Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    válasz Stunts666 #19431 üzenetére

    Emlékeim szerint 500Hz-en a legjobb (tesztprogramok szerint, persze ennél többet ér a tapasztalat, pláne ha többeké) az MX518. A g400-am is biztosabb és jobban bírja a rángatást 500Hz-en, de lehetséges, hogy a laptop gyenge alaplapja/usb vezérlője miatt. Egyébként ha sebesség miatt kell, akkor ugye 1ms a különbség az 500 és 1000 Hz között, ha te azt megérzed>>> Kecskeméten képzik a vadászpilótákat, ha jól tudom, de a nyíregyházi főiskolán is van pilótaképzés, hajrá ;)

    lapartman: elég sokan játszunk/dolgozunk ezzel a kombinációval, Én is, csak ajánlani tudom. Qck-ból érdemes vmi nagyobb terítőt beszerezni. (több hely, kopási felület cseréje, koszolódás lassabb, stb)

    Lyonatan: A helyedben megnézném a logitech g400-at vagy keresnék ebayen mx518-at, ha kényelmes (ki kell probálni) akkor akár steelseries Ikari opticalt. Mindhárom megbízható egér, jobbkezes, kicsit nagyobb és súlyosabb. A fireglider után, ami szerintem egy átmatricázott a4tech egér, kicsit más lesz a fogása mindegyiknek, de szerintem kényelmesebbek, ha jobbkezes vagy. Viszont nem ártana megfogni őket élőben (:

    bloody egér: nagyon jókat mosolyogtam, majd odaértem ahhoz a részhez, amikor bemutatják, hogy szoftveresen norecoil funkció van benne :D majd elsírtam magam :D ráadásul színes és világít is, meg sok gomb és millió cpi :D igazi G4m3R vagy talán G@M3R

Új hozzászólás Aktív témák