- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz FireKeeper #62251 üzenetére
En paracorddal is bunget hasznalok. Nem akad be a kabel soha semmibe. De amugymeg szigszalaaag, literes kóla, monitortalp...
Amugy vadtagitsd meg a kabelt pl vekony szigszalaggal, gyorskotozovel ahogy irtad ha tul vekony.[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nézelődtem még kicsit, keresgéltem olyat, amin van kisebb támasz a hüvelykujjnál, mert azt már eléggé megszoktam, Így eléggé megtetszett a G402 Hyperion Fury. Ebben a kategóriában esetleg van még hasonló? Talán még a G502, de az már elég drága lenne.
Véleményem szubjektív...
-
ribizly
veterán
-
.DLL
veterán
Helló!
Jelenleg egy Razer Diamondback engerem van. 11 éves. Nem cserélném le csak nyugdíjba küldeném ami csak kevés játékot jelent, minden másra, általános használatra, böngészésre keresek egy egeret.
Árkeret első körben legyen kb. 5k HUF.
A fogásom nem tudom milyen lehet, a Diamondback-re a 11 év alatt tökéletesen ráidomult a kezem, formára hasonlót keresek, picit a háta lehet domborúbb, és nem árt ha az oldalán van valami csík amit meg leeht fogni, a felemelést megkönnyítendő. (szerintem ilyen fél-palm/fél-finger típusú gripem van, szép magyarossan...)
Ami fontos, hogy a jobb kéz hüvelykujja alatt legyen 2 gomb, böngészésnél és fájlkezelőben nagyon megszoktam ezekkel az előre/hátra műveleteket. Kisujjal nem szeretném nyomkodni (vannak olyan egerek, hogy mindkét oldalt csak 1-1 gomb van ) Ennyi lenne a spéci igényem, előre is köszönöm a tippeket.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
dobragab
addikt
DB-t nem érdemes lecserélni, amíg működik. És ha nem működik, akkor is javítani, tuningolni érdemes.
Gyakorlatilag nincs hasonló formájú egér sem, amit ajánlani lehetne. Pláne nem 5k körül. Az új, 2015-ös DB szenzorilag fos, és rettenetesen túlárazott.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
.DLL
veterán
válasz dobragab #62258 üzenetére
Akkor a formát hagyjuk, munkahelyen is más van (valami Trust) csak egy egér kellene, hogy ne a DB-el netezzek. Magyarán pont, hogy nem szeretném lecserélni, hanem ez lenne játékokra dedikálva, de kímélés végett netezésre keresnék valami olcsóbbat, ami +2 gombos egy oldalon. Árkeres is rugalmasabb, de csak desktop felhasználás lenne szóval...
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz dobragab #62260 üzenetére
A G102 az a G Pro, vagy a cikkedben szereplő "ázsiai piacra szánt" G102-re gondoltál? Mondjuk ha a szenzoron kívül minden más megegyező, akkor a brutális görgőklikk miatt ez kiesik, sokat használom a középső gombot...
Rival 95-nek ilyen szempontból jó a görgője is?
(P.H.)
-
TTomax
félisten
Fiuk ajánljatok nekem egy könnyü egeret,méretre/alakra RazerDA 2013 (nem fontos az ujnál a sulyesztés),görögje viszont feszes legyen mint a G303nak és persze optikai.A G502 már picit nagy és nehéz is, a Rival 700 nehéz alakra viszont jó lenne,a G303 megfelene csak az alakját nem tudom megszokni sehogy.G403?
Meghalt a Razer DA 2013 jobb klikkje,eldobája pedig kattan,nem szedtem még szét nem tudom mi lett vele.Az összes razer termék elhullot körülöttem nem nagyon ismerik a minöséget sajnos...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Tomp888
csendes tag
Üdvözlet !
Vettem egy Razer Deathadder Chroma típusú egeret .Felraktam a synapse programot,utána bedugtam az egeret .Minden jól működött,tudtam regisztrálni,beállítgatni a felbontást,színeket,stb.. Öröm és boldogság...
Újra indítottam a gépet és innentől kezdve nem volt világítás az egérben .
Leállítottam a synapse –t és kihúztam az egeret .Visszadugtam és elindítottam a synapse –t .
Így megint jó volt.
Miért nincs világosság az egeremben újraindítás után ?
Válaszokat előre is nagyon köszönöm! -
Viper26
nagyúr
Listában nem látok Corsair-től semmit.
Egyiket sem javasolt megvenni?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
haxiboy
veterán
Sziasztok! Logitech G102-t szeretne barátnőm, de az ajánlóban ehhez nem volt ebay link. Tudtok ajánlani egy megbízható és olcsó eladót?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
válasz jaffa 2843 #62269 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
TTomax
félisten
válasz TeebyKay #62264 üzenetére
Sima ec2öm van,viszont az picit már nagy,valóban könnyű,de olyan érzésem van mintha tejfölös pohárból lenne. G403 lesz akkor.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ribizly
veterán
válasz TTomax #62271 üzenetére
Tudtommal az EC2-A kisebb, mint a G403.
[link]Szóval, ha kisebbet keresel, akkor még érhetnek meglepetések.
Ugyanakkor mivel magasabb, lehet jobban illeszkedik a tenyeredbe és mégis beválik.
Sajna ez egy ilyen dolog, ha jót akar az ember. Próbálgatni kell.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
TTomax
félisten
válasz ribizly #62272 üzenetére
EC1evoval keverem,azom van itthon az nekem már nagy.Ráadásul a görgö sem az igazi benne,meg mint irtam olyan szépen meghajlik az egész a kezemben,olyan nem is tudom nincs stabil érzésem mintha nagyon vékony lenne a burkolat.A 303 mindenben jó csak az a fura alakja,nem áll kézre...Próbálgatni kell jahh,csak ne lenne itthon már Rival700,logitech g502/303/G600/mx518,razer DA/naga/imperator,zowie ec1evo, meg a fene tudja még mennyi....
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz TTomax #62273 üzenetére
Uh... Az a kemény!
Mondjuk ha a g403 sem, akkor ott kb vége is.
Volt egyáltalán olyan ami tényleg bejött?Mondjuk én nagyon hamar megszoktam (mx518, g500 után), pedig azt gondoltam, hogy problémás lesz. Főleg miután kipróbáltam egy nagyon más formát (Mionix Naos), de végül nagyon kellemesen kellett csalódnom.
Még amúgy egy Roccat Kone-t lehetne megpróbálni.
Majd meséld el mennyire jött be az új jövevény.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
TTomax
félisten
válasz ribizly #62274 üzenetére
Roccat Kone-m is volt "nyikorgott " a görgöje... Az MX518 volt az etalon,bár ha most elöveszem annyira nem jön már be,igaz már teflon talpak is lekoptak róla már.A Razer DA is jó volt,amig müködött... a g303 görögje viszont nagyon tetszik,feszesen ugrik egyet, szenzora is hibátlan akár a G502,csak az alakját nem tudom megszokni... teszek egy próbát a 403al... köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
A Kone Pure 2017 mikor lesz kapható? Arra cserélném a G Pro-t...
Fully electric lifestyle!
-
BeStronk
tag
válasz TTomax #62275 üzenetére
Ha tudod azért fogdosd meg MM-ben mert a G403 eléggé széles főleg az elejénél azt hiszem még szélesebb mint az EC-1
Egyébként hol érzed nagynak? Túl széles, túl magas vagy túl hosszú?
Amúgy esetleg nézd meg a Zowie Ec2-A-t vagy Zowie FK1-et Vagy egyáltalán nem akarsz Zowie-t?[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz TTomax #62275 üzenetére
Nekem eddig kimaradt az ec2-a, pedig már nagyon ki kellene egyet próbálni, főleg a g403 után. Egy mx518-at nemrég én is a kezeim közé kaparintottam, de számomra is inkább szép emlék marad, mert vissza már nem tudnék rá állni.
Mondjuk, ha a görgő számít, akkor lehet abban kicsit csalódni fogsz, mert nem egy nagy eresztés. Főleg úgy, hogy a legtöbbek által etalonnak tartott Roccat kpm jellegű görgő nem jött be.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
TTomax
félisten
válasz BeStronk #62279 üzenetére
Inkább széles igen,nagy kezem van,de nem tenyérbe fogom az egeret,de nem is claw.Kettö között,nem hiszem hogy szabályos egérfogás.Ami nagyon fontos nekem a jó szenzor,meg a jó görgö,és határozott kattanásu feszes jó görögvel szerelt egérböl nagyon kevés van.Az a fajta ami nem lötyög,mégis elég széles a görgö és határozottan mindig kattan egyet.A G303-on ilyen van,meg is lepödtem rajta,hogy meddig ilyen azt kit tudja.A G502-é is hasonló,de ott a görgöröl a fényes boritás nálam elkezdett lepattogni,és elég kényelmetlen amikor az ujad ráteszed.Sajnos az általan próbált Zowienak a görgöje nem elég határozott,meg nem tudom lehet csak nekem,de volt olyan gondom is vele,mintha jobb klikk picit megragadt volna,tehát késöbb ugrott vissza mint ahogy levettem róla az ujjam,quick scopenál nagyon zavart szerintem a fedél anyaga miatt volt,mert elsö perctöl csinálta.Mindenképpen valahol megfogdosom a G403at ha lehet mert az asszony is furám néz már rám amikor egereket nézegetek...
(#62280) ribizly
Hm,hát ez most elgondolkodtatott....[ Szerkesztve ]
-
addikt
G Pro/G403 kábele ugyan olyan mint a G102/203-nak, csak van rajta szövet? Tehát van értelme lehámozni? Vagy olyan nem lesz, mint a 102/203-nak még hámozva sem?
There's a device that I've been using called a whoop.
-
kemotox
addikt
https://www.gamestar.hu/uzlet/mad-catz-tozsde-reszveny-226461.html
Szegény medket, csődbemegy
-
Lacc
aktív tag
Sziasztok!
Ennak a HP z4000-as egérnek a használata mennyire kényelmes?
Egyszerű használatra, szöveg szerkesztés és programozás, amihez kell. Főleg a laptop mellé kellene, hogy ha utazom, akkor legyen egy használható egér.
Az a baj, hogy ritkán vagyok Budapesten, és ott sem láttam belőle kiállított darabot, ahol kitudtam volna próbálni. A számtech boltok pedig nem fogják a csomagot felbontani nekem, és így nehéz elbírálni, hogy milyen.Van nekem egy Logitech LS1-es (UAS-144) egerem, kicsike, nem rossz, de nem az igazi. Jelenleg ez tölti be az utazó egér szerepét.
Van egy másik Logitech MX500-as ami nagyobb, nehezebb. Igaz ergonomikus, de pont jobb lenne, ha egy kicsit jobban meglenne nyújtva (hosszabb lenne), mert akkor kényelmesebb lenne, és nem érezném, hogy nehéz, igaz a Logitech LS1-es kisméretérhez vagyok hozzászokva.A legkényelmesebb ez ideáig egy Microsoft Wireless Mouse 5000 volt. (A kisebb 3000-es kivitel is egész kényelmes volt.)
Válaszokat, előre köszönöm.
-
Vanir
veterán
[link]
Ezzel fogom fellőni magam Global-ba. -
FireKeeper
nagyúr
azért a leírás se semmi, idézem: Optikai, tehát lézeres
valóban nagyon ocsmány, cserébe valószínűleg baromi kényelmetlen is, köszönhetően azoknak a gyöngyöknek vagy miknek.
illetve: Nagyszerű ajándék lenne bárkinek... - mondjuk dobragab-nak
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Skullwipe
senior tag
válasz FireKeeper #62287 üzenetére
Benne vagyok, vegyünk neki egyet, BIZTOS nem olvass a topicot
-
nandow
aktív tag
Köszi a választ.
Itthon vettem már egy G203-at hogy kipróbáljam, de sajnos nem jött be a görgő "szögletes, éles" formája.Aztán vettem egy FK2-t, az egy nagyon jó egér, tetszik. De a görgőjét elég nehéz lenyomni, én meg sokat használom rajzolás közben, így mégsem az igazi.
Most a kezem ügyébe akadt egy G100s, és annak csúcs a görgője. Lenyomni is, és görgetni is nagyon jó vele számomra. Igaz, nincsenek oldalsó gombok, de inkább legyen jó a görgője...
Így inkább rendelek egy új G100s-t, a sok próbálkozás után.
[ Szerkesztve ]
-
zalyy
tag
Sziasztok! Új egér vásárlás előtt állok, jelenleg egy Steelseries Sensei Raw-om van de beszeretnék most már újítani a Logitech G403-at és a Zowie egereket nézegettem, melyiket ajánlanátok inkább és ezek az egerek milyen egérpad kombinációval jók? Köszönöm.
-
zalyy
tag
Beleolvastam de nem lettem sokkal okosabb melyikből lenne jobb
1. Mennyi a keret? 20-30 ezer
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Új
3. Mire használnád az egeret? Kompetitív játékra használnám
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? Hát nem tudom igazából a 3-nak a kombinációja olyan tenyeres ujjbegyes talán. 17cm hosszú és kb 8.5cm széles.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 800-1600 között használnám majd.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Lehetőleg a tetejin DPI váltó de nem szükséges.[ Szerkesztve ]
-
-
nandow
aktív tag
Basszus, tényleg. Most nézem a logout-os tesztedet, még le is írtad ott. Ehh, átsiklottam felette.
Jah és hogy ezt a burkolat súrlódása okozza, nem is kapcsolók. Nem lehet ezzel semmit sem kezdeni? Csak néhány ezer kattintással múlik el?Hát nem hiszem el, hogy nem tudok egy normális egeret találni. Vagy túl nagyok lennének az igényeim? Úgy tűnik...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest