Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZnVjaw0K

    tag

    válasz LanyUs #24337 üzenetére

    Neked írtam a márkahűséget?
    Ruppótlanság = fölösleges pénzszórás? Fizetnél többet olyanért ami semmivel nem jobb? Mert a jobbért többet fizetni természetes.
    Az a baj, hogy minden gondolatmenetetek axiómaként feltételezi, hogy a japán klíma a legjobb.
    Ebből nyilván nem is tudtok más következtetésre jutni, mint hogy a japán klíma a legjobb.
    De tényleg röhej az egész. Egy pofon egyszerű készülékről beszélünk. Az lenne a meglepő, ha a kínaiak, vagy bárki nem tudná pár év alatt azonos minőségben megtanulni lemásolni.
    De biztos faékből is csak a japán a legjobb, mert más nem tud olyan szép faéket vágni és nem is lesz képes rá soha.

    Egy laikus idetéved és egyből látja, hogy nem szakmai fórum, hanem japán klíma reklám. Cseréld ki gondolatban a bevezetőben a "japán" szó összes előfordulását pakisztánira vagy ugandaira és ha így olvasod, meglátod, hogy egy laikus számára is mennyire nevetséges az egész. Ilyen szemszögből nem a döntésük megkönnyítése zajlik, hanem a félrevezetésük. Tegyük fel hogy jelenleg a japán a legjobb. Oké. De ha egyszer az ukrán vagy a panamai klíma sokkal de sokkal jobb lesz minden tekintetben, ti még akkor is azt fogjátok szajkózni, hogy csakajapán, mert mást nem vagytok képesek elfogadni. Ezt hívják elfogultságnak.

    De tudod mit? Légy szíves írd meg inkább, hogy a saját japán klímáid miben jobbak a saját kínaidnál! Annak legalább lenne értelme is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák