Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklósbácsi

    csendes tag

    válasz Terraxx000 #29627 üzenetére

    Jó választásnak tartom a Budaklímát. Hasonlóan jónak a Pannonklímát. Ez utóbbit ezeken oldalakon Windy képviseli sok - sok hasznos hozzáértő tanácsával. Érdemes visszaolvasgatni ezeket.

    A Budaklíma másfél éve szerelte fel az első Daikin gépet fiam panellakásában. Semmi panaszunk nem lehetett rájuk. Normális árajánlatot kaptunk, majd a kijelölt napon pontosan érkeztek, gyorsan és láthatóan nagy rutinnal dolgoztak. A beton és tégla átfúrása után a gépet felszerelve tisztességesen kitakarították a munkaterületet. A megfelelő összeget a munka befejezése után utaltuk át a részükre.

    A másik gépet fél éve szerelte fel a Budaklíma a téglaépítésű házunkban. Minden ugyanúgy történt - ami a pontosságot, gyorsaságot, tisztaságot illeti, csak a munkacsapat volt más.

    Mindkét gép - a régebbi Daikin FTX35KM / RX35KM és most az újabb FTXF35A / RXF35A Sensira méretezése jól sikerült, elegendő teljesítménytartaléka van még hűtő - fűtő üzemmódban egyaránt a 40 - 45 négyzetméteres területen. Kifogástalanul működnek a kezdetek óta.

    A több, szintén igen jó japán márka közül nem is volt könnyű a Daikint kiválasztani. Mind a kül, - mind a beltéri egysége képes nagyon csendesen dolgozni. Én zajra érzékeny alvó vagyok, de a csendes üzemmódban még én sem találtam kifogásolható zajosságot.

    Ha költözni kell egyszer, vagy ottmarad a gép az új tulajdonosnak, vagy áttelepítteti az ember....

Új hozzászólás Aktív témák