- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
Sziasztok
Édesapámnak vennék egy karácsonyra egy egeret. Ő csak böngészni szokott a gépen, tehát nem gamer egér kellene, hanem amivel kényelmes a böngészés. Árban ne rugaszkodjunk el nagyon, ha kérhetem
Köszönöm szépen
-
kungzi
veterán
válasz ribizly #73904 üzenetére
1. Mennyi a keret? - kb. 5.000Ft
2. Használtpiac játszik? - nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? - nem
4. Mire használnád az egeret? - csak böngészésre
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? - palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. - a t.köm tudja
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - pff. nem játékra kell
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - nincs -
-
kungzi
veterán
-
-
kungzi
veterán
válasz jaffa 2843 #73910 üzenetére
Ezt nem néztem ki én is
-
ribizly
veterán
válasz lemusz #73916 üzenetére
Persze. Csak nehogy bárki a szivére vegye. Volt egyszer valaki (valamit írt, hogy a gyerek mellett mi nem megy), akinek odaírtam egy segítő kommentet, majd privátban kaptam az ívet, hogy én mekkora bunkó paraszt állat vagyok.
Amúgy azok a Zowie-k nem tudom kiknek készültek, de kétlem, hogy ezzel váltanák meg a világot.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
danczer
csendes tag
Sziasztok! Razer Naga Hex egeremen egyik napról másikra megadta magát a középső, görgős gomb. Azt vettem észre, hogy sokkal erősebben kell megnyomni. Lehet ezt valahogy javítani? Szétszedtem, próbáltam kifújni, de nem segített. Mit javasoltok? Ki kéne cserélni a kapcsolóját? Honnan tudom pontosan milyen kell bele?
Előre is köszi a választ! -
Sziasztok anyumnak keresnék Notebookhoz,valami kis egyszerű, de irodai feladatokra éppen megfelelő vezeték nélküli rágcsálót.Tudnátok ajánlani valami kis moderált árú kütyüt(10.000) ebben a kategóriában?Előre is köszönöm!
-
Casanova*
veterán
szasztok! ROCCAT Kova Pure Performance egérről mi a véleményetek? kis kézre jó? szoftvere milyen? a fő melletti gombokra lehet ,,dupla kattintás,, makrót csinálni? fps játékra keresek több gombos gamer egeret kis kézre. max 20K!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
1. Mennyi a keret? max 20K
2. Használtpiac játszik?csak újonnan.
3. eBay, külföldi rendelés játszik? csak itthon.
4. Mire használnád az egeret? call of duty, fps
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 18-19 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? normál,kicsit lassú
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) több,mint 5 gomb legyen. a plusz gombokat lehessen makrózni.[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Vanir
veterán
válasz Casanova* #73926 üzenetére
Ekkora kezzel fingertipre icipici eger valo, biztos vagy abban a fogasban? G402 amugy siman jo lehet, de azert az egy nagy patkany, palmra valo. G102/203 szerintem is jobb lenne, minden gombja programozhato es kevesebb, mint a kereted felebol megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Havernak kéne egy karmos fogású egér 10-15k között FPS multira. Elég hosszú ujjai vannak, így nagyobb, és hosszabb darabok lennének jók, de minden ajánlott érdekel. Csak hazai üzletek játszanak.
Előre is köszi a segítséget!
Más:
G400-as egerem kábele sajnos már kontaktos és még mindig nem szedtem szét hogy kicseréljem. Rendelek hozzá tappancsot is, hogy szétszedés és kábelcsere után, fel tudjam kicsit újítani.
Látom hogy 7200Ft-ért lehet venni G102 Prodigyt. Érdemes, vagy a G400 után nagy megszokást igényel a szimetrikus forma?[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz ribizly #73936 üzenetére
Hama uRage volt neki, de ő a megszokós fajta, ergo annyira nem stresszel a formán, csak a méreten, a lapát keze miatt.
Én alapvetően tenyeres fogással használom, és a G400 ideális forma, anno az 1.1A nem jött be annyira, a szimmetria miatt. Jobban szeretem ha van mibe "kapaszkodni" ha emelem az egeret. Ettől függetlenül, 7200 Ft-ért nagyon jól hangzik, csak kérdés érdemes-e próbálkoznom. Vagy várjak az MX518-ra és nyeljem be a felárat, és a mostani Logitech minőséget?
A ki nem cserélt kábel miatt ég ám a pofám, mindenképp megcsinálom, ha már kaptam, csak már ritkábban játszom, így nem volt annyira akut...
Szerk:
Plusz kellenek talpak, ami vagy eltűnik majd a postán, vagy nem.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Kicsimix
őstag
1. Mennyi a keret? Maximalista vagyok
2. Használtpiac játszik? Dec 21-ig át szeretném venni
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Negatív
4. Mire használnád az egeret? R6 Siege
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. - Passz nem olyan kicsi
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? -------- 12000 jelenleg
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) A plusz gombok kellenek igen, nem baj ha sok van....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
MODERÁTOR
válasz Kicsimix #73938 üzenetére
12000-es DPI-n játszol R6-ban? azt azért megnézném én messzire kerülném ezt az egeret R6-ra. Nézz inkább egy Razer DA elitet. Ha több gomb kell akkor még lehet Logitech G502
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
mrsitn
csendes tag
1. Mennyi a keret? 7-10k
2. Használtpiac játszik?csak újonnan.
3. eBay, külföldi rendelés játszik? csak itthon.
4. Mire használnád az egeret? általános használat, kevés fps
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 18-19 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? normál
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) min 6 gomb legye, makró nem játszikÉn az alábbiakat néztem csak nem tudok választani :p
Logitech Prodigy G203 - 9800ft
Logitech Prodigy G102 - 8900ft
Rockcat Kone Pure SE - 8800ft
ASUS GT200 - 9400ft
Cougar Minos X3 - 10300ftA Logitech egereit megtaláltam a preferáltak közt, a többit nem. Egyéb oldalakon, a többit is jónak mondják.
Melyik lenne a legjobb? -
Kicsimix
őstag
Az igazság az, hogy Venom X4-hez lenne kötve mert a saját egere elbaszkurálódott. Ez egy PS4-es vezérlő ami 12000-en hajtotta a saját egerét is : ) G502 nekem is van csak 1-2 gombbal több kellenne. A G502 is jól működik 12000-en amúgy ezzel a kütyüvel.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
micafighter
nagyúr
válasz Kicsimix #73942 üzenetére
A 12000es DPI azt jelenti, hogy fél centit mozdul a kezed az egérrel és játékban 3x korbefordulsz kb, úgy meg elég nehéz vele pontosan lőni reflexből, azért írta a forumtarsunk hogy megnézné hogy játszol vele Rainbow six sieget, ahogy én is megnézném.
Minél kisebb érzékenységen játszol annál pontosabban fogsz tudni megtanulni lőni (izom memória), az ideális érzékenység valahol 400 és 1000 között van szerintem.
12ezres érzékenységen a Windows desktopot is kényelmetlen már használni, a sokezer DPI az egereknél pusztán parasztvakitasra jo, rá írhatnak egy nagy számot a gyártók, legtöbb vásárló azt se tudja mi az, de a több az biztos jobb.. A legtöbb egér szenzora se tud pontosan működni 2ezer DPI felett.
R6hoz amúgy minek kell sok gomb? Nem egy sok gombos játék szerintem. Nekem egeren 2 oldalsó gomb van, egyiken gadget deploy masik meg push to talk, tökéletesen elég rainbow sixre. Csak azért kérdezem mert azt írtad ehhez a játékhoz kell az egér, ha száz makrot rá akarsz rakni wowhoz az nyilván más csak azt nem írtad.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
válasz micafighter #73943 üzenetére
Akkor újra : ) Én PS4-hez használom és csak egy wand áll rendelkezésemre amin nincs elég gomb. Ezért az egéren kell, hogy legyen elég. A Venom X4 hardvere natívan 12000-n hajtja az egeret nincs más opció és ezzel a beállítással pontos az egér : )
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz mrsitn #73941 üzenetére
Egyéb oldalakkal nem kell foglalkozni, ami itt nincs benne az ajánlóban, az nem véletlenül nincs benne.
Legalábbis ezt mondjuk általánosságban, az az igazság, hogy a Kone Pure SE az valószínűleg teljesen jó, csak konkrét tapasztalat nincs vele.
Amúgy palmra ez valószínűleg mind picike lesz ekkora kézhez. CM MM530, Tt Iris Optical esetleg? -
Gaben92
őstag
válasz Kicsimix #73944 üzenetére
A Venom X4 hardvere natívan 12000-n hajtja az egeret nincs más opció és ezzel a beállítással pontos az egér : )
Röviden: NEM!
Nincs olyan, hogy valami 12.000-en hajtja az egeret. Amit a Venom X4-hez adnak az van 12000-re állítva és ennyi. Ha rákötsz egy 16000 DPI-s egeret akkor azt tudod használni 16000-en. Az más kérdés, hogy kötelezően 12k kell-e a cuccnak. XIM pl elboldogul mindennel.
Az meg, hogy mit veszel az édesmindegy ha ilyenhez kell mert ezeknél a cuccoknál semmi nem érvényes ami alapesetben igen. Az ilyen konvertereknél az egyetlen fontos dolog, hogy az egér kurva sok DPI-t tudjon mert legalább 12.000 kell nekik. Olyan magas DPI-n meg minden egér ugyanolyan fosul működik, csak nem veszi észre sok ember vagy nem ismerik be.
dobragab vagy Vanir tuti sírva fakadna még a legbrutálisabb, legjobban belőtt setup esetén is.
Próbáltam XIM-et (2 fajtát), Chronusmax-ot, sőt még építettem is Arduinoból ilyen cuccot. Mindegyiket G502 hajtotta. (Mielőtt jön a felháborodás, barátnőm nagyon nem volt cimbiben a kontrollerrel, és csak single player. ) Szóval fogjuk rá, hogy nem a levegőbe beszélek.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Gaben92 #73946 üzenetére
Egyébként melyik a leghasználhatóbb ezek közül? Valahogy tele a tököm a kontrollerrel néha. Kb csak ez tart vissza, hogy PS-en játszak.
Egér meg billzet nem kell, mert azzal tele a padlás.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
ribizly
veterán
válasz jaffa 2843 #73947 üzenetére
Lehet ilyenekkel is próbálkozni, de nem olyan rossz ám az a controller (bár az XBOX 360 / One controller-e fényévekkel előrébb van kényelemben). Annyi, hogy olyan játékkal kell kezdeni, amivel bele lehet tanulni (God of War, Uncharted) és nem kell szégyelleni használni autoaim-ot. Én nem várakoznék csak emiatt egy vásárlással, mert rengeteg jó cím van.
Egyébként én anno az XFPS nevű csodával próbálkoztam (XBOX 360-on), de akkor az annyira gyerekcipőben járt, hogy majdnem sírtam, mert a konrtoller analog karjait emulálva lehetett egerezni.
És még annyit, hogy vannak olyan game-k, amelyek rendelkeznek már natív billentyűzet - egér támogatással most is: [link]|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Kicsimix
őstag
válasz Gaben92 #73946 üzenetére
Ebben igazad van : ) Lehet rosszul fogalmaztam..
Viszont a másik fele is igaz annak amit írtál és kell a magas DPI. Én már eléggé hozzászoktam és tudom használni.. ebbe most nem szívesen megyek bele : ) Meg más is konzolon igen..
Egy egér viszont továbbra is érdekel mert a VX4 egere kiesett : ) Kellenek a gombok..
Nekem is van rengeteg tapasztalatom amit a saját topikjában megosztottam már rég.. De most tényleg csak egy egér miatt jöttem : ) 12k vagy 16k felbontással lesz nekem már mindegy csak jó legyen sok gombbal..
-
jaffa 2843
Ármester
válasz ribizly #73948 üzenetére
A vadnyugat legjobb lövésze mit ér auto-aim-mel? Semmi élvezetet nem nyújt a kontrolleres célzás, olyannyira, hogy játszani sincs kedvem. Az exkluzív címek pedig már rég megvoltak. Azért vettem anno.
A kényelem pedig itt is szubjektív. A DS4 jobban kézre esik nekem, plusz a felemás layout a boxoson mindig zavaró volt.
Meg az MS kontroller nem megy natívan windows-on, míg a PS kontroller simán Ekkora ökörödöttséget...#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest