Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wikings2

    őstag

    Sziasztok,
    Egy steelseries kana v2-t nyüstölök közel 10 éve. (2 év után meg is adta magát a jobbos microkapcsolója de dobragabi szétmoddolta nekem az egeret és azóta szuperál(t) nagyon korrektül) és sajnos a tegnapi napon egy rokon kisgyergőc dobverőnek használta az asztalomon amiből az lett hogy a jobb gombom gyenge kattintásra egyáltalán nem, amúgy meg keményebb nyomásokra is csak bizonyos szögekből reagál. Reményeim szerint sikerül ismét találnom valakit aki hajlandó ránézni és adni neki egy esélyt. Rengeteg versenyen átmentünk együtt és eléggé hozzámnőtt az egér + félek is kicsit a cserétől hogy újra kell tanulnom minden csínyját bínyját a dolgoknak. Félelem ide vagy oda azért körbenéztem és:

    A fent említett okok miatt úgy döntöttem hogy ha menthető az egerem ha nem is kipróbálnék valami újat amivel szemben 2 kikötésem volt:
    Méretben hasonló a kana v2-höz és lehetőség szerint wireless/kábellel is használható.
    Ahogy nézem a Pixelben akciós most a Pwnage Ultra Symm 2 Solid (40k helyett 28) amiről csupa jót hallottam és az elvárásaimnak is megfelelő lehet. Annyi még hogy a kana v2-t finger gripben használtam (dotazni szoktam elég magas szinten) és úgy tünt hogy ez az egér is claw/fingereseknek eléggé bejön.
    Van esetleg ezzel az egérrel kapcsolatban tapasztalatotok? Megérheit ebben az akcióban mint kana v2 alternatíva?
    Köszi szépen előre is a segítséget

    [ Szerkesztve ]

    Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

Új hozzászólás Aktív témák