szétkaptam és szépen magasnyomásúval átmostam. Most olyan a lamella mint új korában, a burkolatot is átmostam vele. Az elektronikai réseket leragasztottam véletlenül se jusson be viz.
    A napom ráment este 6 kor végeztem, és még a LUCA kültérije nem lett tisztítva, de az nem is lesz mert magasan van, és tető is van felette. Így oda nem igen jut sok szösz ez az a lamellákra, ellenben az LTCA kültérije, a lenti teraszon van, térdmagasságban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák