Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    válasz Grave_444 #26189 üzenetére

    Azt aláírom, hogy a felső két ventivel biztos jobban hűt, elvégre a meleg levegő felfele száll, de ha megy közben az első is, akkor szerintem a felső kettő a beszívott hűvösebb levegő egy részét is biztos kiszívja (de inkább a hátsó venti) nem hagyja érvényesülni, így az már nem üzemel olyan hatékonyan.

    (#26193) balpis: Tudom, hogy más a csatlakozó kiosztásuk, de azt gondolom meg lehet oldani, nem hiszem, hogy lenne az előlapi panelben valami elektronika, csak direktben megy az is az alaplapra. Csak egy forrasztópáka kell hozzá. :)

    (#26196) Steelmanus: Egy kondenzátor átlagos élettartama 3-4000 üzemóra és az enyém már több mint 15000 órát üzemelt a vinyó üzemóra adatira hivatkozva. Ennyi idő után a gép meg már úgyis elavul hacsak nem non-stop megy 15000 órát.
    Egyébként most mértem meg a ház hőmérsékletet belül hátsó ventillátor nélkül (kikötöttem) és csak 33°C-os. Szóval nem egy nagy hőmérséklet ahhoz képest, hogy a gép jelenlegi veszteségi teljesítménye (magyarul fogyasztás:) ) 130W körüli 70-80%-os proci terhelés mellett. És ráadásul nem is a proci közvetlen közelében lévő kondik a púposak. Még mindig olcsóbb kicserélni a 30Ft-os kondikat mint 8-10 ezer forintot költeni ventillátorokra. Csak minek cseréljem már ki, mikor úgyis új gépet akarok venni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák