Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Male

    nagyúr

    válasz #42706048 #33652 üzenetére

    Amikor erről volt szó nálunk, akkor klímás mondott a normál szerelésnél alacsonyabb árat (talán fele?) arra, hogy leszedi szakszerűen (a kültérit csak), itthagyja, és a szigetelés után visszateszi. Tehát érdemes eleve megbeszélni vele, hogy ez egy le-fel művelet, akkor olcsóbb, mintha simán leszerelteted, majd utána meg fel.

    Másik opció, ha nem félsz egy kis munkától (lehet, hogy a szigetelő is megcsinálná, én nem bíznám rá), és van mögötte elég hely, hogy a klíma mögé csak vékony szigetelést teszel. Tavaly csináltam, még csak a lapok fent állapot: [kép] [kép]
    Lent még korábbi évben raktam össze, az azért van már behúzva... mögötte meg frissen, amíg még nem raktam körbe, mert akkor még befért a kezem... A klímát meg lezártam kartonnal mögötte meg oldalt, hogy ne menjen rá a ragasztóból... mögé csak 2 centis ment, de így maradt elég helye, meg persze körben sem mentem túl közel hozzá, hogy kapjon bőven levegőt. Majd ha egyszer klíma csere lesz, akkor kipótolom azt a darabot a szigetelésben, és az új már úgy kerül fel. (jó, egy napot elcsesztem rá, szóval nem biztos, hogy gazdaságos :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák