Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz miklosbard #72385 üzenetére

    Nem furcsa, mert másfajta aim kell a Nagy Triumvirátus minden tagjához: a rocket az projectile aim, a rail hitscan aim, az lg meg tracking aim.

    Még nem. Hétvégén megnézem másik paddal is (kopott QcK+ vs. gyak. vattaúj Goliathus Control), de az acceleken, horizontális-vertikális szorzókon nem fogok variálni - egyrészt, mert valószínűleg semmi közük a dologhoz, másrészt meg ha egy kétezer forintos WMO-val is pöpec minden, akkor egy 50-60 ezres egérrel ugyan ne kelljen má vergődni, meg itt a piros, hol a pirost játszani.

    -------------------------------------------

    (#72386) harylmu: Nem nagyon. Kb. 250 órám / 1500 meccsem van benne, javarészt "TDM" (lol, ezt TDM-nek nevezni). Igazából hosszas (és teljes mértékben, racionálisan megalapozott!, de érzelmektől sem mentes) gyűlölködésbe kezdhetnék, hogy a QC miért egy orbitális szégyenfolt a franchise-on, de inkább nem teszem - maradjunk annyiban, hogy csak a nevében Quake (hogy jól meg lehessen fejni, de ezzel is szívnak szerencsére a fánkzabálók ;]), minden más tekintetben egy ízléstelen tréfa.
    Tőszavakban, összefoglalva: Hulladék hybrid engine, hulladék netkód, hulladék hang-alrendszer, nulla testreszabhatóság, nincs konzol, nincs cfg, nincs egy normális szerverkereső sem (nemhogy direkt IP csatlakozás), egy örökkévalóságot töltesz el mindenféle töltőképernyőkön/meccskeresésnél, huszadrangú devek, teljesen zárt fejlesztés - és ennek tetejébe jön a mikrotranzakciós hero shooter baromság és gyökkető match rulesetek, amik gyökereiben temetik el azt, amiről egy Quake(nek) szól(nia kellene).

    Azt nem zárom ki, hogy a jövőben néhány ismerőssel játszogatunk 2v2-t, de kb. csak a közös szocializálódás miatt - meg mert úgysem tudom őket rávenni QLTDM-re. Ahhoz úgyis ott a Pandaemonium.

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák