- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FordFair
tag
sziasztok!
ezek között mi a különbség ?
TT Commander MS-I, MS-II, MS-III
az adatlapok alapján én nem látom...
-
margithid
veterán
Azt jól gondolom, hogy ebben a házban egy darab ventilátor sincs? Ahogy látom mind opcionálisnak van csak írva.
De ezt azért elég nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen árfekvésű házban egy darab hűtő sincs.. -
Steelmanus
addikt
válasz Nico Bellic #26098 üzenetére
Szívesen.
-
Pecc
őstag
Üdv.
ATX méretben milyen házat ajánlanátok, amin van garantáltan usb3 előlapi kimenet egyszerű kinézetű és az ára kb 10k-nál megáll, szine mindegy. Belső elrendezés fölső táphely preferált.
Köszi
-
Pecc
őstag
válasz Steelmanus #26113 üzenetére
Igen, mert olcsóbb jó minőségű tápot veszek aminek úgysem hosszú a kábele. Nem a kinézet a fontos. Számla kell és ezért a legegyszerűbb újat venni.
-
Pecc
őstag
Egy CX430ra gondoltam, nem tudom milyen hosszű lehet a kábele, elérhet-e oda ahova kell ha alsó táposra teszem a voksom?
Illetve fehér színű előny. -
szben05
tag
Meglepő módon azért kerestem fel a fórumot, mert új házat szeretnék venni. Keresgéltem a hardveraprón, és megakadt a szemem egy Antec P182 házon, ami 15000 Ft-ba kerül. Szeretnék megerősítést kérni, hogy megéri-e ez a ház ennyiért? (állítólag hibátlan állapot Coolink Swif2 ventikkel). Egyébként egy OC-s Msi gtx 260 és egy kicsit tuningolt Phenom II X4 menne bele.
-
Steelmanus
addikt
Ha a tap az lesz amit irtal akkor mar valaszoltak.
(#26117) szben05 Ha ezt vesszuk alapul akkor igen.
-
Winne
nagyúr
Üdv!
Van ennek olcsóbb opciója hasonló tudásban akár más márkában?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
A HAF mondjuk jobban tetszik, de ez nem sokkal kisebb és több, mint 10 Mátyással olcsóbb. Meggondolandó.
@(#26121) fezlergabor: ez kb 5k-val kevesebb, itt már elgondolkodik az ember a drágábbon.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
kromatika
veterán
sziasztok tudom hogy nem ide tartozik,de esetleg tudtok valakit aki plexit tudna vágni igényesen egy haf 912+-ba?
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Iponon újra van bitfenix merc alpha.
Amúgy ebbe a gyári 12 cm-es venti mellé hány ajánlott még? Tuning nem lenne.
Gyártó oldalán azt írja, hogy még 7(!) 12 cm-es venti hely van! -
Steelmanus
addikt
válasz margithid #26132 üzenetére
Nem latni az adatlapodon a konfigodat, a ventikkel kapcsolatban pedig jo lenne tudni hogy milyen VGA van a gepben. Elore, hatulra, mindenfelekeppen kell 2, felulre 1 legalabb, es alulra is 1, ez + kiadas 3 jo minosegu ventire, Igy mar nem igazan van versenyben a Zalman Z9-el ami nem sokkal dragabb, viszont alapbol adnak hozza 3 db ventit, elol hatul es egy fent.
Itt az ara 13 200 Ft, es ha meg hozza vesszuk hogy 0,8 mm-es lemezbol keszul es vibraciomentesen lehet szerelni benne a vincsiket, gumilabak ill gumibakok a tap alatt, porszurok elol es felul stb. Van benne anyag.
BITFENIX Merc Alpha
Zalman Z9Nem rabeszelni akarlak, csak osszevetesnek javasoltam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz margithid #26132 üzenetére
Amennyiben az oldalára is applikálsz 2 db ventit, akkor igen, a gyárival együtt összesen 8 db tehető bele. Egyébként nemrégiben teszteltem a házat, sajnos elég vékony anyagból van és instabil is. Ráadásul a szellőzése sem javítható nagyon, mert hiába teszel bele akár 5 db ventit is, csak kb. 3 fokkal javulnak a hőfok értékek.
A Zalman Z9 stabilitásban, szolgáltatásban és szellőzésben is sokkal jobb a Merc-nél.
[ Szerkesztve ]
-
-
margithid
veterán
Köszi a válaszokat!
Corei3 vagy i5 lenne a gépben, plussz vga nélkül, tuningmentesen. Hdd nem lesz, csak ssd.
Az a baj ezt a zalmant nem látom az iponnál, de lassan úgy vagyok vele, hogy a sharkoon vaya-t veszem majd, 2 netivel, az elsőt lecserélve.
Vagy azzal összevetve milyen ez a merc alpha? Ez útóbbiban az első 4 usb is tetszik! -
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok szeretnek venni egy ilyen hazat:haf922 Neztem ez also tapos. Azt szeretnem kerdzni ilyenkor, hogy rakjam bele a tapomat? A tap ventilatora lefele legyen vagy felfele? Ha lefele eleg az hogy csak par centi magas a hat talpa? Ahol a tap lesz ott racsos az alja csak felek keves alatta a hely.
-
Steelmanus
addikt
válasz margithid #26138 üzenetére
Ez mindent elmond fractal design core 1000: Net weight: 4,1kg Ez papirhaziko, szerintem nyiklik-nyaklik rezonalhat talan meg fel is lehet fujni mint egy papirzacskot. Ne ne mar.
Azert linkeltem a Zalman Z9-et, mert Merlin megbizhato elado, sokan dicserik, pontos gyors ugymenet, mi kell meg?
Az *pon-ra eleg sok panasz szokott lenni foleg ha garizni kell, es csak azert szoktam oda benezni hogy lassam az arakat, de venni nem vennek semmit onnan.[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz Steelmanus #26141 üzenetére
Egyáltalán nem rezonál, nincs vele semmi gond és 3 ventivel egész jól szellőzik.
-
Steelmanus
addikt
válasz Grave_444 #26142 üzenetére
Ez fugg a vincsitol, de margithid amugy sem akar tenni bele csak SSD-t igy ez gond megoldva. Azert az mar elgondolkodtato hogy egy 10 000 Ft koruli vagy dragabb (*pon 11.242Ft) ha mar ott szeretne vasarolni, hazban hatul csak egy 92 mm-es ventinek van helye, a procihutes - ha esetleg passzivban gondolkodik - Supports CPU coolers with height of 135mm -ben van limitalva, csak elol van 120 mm-es venti, es az oldallemezen van meg egy 120 mm-es kialakitva. Azert azt elismered gondolom hogy ennyi penzert tobbet var az ember.
-
NandorHUN
addikt
Hello, tudnátok ajánlani egy jó, csendes házat?
7870-hez vagy 670-hez (még nem döntöttem el) lenne, illetve i7-2600k hoz ha számít valamit.
Kösz a segítséget.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
10-12 ezerért milyen házat ajánlanátok? Jól szellőzőn, lehetőleg inkább, az nem baj, ha a merevlemezek rögzítése pillanatzárral működik és jó lenne, ha elől fönt audio ki- ill. bemenete lenne, plusz USB csatlakozó. Táp nem kell.
A válaszokat előre is köszönöm!
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
maestro87
őstag
Üdv!
Melyik az a legolcsóbb fekete színű ház amelyiknek az előlapján található USB 3.0-ás csatlakozó? Vagy az USB 2.0-ásokat ki lehet cserélni USB 3.0-ra?
A másik kérdés meg az, hogy alsó vagy felső tápos házat ajánlotok? CPU hűtő szempontjából gondolom az alsó a jobb, vagy a felső táposban is elférnek azok a nagy darab hűtők?Egyébként most ezeket néztem ki magamnak amik jól is mutatnak és szerintem elég jól szellőznének a mostani Codegenhez viszonyítva:
[link]
[link]
[link]Tudom most azt fogjátok mondani, hogy túl olcsó minimum 15 ezer forintos ház kellene, de annyit nem akarok rákölteni még 10-et sem.
De ha tudtok jobbat max. 8k-ért...
Jah, és fontos lenne, hogy a csatlakozók ne felfele álljanak! Az első venti hangja engem nem zavarna legfeljebb kicserélem vagy alacsonyabb feszről működtetem majd. -
Endless
aktív tag
Egyik ismerősöm vett nemrég egy CoolerMaster Elite 335 Midi Tower házat. Irtóra elkezdett rezegni az oldala a nagy melegben gondolom a procihűtés+VGA hűtés+1db ház cooler miatt. Szerintetek hogyan lehetne ezt megakadályozni?
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest